Skip to main content

Kreta, Rethymnon - Sanselig reise med qi gong og astrocoaching

Sanselig reise med selvutvikling og spa på luksuriøst 5 stjerners hotell

Unn deg selv litt luksus på Kreta og finn din kjærlighetskraft. Reisen byr på sol, bad, trening, selvutvikling og deilig gresk mat.

Høydepunkt

 • Velvære
 • Overskudd
 • Halvpensjon (frokost og middag) hele uken
 • Morgen Qi gong på sandstrand
 • Selvutvikling
 • Deilig gresk mat
 • Luksus 5*hotell
 • Privat strand
 • Prisvinnende spa
 • Herlig felleskap

Finn din kjærlighetskraft

På denne reisen vil fokuset være på deg selv gjennom mental og fysisk trening, inspirerende foredrag, veiledning og nyttig lærdom. Målet er å få et større innblikk i deg selv og dine muligheter, å være på plass i eget liv, ha klarhet, retning og å bevisstgjøre din kjærlighetskraft. Du vil oppleve den historiske og sagnomsuste Kreta med sol, bading, shopping og deilig gresk mat. Sophia innvier deg i astrologiens eventyrlige verden og du lærer å forstå ditt eget fødselshoroskop med de uendelige muligheter dette gir. Med utgangspunkt i de forskjellige planet- og stjernekonstellasjonene i horoskopet ditt, vil du få innsikt i dine ressurser, muligheter og potensial. Du vil lære konkrete metoder for å oppnå glede, harmoni og kjærlighet i livet

Creta Palace hotell Kreta

Kreta og vårt hotel Creta Palace

Kreta er den største og den mest folkerike av de greske øyene. Øya er full av oldtidens ruiner og myter. Det sies i gresk mytologi at Zevs ble født akkuratt her på Kreta og Ikaros flyktet fra øya på egenproduserte vinger. Vi ankommer øya på Norwegians trygge vinger og skal bo på Creta Palace, et elegant 5-stjerners hotel som passer for deg som liker vakre og luksuriøse omgivelser.

Hotellet ligger rett på den private lange kritthvite sandstranden noen kilometer utenfor Rethymnon. Solsenger, parasoller og badehåndklær er inkludert.

Creta Palace har flere restauranter og barer, blant annet en innbydende Skybar Zeus og en egen landsby med butikk, kirke og kafé hvor du kan nyte gresk kaffe. Hotellet arrangerer forskjellige sportsaktiviteter og kveldsunderholdning nesten hver dag. Vil du unne deg noe ekstra kan du benytte deg av hotellets eget spa som tilbyr i tillegg til skjønnhetsbehandlinger også eksklusive ayurvediske behandlinger for helse og velvære.

Her kan du se hva du har i vente på dette fabelaktige hotellet:

Qi gong

Kropp og sinn danner et system og for å få fylt kroppen med kjærlighetens energier er det viktig å ha en riktig kroppsfølelse. Derfor trener vi avspenningsøvelser med røtter i Qi gong; en gammel kinesisk treningsform som kombinerer myke, flytende bevegelser med en rolig, våken mental tilstand. Vi trener på den vakre stranden fra 08.00 til 09.00. Qi gong reduserer stress, bedrer kroppsbalansen, frigjør energi og bringer kropp og sinn i harmoni.

Finn din kjærlighetskraft

Resten av dagen kan du bruke til hva du vil: spa, soling og bading, lesing, shopping og glede deg til dagens andre treningsøkt som trener opp mentale muskler fra 17.00-18.00. Da legger vi vekt på Astro- coaching som vil gi deg større innblikk i deg selv og dine muligheter for å lykkes. Astro-coaching tar utgangspunktet i fødselshoroskopet ditt. Dette er et nyttig verktøy for å tilgjengelig gjøre ressursene fra ditt indre skattkammer. All kunnskap og alle ressursene du trenger sitter inne i deg selv og når du henter dem frem vil du kunne lykkes bedre i kjærlighet, jobb, kommunikasjon og alle typer relasjoner.

Reisen passer for deg som:

 • Ønsker å få mer overskudd
 • Ønsker å lykkes bedre i parforhold, jobb og alle typer relasjoner
 • Vil frigjøre ressurser for å oppnå glede, harmoni og kjærlighet
 • Liker sol, bad, luksuriøse omgivelser og gresk mat

Ord fra tidligere reisende

 • "Stort pluss med Sophia sitt opplegg: astro coaching og qi gong, herlig og inkluderende dame!"
 • "Super bra tur på alle måter. Varm, engasjert, delaktig, inkluderende og varm kurs leder."
 • "Qigong trening og astro guiding kurset med Sophia var topp. Hun var god til å lære fra seg + hun var en topp reiseleder som var tilstede for oss og ordnet opp raskt når det behøvdes."

Sophia Lea

Vår treningsekspert på denne reisen er Sophia Lea, til daglig sertifisert helse, livsstil og mindfulnesscoach. Hun er opptatt av at vi må lære å være tilstede med alle sansene, tankene, følelsene, pusten og kroppen. Med mer tilstedeværelse i eget liv vil vi kunne beholde ro og balanse i alle situasjoner og oftere være i kontakt med den naturlige livsgleden. Ved hjelp av Qi gong øvelser lærer vi å finstemme sansene og kroppen.

Gleden er alltid tilgjengelig - du må bare lære å koble deg til den, mener Sophia, og lover en sanselig og lærerik uke med unike opplevelser, mye glede, latter, god mat og hyggelig felleskap.

Mange bruker en slik ferie som et avbrekk for å ta (enda) bedre vare på seg selv. Ikke vær redd for å melde deg på alene – det er det mange som gjør! Jentene som melder seg på er single, gifte, skilt eller sambo – men felles for alle er å ha lyst på en ferie som gir noe mer. Velkommen!

Status:
Fullt

Søk reise

Kart

 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo
 • IATA Logo