Kroatia, Istra -  Pust ut og senk skulderer med Anette Aarsland

• Lær pusteteknikk og viktigheten av det
• Privat undervisning i vår gruppe
• Ekte engasjment 
• Lokale råvarer
 

Lær smart pusteteknikk av Norges fremste pusteekspert

Denne uken skal vi til Istra halvøyen i Kroatia, nærmeste nabo er Italia. Istra regnes som Kroatias mat & vin mekka, og kroaterne har villig latt seg imponere og deretter kopiere sine naboland. Men her serveres alt til et helt annet prisnivå...  og du får mye for pengene!  Dette er ferien er for deg som virkelig vil lære å slappe av, senke skuldrene, fylle opp energilagrene og stresse ned. NB - I priset er det inkludert med eget rom til alle!

Din pustecoach Anette Aarsland

Anette er Norges mest profilerte pusteveileder og innehaver av firmaet Pusteteknikk AS. Hun kom i mars 2014 ut med boka "PUSTEN - Hvordan puste deg trygg, sunn og avslappet" på Cappelen Damm forlag. Anette tar imot klienter på Consensio behandlingssenter på Aker brygge, samtidig som hun er en ettertraktet foredragsholder både for næringslivet og private grupper. I tillegg er hun opphavskvinnen til Pustekorene som arrangeres i flere norske byer. Øvelsene Anette tilbyr er svært enkle og kan brukes som effektive stressmestringsverktøy i en travel hverdag også etter at du kommer hjem fra kurset. Alle øvelsene er også basert på seriøs forskning og du vil få en grundig forklaring på hvorfor den enkelte øvelsen fungerer. Etter kurset vil du vil oppleve en større indre ro og trygghet.  Og best av alt, øvelsene tar kun 2 minutter for at de skal fungere helt ned på cellenivå.  Det blir daglig undervsining og økter med pusteøvelser. Vi samler undervisningen til formiddag eller ettermiddag slik at du også har mulighet å utforske Istra halvøyen. 

Reisen passer for deg som er litt glad i å synge, elsker å synge eller har lyst til å bli bedre til å synge. Den passer også for deg som vil lære mer om indre ro og trygghet og slett ikke liker å synge i det hele tatt - altså for alle:) Reisen er åpen for begge kjønn. 

Om hotellet

Villa Letan ligger i landsbyen Vodnjan, ca 20 minutter fra Pula flyplass. Selve hotellet er 3*, har eget svømmebasseng, solstoler og herlig uterområde. Store rom og de serverer alldeles nydelig og hjemmelavet mat. Det er inkludert med eget rom til alle. Alle rom har også balkong med utsikt enten mot havet eller hagen. Det er TV på alle rom, AC, minibar og safe. Her serveres det frokost og middag hver dag. Hotellet har også en herlig liten spa avdeling for ro og velvære,  boblebad. Og som nevnt er det inkludert med eget rom med privat bad til alle.  Vodnjan er en herlig ltien by med flere restauranter, butikker og det er ca 15 min å gå til stranden. 

Om Istra halvøyen

Istra er en skattekiste med uslåelige naturopplevelser og fine strender. Byene Porec og Rovinj har begge vakre bykjerner som stammer fra middelalderen, koselige smågater, vakre bygninger og badeplasser.  Det adriatiske havet frister garantert! Kjøp badesko (finnes i alle butikker her til en rimelig penge). Det er over 1200 øyer i Kroatias skjærgård, og det er godt lagt til rette for utflukter i området. Kroatia er et ganske ukjent vinland i Norge, men har mer enn 700 forskjellige vinregioner. Prøv en lokal vin når du er ute å spiser middag eller besøk en lokal vingård. Du kommer til å kjenne igjen veldig mange matretter når du er her. I matveien er Kroatia påvirket av landene i nærheten som Italia og Østerrike. Regionen Istria ligger veldig nært Italia og her spiser man nydelig pizza, pasta og ikke minst iskrem. Det er flott å sykle i området, vandre og dra på tur - det er et omfattende bussnet og rimelig med taxi.

Vi anbefaler å bli med på en tur til nasjonalparken Brijuni, det er ca 20 min med båt dit. Alldeles ubeskrivelig vakkert! De som vil blir med og betaler kun for båtreisen t/r. Kanskje det blir en felles pusteøvelse her? 

Tilbakemeldinger fra tidligere deltakere

- Før uka med Anette, hadde jeg mistet høyden i min stemme. Etter å ha vært 1. sopran i alle år måtte jeg derfor synge altstemmen. Etter endt kurs på kun 6 dager, kan jeg lykkelig konstatere at mine høye toner er tilbake. Jeg har siden endt kurs i 2014 igjen sunget første sopran. Takknemlig hilsen Mette Svensen 

- Jeg skulle ønske jeg hadde lært de forskjellige teknikkene for lenge siden, men er glad for at jeg nå kan benytte meg av noen av dine kunnskaper på egen hånd. Jeg har allerede gjort flere av øvelsene både hjemme og til og fra jobb, det gjør godt for kropp og sjel - og forhåpentligvis stemmen også etterhvert! Reisen har overgått alle mine ønsker.  Takk - hilsen Aida

Vi håper å få gleden av å hilse deg velkommen?!?

Status:
Fullt

Kart