Kroatia, Dubrovnik/øya Lopud – Trening og strandliv på øy-perle med Natalie Totland

Dato: 28 juli - 4 august 2018
Pris: 13 990,-
Dato: 28 juli - 4 august 2018
Pris: 14 400,-

Instruktør og turleder: Natalie Totland        Avreise direkte fra Bergen og Oslo (husk å book den riktige der det står Bergen eller Oslo på bestilling)

Treningsferie og strandliv med Natalie Totland på vakker øy i Kroatia i fellesferien

Vår utvalgte destinasjon er den vakre øya Lopud som er en vakker og grønn oase, beliggende rett utenfor Dubrovniks kyst. Øya er helt fri for biler og et sant ferieparadis for deg som liker å ta livet med ro i idylliske omgivelser. På Lopud finner du flere flotte langgrunne sandstrender, noe som er svært sjeldent i Kroatia. Du finner også noen fine turstier rundt på øya. Det krystallklare vannet lokker til deilige bad, og når kvelden kommer frister de hyggelige restaurantene i Lopuds lille landsby. Her kan du sitte ved sjøkanten og nyte et bedre måltid, og beundre den vakre solnedgangen Lopud er kjent for. Øya ligger bare en 15 minutters fergetur fra gamlebyen Dubrovnik.

Her bor vi

Vi har booket oss inn på det elegant gudinne hotellet Lafodia hotell  4*  http://www.lafodiahotel.com/en/Hotellet tilbyr fantastiske omgivelser på en øy, moderne spa senter, utebassenger med flott panoramautsikt og et bredt utvalg av sports- og treningsfasiliteter. Alle rommene har balkong med utsikt over sjøen

Instruktør og turleder på reisen:

Vår treningsekspert på denne reisen er Natalie Totland, til daglig å finne på EVO Fitness på Nordås i Bergen. Natalie er lidenskapelig opptatt av å jobbe med mennesker som en helhet. Hun mener den mentale biten, er minst like viktig som det fysiske når det kommer til trening og kosthold. Natalie ble kåret til årets personlige trener i EVO Fitness både i 2014, og 2015. Mye på grunn av sin lidenskap for jobben, sin kompetanse og ikke minst på grunn av sine gode resultater med kundene. Med tilrettelagte, effektive og varierte økter, vil hun pushe nettopp DEG til å klare å yte det lille ekstra.

Treningsopplegget:

Det legges opp til allsidig trening, og uavhengig av din fysiske form, vil du garantert få utbytte av denne turen.  Det blir to treningsøkter hver dag, hvor opplegget tilrettelegges individuelt, slik at du blir fulgt opp på ditt eget nivå. Treningen vil blant annet bestå av trening med egen kroppsvekt, løpeteknikk, mobilitet, HIIT styrke og kondisjon, Catslide og mye mye mer. I tillegg til treningen, vil det bli holdt to foredrag. Et om mental trening, og et som blant annet vil ta for seg fettforbrenning og muskelvekst, avklaring av myter, samt hvordan nettopp DU skal trene og spise for å oppnå best mulig resultat.

Fasiliteter på hotellet: Fitness rom, moderne spaavdeling med bredt tilbud, utendørs basseng og fantastisk natur å bruke til å trene ute og med mange tilbud for utendørs aktiviteter.  Aktiviteter: Fitness Room/Gym, svømmebasseng, Massage / Beauty senter, hage, båt, Jet-Ski, snorkel utstyr, vannsport, Canoeing, Jacuzzi, Spa & Wellness Centre og sykling. Her kan du se spa menyen. og du kan booke behandling på mail til: spa@lafodiahotel.com

Det er moderne rom med balkong og havutsikt- hårføner- Slippers - Twin senger (to enkeltsenger) -  Air conditioning, - LCD TV med 32 kanaler, høyhastighets wifi – Minibar - kaffe og te utstyr, - Safe - Telefon

Personalet på Lafodia hjelper deg gjerne med transport og planlegging av utflukter, og strandkafeene ved Lopud havn ligger kun 5 minutters gange unna. Du kan ta ferge til den vakre gamlebyen i Dubrovnik, som ligger 17 km unna.

Aktiviteter: Fitness Room/Gym, svømmebasseng, Massage / Beauty senter, hage, båt, Jet-Ski, snorkel utstyr, vannsport, Canoeing, Jacuzzi, Spa & Wellness Centre og sykling.
Personalet på Lafodia hjelper deg gjerne med transport og planlegging av utflukter, og strandkafeene ved Lopud havn ligger kun 5 minutters gange unna. Du kan ta ferge til den vakre gamlebyen i Dubrovnik, som ligger 17 km unna. 

Pris fra Bergen: Kr 13 990,- i delt rom Pris fra Oslo: Kr 14 400

Enkeltrom tillegg: Kr 4 300,-

Pris:
13 990,-
Dager:8
Inkludert i reisen
• Flyreise Bergen/ Oslo - Dubrovnik
• transfer t/r
• Syv netter i delt dobbeltrom med havutsikt
• Frokost på hotellet
• 3 middager
• Daglige treningsøkter med Natalie Totland
• 2 foredrag med Natalie Totland
Bestill reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
28/07Bergen Kroatia – Treningsferie i sommerferien med Natalie Totland(fra Bergen) Mer enn 813 990,-Bestill
28/07OsloKroatia – Treningsferie i sommerferien med Natalie Totland(fra Oslo) Mer enn 814 400,-Bestill