Kroatia, Rovinj - Variert treningsferie for mor og barn

Høydepunkter: 
​- Aktiv treningsreise til Pula, Kroatia for mor og barn
​- Forskjellig typer treningsøkter
- Reiseleder Christin Kalve

 

Last ned program

Kroatia, Pula - Variert treningsferie for mor & barn (fra 6-18 år)
 

Kickstart en sunnere livsstil og styrk felleskapet med din tenåring. Bli med på en unik treningsreise med Christin Kalve! Det blir inspirerende aktiviteter daglig – for alle aldre. På denne reisen er glede og felleskap i fokus, Christin garanterer at dere får en morsom uke i et unikt felleskap dere sent vil glemme! 

Kort om reisen: 
Om du liker aktiv ferie og trening under solen sammen med andre glade mennesker – og kan tenke deg en annerledes ferie med ungdommen din så er dette treningsreisen for deg. Vi trener utendørs, på stranden, i havet og på gresset med mange forskjellige treningsformer. Der venter et variert utvalg av aktiviteter og treningstimer med massevis av treningsglede og ny inspirasjon! 
Treningsøkter vil bestå av:
• Bootcamp
• Variert og relevant utholdenhetstrening
• Styrketrening
• Parøvelser
• Tabata-styrke og kondisjon intervall
• Balanse - Stretch & relax
• Trening for foreldre og ungdom som ønsker å lære mer om rett utførelse av baseøvelser som er nyttige for barna også i sin spesifikke idrett. Det blir stort sett 2 trenings/aktivitetsøkter hver dag.

Christin Kalve: 
Christin er kjent for sin unike evne til å tilrettelegge og gi varierte treninger og samtale tema som passer alle aldrer og former -  gled dere til noen aha opplevelser, masse ny motivasjon, spenstige øvelser og mer kroppskontroll. Treningen er tilpasset alle nivåer og du får både kostholdstips og treningsveiledning underveis. Målet med denne unike treningsreisen er at du og dine ungdom skal komme hjem med en rekke fine felles opplevelser i bagasjen, men også kunnskap dere kan bruke når dere er tilbake på norsk jord.

Hvem passer reisen for? 

Reisen er spesialtilpasset for mor og barn mellom 6-18 år, og passer for alle som ønsker en unik kvalitetstid med sin sønn/datter, å motivere sin ungdom til variert trening i hverdagen og for å få oppleve at trening med mor er gøy!!

Priser:

Voksen 13.900,-.
Barn fra 6 til 18 år 11.700,-
Enkeltrom 1.200,-.

Velkommen til unike opplevelser - felleskap og mye glede! Om du og din tenåring er glad og klar for en unik kvalitetstid sammen, å bevege kroppen, og setter pris på å lære mer om hvordan dere kan bli i bedre form, spise bedre og ha det bedre, da er denne reisen optimal for dere!

 

Status:
Fullt

Kart