Variert treningsreise med personlige trener og kostholdsveileder Natalie Totland.

Direkte  Bergen - Chania t/r   30.september -7.oktober 2017

Instruktør: Natalie Totland       En ledig plass i enkeltrom per 31.agust

Kreta er den største og den mest folkerike av de greske øyene. Øya er full av oldtidens ruiner og myter. Her sier gresk mytologi at Zevs ble født og Ikaros flyktet fra øya på egenproduserte vinger. I dag finner vi moderne palasser i form av femstjerners hoteller og ankommer øya på Norwegians trygge vinger! Vi skal bo og trene på Avra Imperial Beach Resort & Spa, et 5-stjerners hotell som ligger helt vest på øyas nordside, ca 1 time fra byen Chania. Byen hotellet ligger i heter Kolymvari.

Vår treningsekspert på denne reisen er Natalie Totland, til daglig å finne på EVO Fitness på Nordås i Bergen. Natalie er lidenskapelig opptatt av å jobbe med mennesker som en helhet. Hun mener den mentale biten, er minst like viktig som det fysiske når det kommer til trening og kosthold.

Natalie ble kåret til årets personlige trener i EVO Fitness både i 2014, og 2015. Mye på grunn av sin lidenskap for jobben, sin kompetanse og ikke minst på grunn av sine gode resultater med kundene. Med tilrettelagte, effektive og varierte økter, vil hun pushe nettopp deg til å klare og yte det lille ekstra.

Det legges opp til allsidig trening, og uavhengig av din fysiske form, vil du garantert få utbytte av denne turen. Det blir to treningsøkter hver dag, hvor opplegget tilrettelegges individuelt, slik at du blir fulgt opp på ditt eget nivå. Treningen vil blant annet bestå av trening med egen kroppsvekt, løpeteknikk, mobilitet, HIIT styrke og kondisjon, Catslide og mye mye mer. 

I tillegg til treningen, vil det bli holdt to foredrag. Et om mental trening, og et som blant annet vil ta for seg fettforbrenning og muskelvekst, avklaring av myter, samt hvordan nettopp du skal trene og spise for å oppnå best mulig resultat.

Er du klar for en energigivende og sporty uke hvor treningsglede og mestringsfølelse er i fokus? En uke hvor du kommer til å få både gangsperr, og latteranfall, hvor du får utfordret komfortsonen, samtidig som du får slappet av med sol, varme og fri fra hverdagens kjas og mas? Da vet du hva du har å gjøre.

Dag for dag programmet:

DAG

Formiddag

Ettermiddag

Dag 1

Flyreise fra Bergen - Chania

Ankomst Chania- Informasjonsmøte og velkomst

Dag 2

Trening: Bli kjent – Release your inner child

Foredrag – tema kommer

Trening: Girlpower bootcamp

Dag 3  

Trening: Trening: Catslide – skli deg i form

Trening: Fjelltur

Dag 4

Trening: Yoga 

 

Trening: Styrketrening med egen kroppsvekt og minibands   

Dag 5 

UTFLUKTSDAG

UTFLUKTSDAG

Dag 6

Trening: Catslide – skli deg i form

Foredag: Tema kommer 

Trening: Løpeteknikk og core – Magetrening som funker

Dag 7

Intervalltrening

Trening: HIIT – Styrke og kondisjon

Felles middag

DAG 8

Trening: Last chance workout

Hjemreise

 

NB! Med forbehold om endringer

Hvem passer denne reisen for: Denne reisen passer for alle. Det er ingen krav til god fysisk form, da treningen er lagt opp til å passe alle, uansett nivå. Det er et variert og motiverende opplegg som består av både styrke, bevegelighet og kondisjon. Du velger selv hvor mye du ønsker å delta på, og hvor mye du ønsker å ta deg ut.  

Pris: kr 13 900 i delt rom Enkeltrom: Kr 3 300,-


Inkludert i reisen:

•    Fly t/r direkte Bergen - Kreta
•    2 x 20 kg bagasje
•    Transfer t/r flyplassen - hotell
•    7 netter i delt dobbeltrom på Avra Imperial Beach Resort & Spa
•    Halvpensjon (frokost og middag)
•    2 daglige treningsøkter med Natalie
•    2 foredrag
•    Sosialt samvær og mye moro med andre treningsinteresserte damer

 

 

Status:
Fullt

Kart