Skip to main content

Kreta, Chania - Sporty uke med treningsglede og mestringsfølelse i fokus!

Status:
Fullt

Treningsglede og mestring på Kreta (direktefly fra Bergen)

Bli med på en inspirerende, energigivende og sporty uke hvor treningsglede og mestringsfølelse står i fokus! Denne uken byr vi på varierte og morsomme treningsøkter, hvor du kan pushe deg selv med hjelp av vår dyktige instruktør Natalie Totland. Det blir også masse deilig egentid til å slappe av med sol og bad mellom øktene. En skikkelig godbit av en reise altså! :D

Koselig småbyliv og barbent i sanden

Vi skal til en herlig gresk perle på øya Kreta. Mellom Chania og Rethymnon ligger den lille byen Georgiopolis. Her kan du gå barfot i den finkornede milelange sandstranden bort til havnen hvor du setter deg ned på en av havnens koselige cafeer og tavernaer. Georgiopolis er omgitt av vinåkre og olivenlunder, noe som gir stedet en avslappende atmosfære og fine turmuligheter.

kreta

Vi bor på hotell Pilot Beach

Hotellet vi skal bo på er et flott 5 stjerners hotell. Hotell Pilot Beach ligger rett på stranden og ikke langt fra sentrum av Georgiopolis. Vi spiser deilig frokost og middag inkludert på en av hotellets fire restauranter. På hotellområdet er det et lite minimarked, to tennisbaner, frisør og et nyoppusset spa med muligheter for behandlinger og mye mer. Her kan du ta en nærmere titt på hotellet.

kreta pilot beach hotel

Romfasiliteter:
Inkludert i rommet er vannkoker, safe, wifi, badehåndkle, badekåpe, tøfler og hårføner.

Våre tre bo alternativer:

1) Inkludert i grunnprisen er del i dobbeltrom med basseng eller hage utsikt.

2) Oppgradering for del i dobbeltrom med havutsikt + 800,- pr person.

3) Enkeltrom med basseng/hageutsikt + 2800,-

Ikke inkludert: hotellskatt i Hellas, 4€ pr rom og natt som betales direkte i resepsjon før avreise. totalt NOK 150,- for dere som deler rom og NOK 300,- for deg som velger å bo i eget rom.

Treningsopplegg

Det blir lagt opp til to treningsøkter hver dag, med unntak av en dag med utflukt. Treningsopplegget tilrettelegges den enkelte, slik at du blir fulgt opp på ditt eget nivå.
Treningen vil blant annet bestå av trening med strikk, intervalltrening, bootcamp, stretching, avspenning, styrke og kondisjon, sklimatter og mye mer. Det vil også være muligheter til å bli med på inspirerende foredrag, hvor engasjementet pleier å være stort! I tillegg til treninger og foredrag, vil det også bli muligheter til å bli med på forskjellige utflukter.

Eksempel på dagsplan*:

Formiddag:
Kl. 08.30-09.00.: Trening: Forfriskende morgentur og stretching
Kl. 10.00.: Felles frokost
Kl. 11-12.: Inspirerende foredrag
Massevis av tid til å slappe av, og nyte solen.

Ettermiddag:
Kl. 17.30-18.30.: Trening: Sirkeltrening med høy puls, og god stemning
Kl. 20.00.: Felles middag

*Alt er frivillig, så det er helt opp til deg hva du ønsker å delta på. Med forbehold om endringer.

Instruktør og leder på reisen: Natalie Totland

Vår treningsekspert på denne reisen er Natalie Totland. Hun er til daglig å finne på EVO Fitness i Bergen. Natalie jobber med hverdagshelter, og brenner for å gjøre trening og kosthold så enkelt og ukomplisert som overhodet mulig. På Natalies treningsreiser vil du oppleve et unikt samhold, kjenne på mestringsfølelse, treningsglede, og hvem vet, kanskje litt stølhet også? Med tilrettelagte, effektive og varierte økter, vil Natalie pushe nettopp deg til å klare å yte det lille ekstra. Hun er spesielt flink til å se hver enkelt, og til å sørge for at du får maksimalt utbytte av treningsturen, uavhengig av ditt treningsnivå.

natalie totland

Vil du ha et innblikk i hvordan det er å være på reise med Natalie? Sjekk ut facebooksiden hennes: Personlig trener Natalie Totland.
Og på Instagram: @NatalieTotland

Hvem passer reisen for?

Denne reisen passer for deg som liker å være i fysisk aktivitet, og som ønsker å trene sammen med andre motiverte damer i alle aldre! Turen er også for deg som ønsker å lære mer om trening, og kosthold, samt hvordan du kan bruke dette i en travel hverdag når du kommer hjem.

#livetskjer er et av Natalies motto, og på hennes reiser lærer du å takle det bittelitt bedre, samtidig som du får kjenne på hvor deilig det er med litt me-time, gode treningsøkter, og å nyte god mat og drikke, samt deilige late timer under solen.

Etter en uke med variert, og effektiv trening vil du garantert dra hjem med en litt sprekere kropp, og et enda bedre grunnlag for å opprettholde treningen hjemme.

Tilbakemeldinger fra tidligere reisende:

"Natalie Totland er inspirerende og flink."

"Natalie er fantastisk både på trenig og sosialt. Oser av kunskap og «ser» alle. Utrolig behagelig og vere rundt henne både på trening og som reiseleder."

"Nydelig flott hotell, rent, og ikke for gammelt."

Søk reise

Kart

  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo
  • IATA Logo