Hellas, Kreta - Sporty vandring og sunn mat med Kaisa Hafredal

Dato: 21 - 28 oktober 2017
Pris: 12 900,-
Dato: 26 mai - 2 juni 2018
Pris: 0,-

HØYDEPUNKTER:

  • Kystvandring i variert og spennende terreng
  • Vakker og frodig natur
  • Bademuligheter hver dag på turene
  • Nydelige lokale og ferske greske måltider
  • 3 retters middag med greske spesialiteter og vin alle kvelder
  • Vi bor på idylliske små steder underveis
Last ned program

Kreta er en fantastisk øy spekket med raviner, daler, fjell, bekker, elver, strender, stier, kjerreveier, bergarter, frodig natur med et unikt planterike og et nydelig klima som er skapt for å vandre i. På hvert hjørne lurer skjulte skatter, gamle historier og greske tavernaer med ferske råvarer. Øya er 250 km lang, har tre store fjellgrupper hvor det høyeste fjellet er 2456 moh. Kaisa tar deg med på en middels+ og sporty vandring som passer for deg som er i god fysisk form, som liker aktive opplevelser med daglige vandringer i ulendt terreng og en innholdsrik ferie. Vi bor på mindre og personlige hoteller hele veien, med sjarm og litt av det ”ekte” Hellas. Ingen luksushoteller, men med et rent og pent eget bad til hvert soverom, og det er noe begrenset med antall rom på hvert hotell. Det er fokus på sunn og god mat hele uken. Det vil bli fantastiske måltider med fersk fisk, lam, friske grønnsaker/urter fra Kreta, fetaost og gresk yogurt med honning på spesielt utvalgte resturanter på øya.

Nivå: Middels pluss   Turleder: Kaisa Hafredal

Les vår generelle utstyrsliste for våre vandringsreiser her

Pris oktober: Kr 12 900,- i delt rom, heller ingen mulighet for enkeltrom på denne reisen da det er de samme små koselige familiehotellene med få rom som i mai.

Pris for mai 2018 kommer snart

Tilbakemeldinger fra våre kunder på tidligere Kreta reiser: «Ingen ting kunne vært bedre! Jeg hadde gledet meg til turen, men må si at jeg ikke hadde forestilt meg at det skulle bli så fantastisk fint så det ble. Hele opplegget fungerte godt. Turen var smart lagt opp på den måten at det var en fin start, så ble det bare bedre og bedre, og til slutt den vakre perlen Loutro. Synes det var passe utfordrende for meg. Kjempeflott reiseleder! Positiv og løsningsorientert.»

«Det var en drøm jeg måtte klype meg i armen og si er det meg som opplever dette.Jeg var veldig fornøyd med reisen. Det et blitt et minne for livet. Det var et godt opplegg, og Kaisa var veldig flink som guide. At hun hadde gått opp turen på forhånd gjorde at jeg kjente meg trygg hele tiden. Det håper jeg dere fortsetter med. I tillegg var alle deltakerne hyggelige og positive, og det var trivelig å vandre sammen med dem. Jeg håpet gruppen kan treffes igjen til en liten vandringstur.»

"Kjempeflott tur, med dyktige Kaisa som reiseleder. Tusen takk!"

"Har feriert tidligere på Kreta men har aldri spist så god mat. Det at maten var bestilt på forhånd skapte ro rundt måltidene. Jeg er også svært godt fornøyd med turleder."

 

 

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
21/10Oslo Hellas, Kreta - Sporty vandring med Kaisa HafredalFullbooket, venteliste12 900,-Book på venteliste
AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
26/05Oslo Hellas, Kreta - Sporty vandring med Kaisa HafredalMer enn 8Bestill