Hellas, Kreta - Sporty vandring og sunn mat med Kaisa Hafredal

Dato: 6 - 13 oktober 2018
Pris: 15 300,-
Dato: 25 mai - 1 juni 2019
Pris: 15 900,-

HØYDEPUNKTER:

• Kystvandring i variert og spennende terreng
• Vakker og frodig natur
• Bademuligheter hver dag på turene
• Nydelige lokale og ferske greske måltider
• 3 retters middag med greske spesialiteter og vin alle kvelder
• Vi bor på idylliske små steder underveis

 

Last ned program

Oppdatert program for Mai 2019 kommer i begynnelse av november. Inkludert Topptur til Gingilos 2100moh

Kystvandring med innslag av total nytelse

På denne kystvandringen kommer vi til små steder med veldig få turister. Perlen Loutro er bilfri og kan kun nås til fots eller med båt. Vi stopper underveis på vandringsturene og bader og nyter landskapet.

Herlig bading i krystallklart vann

Marmarastranden og Sweetwater beach er fantastiske strender med krystallklart vann og med en sjarmerende taverna som ligger i vannkanten. Her stopper vi og bader og nyter greske delikatesser.

Sunn, god og lokal mat!

Det er fokus på sunn og god mat hele uken. Det vil bli fantastiske måltider med fersk fisk, lam, friske grønnsaker/urter fra Kreta, fetaost og gresk yogurt med honning på spesielt utvalgte resturanter på øya.

Kreta, som skapt for vandring

Kreta er en fantastisk øy spekket med raviner, daler, fjell, bekker, elver, strender, stier, kjerreveier, bergarter, frodig natur med et unikt planterike og et nydelig klima som er skapt for å vandre i. På hvert hjørne lurer skjulte skatter, gamle historier og greske tavernaer med ferske råvarer. Øya er 250 km lang, har tre store fjellgrupper hvor det høyeste fjellet er 2456 moh.

Hotell rett ved stranden

Vi bor på små sjarmerende hotell med gresk standard, der omgivelsene og maten er en del av opplevelsen. Alle overnattingsteder ligger rett ved stranden og har flott beliggenhet.

Din reise- og vandringsleder, Kaisa

Kaisa Hafredal har kun små vandringsgrupper med max 12 deltakere og kombinerer sunn mat og mindfulness på sin reise til Kreta. En liten eksklusiv gruppe gir et godt samhold og god flyt på vandringsturene.
 
Nivå: Middels pluss
Kaisa tar deg med på en middels+ og sporty vandring som passer for deg som er i god fysisk form, som liker aktive opplevelser med daglige vandringer i ulendt terreng og en innholdsrik ferie.

Helsekrav til deltagelse på denne reisen er at du er i alminnelig god form og har erfaring med å vandre i kupert terreng. Du bør også kunne vandre i normalt tempo og ikke ha pågående skade i kne, bein eller hofte som vil hindre gruppen underveis på fotturen.

NB! Vi ber deg fylle ut og sende inn denne obligatoriske helseerklæringen til oss kort tid etter påmelding. Trykk her for skjema. Fyll inn og send det på mail til jomfru@jomfrureiser.no

Enkeltrom: Det er dessverre ingen mulighet for enkeltrom på denne reisen fordi vi kommer til små steder med tilgang til få hotelrom. 

Les vår generelle utstyrsliste for våre vandringsreiser her

​Tilbakemeldinger fra våre kunder på tidligere Kreta-reiser:
«Ingen ting kunne vært bedre! Jeg hadde gledet meg til turen, men må si at jeg ikke hadde forestilt meg at det skulle bli så fantastisk fint så det ble. Hele opplegget fungerte godt. Turen var smart lagt opp på den måten at det var en fin start, så ble det bare bedre og bedre, og til slutt den vakre perlen Loutro. Synes det var passe utfordrende for meg. Kjempeflott reiseleder! Positiv og løsningsorientert.»

«Det var en drøm jeg måtte klype meg i armen og si er det meg som opplever dette. Jeg var veldig fornøyd med reisen. Det har blitt et minne for livet. Det var et godt opplegg, og Kaisa var veldig flink som guide. At hun hadde gått opp turen på forhånd gjorde at jeg kjente meg trygg hele tiden. Det håper jeg dere fortsetter med. I tillegg var alle deltakerne hyggelige og positive, og det var trivelig å vandre sammen med dem. Jeg håper gruppen kan treffes igjen til en liten vandringstur.»

«Kjempeflott tur, med dyktige Kaisa som reiseleder. Tusen takk!»

«Har feriert tidligere på Kreta men har aldri spist så god mat. Det at maten var bestilt på forhånd skapte ro rundt måltidene. Jeg er også svært godt fornøyd med turleder.»

«Spesielt fornøyd med reiselederen, Kaisa. Hun gjorde en utmerket jobb. Mer enn forventet, var så godt og komme til dekket middagsbord uten å tenke på hva man skulle bestille. Kjempegod mat og drikke.»

«Meget godt organisert med så mye logistikk. Følte jeg fikk valuta for pengene!»

«Fantastisk tur. Svært varierte turer og kjempegod mat.» 2017

«Opplevelsene var mye større enn jeg trodde på forhånd. Flott natur og en positiv og herlig turleder. Nydelig mat. Alt var kjempe godt tilrettelagt og gruppa fungerte strålende. Nye spennende opplevelser hver dag. Fikk masse god energi av å reise på denne turen og ønsker å reise på ny tur med Kaisa som var en glimrende turleder.» Kreta reisende 2017

«Bedre enn forventet. Kaisa er fantastisk flink med turopplegg og valg av en utsøkt mat.» Kreta reisende 2017

"Helt supert, helt fra Kaisa til ruten, til maten!" Kreta reisende 2018

"Mange positive opplevelser som jeg ikke hadde regnet med. Maten var bare helt fantastisk og Kaisa var en fantastisk positiv og ekte leder. Reiseleder gjorde mer for oss enn vi forventet" Kreta reisende 2018

"Flott turopplegg med variert og passe utfordrende turer. En opplevelse å gå langs azurblått hav og kjenne krydderlukt, sol og vind." Kreta reisende 2018

 

Pris:
15 300,-
Dager:8
Inkludert i reisen
• Fly tur/retur Oslo-Chania
• All transport med taxi, båt og buss til og fra turene og flyplassen
• 7 overnattinger på hotell
• Frokost og middag alle dager
• Inngangsbilletter til kløften og andre severdigheter
• Turleder Kaisa Hafredal fra Norge

Bestill reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
06/10Oslo GardermoenHellas, Kreta - Sporty vandring med Kaisa HafredalFullbooket, venteliste15 300,-Book på venteliste
AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
25/05OsloHellas, Kreta - Sporty vandring med Kaisa HafredalMer enn 815 900,-Bestill