Kroatia, Rovinj - Mor og barn treningsreise

Dato: 20 - 27 juni 2018
Pris: 13 900,-

Kroatia - Reise for tenåringsmødre; Mor & Datter / Mor & sønn
 

Kickstart en sunnere livsstil og STYRK felleskapet med din tenåring. Bli med på en unik treningsreise med Christin Kalve. Det blir inspirerende aktiviteter daglig – for alle aldre. På denne reisen er glede og felleskap i fokus
Christin garanterer at dere får en morsom uke i et unikt felleskap dere sent vil glemme! Treningsøkter vil bestå av:
• Bootcamp
• Variert og relevant utholdenhetstrening
•  Styrketrening
• Parøvelser
• Tabata- styrke og kondisjon intervall
• Balanse -Stretch & relax
• Trening for foreldre & ungdom som ønsker å lære mer om rett utførelse av baseøvelser som er nyttige for barna også i sin spesifikke idrett. Det blir stort sett 2 trenings/aktivitets økter hver dag.

Om du liker aktiv ferie og trening under solen sammen med andre glade mennesker – og kan tenke deg en annerledes ferie med ungdommen din så er dette treningsreisen for deg. Vi trener utendørs, på stranden, i havet og på gresset med mange forskjellige treningsformer.
Der venter et variert utvalg av aktiviteter og treningstimer med massevis av treningsglede og ny inspirasjon! Christin er kjent for sin unike evne til å tilrettelegge og gi varierte treninger og samtale tema som passer alle aldrer og former -  gled dere til noen aha opplevelser, masse ny motivasjon, spenstige øvelser og mer kroppskontroll. Treningen er tilpasset alle nivåer og du får både kostholdstips og treningsveiledning underveis. Målet med denne unike treningsreisen er at du og dine ungdom skal komme hjem med en rekke fine felles opplevelser i bagasjen, men også kunnskap dere kan bruke når dere er tilbake på norsk jord.

Hvem passer reisen for?
Reisen er spesialtilpasset tenåringsmødrer og passer for alle som ønsker en unik kvalitetstid med sin sønn/datter -  å motivere sin ungdom til variert trening i hverdagen og  for å få oppleve at trening med mor er KULT!

Pris Voksen 13.900,-. Barn fra 8 til 18 år 11.700,-. Enkeltrom 1.200,-.

Velkommen til unike opplevelser -  felleskap og mye glede! Om du og din tenåring/er er glad og klar for en unik kvalitetstid sammen, å bevege kroppen, og setter pris på å lære mer om hvordan dere kan bli i bedre form, spise bedre og ha det bedre. Ja da er denne reisen optimal for dere!

 

Pris:
13 900,-
Dager:8
Inkludert i reisen
● Flyreise Oslo - Pula direkte
● Transfer t/r
● 7 netter i delt dobbeltrom
● Frokost og middag på hotellet daglig
● Mor og barn trening med Christin
Bestill reise

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
20/06Oslo GardermoenKroatia, Rovinj - Mor og barn treningsreiseMer enn 813 900,-Bestill