Hellas, Kreta - Sporty vandring og sunn mat med Kaisa Hafredal

Dato: 26 mai - 2 juni 2018
Pris: 13 900,-

HØYDEPUNKTER:

• Kystvandring i variert og spennende terreng
• Vakker og frodig natur
• Bademuligheter hver dag på turene
• Nydelige lokale og ferske greske måltider
• 3 retters middag med greske spesialiteter og vin alle kvelder
• Vi bor på idylliske små steder underveis
 

Last ned program

Kreta er en fantastisk øy spekket med raviner, daler, fjell, bekker, elver, strender, stier, kjerreveier, bergarter, frodig natur med et unikt planterike og et nydelig klima som er skapt for å vandre i. På hvert hjørne lurer skjulte skatter, gamle historier og greske tavernaer med ferske råvarer. Øya er 250 km lang, har tre store fjellgrupper hvor det høyeste fjellet er 2456 moh.

På denne kystvandringen kommer vi til små steder med veldig få turister. Perlen Loutro er bilfri og kan kun nåes til fots eller med båt. Vi stopper underveis på vandrinsturene å bader og nyter landskapet.
Marmarastranden og Sweetwater beach er fantastiske strender med krystrallklart vann og med en sjarmerende taverna som ligger i vannkanten. Her stopper vi å bader og nyter greske delikatesser. Det er fokus på sunn og god mat hele uken. Det vil bli fantastiske måltider med fersk fisk, lam, friske grønnsaker/urter fra Kreta, fetaost og gresk yogurt med honning på spesielt utvalgte resturanter på øya.
 
Det ingen mulighet for enkeltrom på denne reisen fordi vi kommer til små steder med tilgang til få hotelrom. Vi bor på små sjarmerende hotell med gresk standard, der omgivelsene og maten er opplevelsen. Alle overnattingsteder ligger rett ved standen og har flott beligenhet.
 
Turleder: Kaisa Hafredal
Kaisa har kun små vandringsgruppr med max 12 deltakere og kombinerer sunn mat og mindfulness på sin reise til Kreta. En liten eksklusiv gruppe gir et godt samhold og god flyt på vandringsturene.
 
Nivå: Middels pluss
Kaisa tar deg med på en middels+ og sporty vandring som passer for deg som er i god fysisk form, som liker aktive opplevelser med daglige vandringer i ulendt terreng og en innholdsrik ferie.

Helsekrav til deltagelse på denne reisen er at du er i alminnelig god form og har erfaring med å vandre i kupert terreng. Du bør også kunne vandre i normalt tempo og ikke ha pågående skade i kne/ben/hofte som vil hindre gruppen underveis på fotturen.

Les vår generelle utstyrsliste for våre vandringsreiser her

Tilbakemeldinger fra våre kunder på tidligere Kreta reiser: 

«Ingen ting kunne vært bedre! Jeg hadde gledet meg til turen, men må si at jeg ikke hadde forestilt meg at det skulle bli så fantastisk fint så det ble. Hele opplegget fungerte godt. Turen var smart lagt opp på den måten at det var en fin start, så ble det bare bedre og bedre, og til slutt den vakre perlen Loutro. Synes det var passe utfordrende for meg. Kjempeflott reiseleder! Positiv og løsningsorientert.»

«Det var en drøm jeg måtte klype meg i armen og si er det meg som opplever dette.Jeg var veldig fornøyd med reisen. Det et blitt et minne for livet. Det var et godt opplegg, og Kaisa var veldig flink som guide. At hun hadde gått opp turen på forhånd gjorde at jeg kjente meg trygg hele tiden. Det håper jeg dere fortsetter med. I tillegg var alle deltakerne hyggelige og positive, og det var trivelig å vandre sammen med dem. Jeg håpet gruppen kan treffes igjen til en liten vandringstur.»

«Kjempeflott tur, med dyktige Kaisa som reiseleder. Tusen takk!»

«Har feriert tidligere på Kreta men har aldri spist så god mat. Det at maten var bestilt på forhånd skapte ro rundt måltidene. Jeg er også svært godt fornøyd med turleder.»

«Spesielt fornøyd med reiselederen, Kaisa. Hun gjorde en utmerket jobb. Mer enn forventet, var så godt og komme til dekket middagsbord uten å tenke på hva man skulle bestille. Kjempegod mat og drikke.»

«Meget godt organisert med så mye logistikk. Følte jeg fikk valuta for pengene!»

«Fantastisk tur. Svært varierte turer og kjempegod mat.» 2017

«Opplevelsene var mye større enn jeg trodde på forhånd. Flott natur og en positiv og herlig turleder. Nydelig mat. Alt var kjempe godt tilrettelagt og gruppa fungerte strålende. Nye spennende opplevelser hver dag. Fikk masse god energi av å reise på denne turen og ønsker å reise på ny tur med Kaisa som var en glimrende turleder.» Kreta reisende 2017

«Bedre enn forventet. Kaisa er fantastisk flink med turopplegg og valg av en utsøkt mat.» Kreta reisende 2017

 

Pris:
13 900,-
Dager:8
Inkludert i reisen
• Fly tur/retur Oslo-Chania
• All transport med taxi, båt og buss til og fra turene og flyplassen
• 7 overnattinger på hotell
• Frokost og middag alle dager
• Inngangsbilletter til kløften og andre severdigheter
• Turleder Kaisa Hafredal fra Norge

Bestill reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
26/05Oslo Hellas, Kreta - Sporty vandring med Kaisa HafredalMer enn 813 900,-Bestill