Skip to main content

Hellas, Kreta - Treningsreise med Anne Marte Sneve

Dato: 4 - 11 mai 2019
Pris: 12 800,-
Inkludert:
  • Fly t/r Oslo - Chania
  • 2 x 20 kg bagasje
  • Transfer
  • Delt dobbeltrom med pool eller hage utsikt
  • Frokost og middag daglig
  • 2 daglige treningsøkter med Anne Marte
Reisedagar: 8
Bestill reise

Kreta - herlig trening, sol og ferieliv

Bli med oss på lekkert strandhotell, morsom og lekende trening, masse sosialt samvær og påfyll for kropp og sjel. Anne Marte Sneve er vår treningsleder og motivater og gleder seg til å bli kjent med deg. Reis gjerne "singel", men det blir kun til flyplassen. Her blir vi fort en sammensveiset gjeng som har det mye moro sammen og litt pust og pes!

Georgiopolis, en ekte perle på Kreta

Vi skal til en gresk perle på herlige Kreta. Den lille byen Georgiopolis har en milelang strand på den ene siden av havnen, og en litt mindre strand på den andre siden. Den greske lille perlen har en deilig og rolig atmosfære. Da vi reiser i mai er det ikke stekende varme, men husk likevel solkrem da gjennom-snittstemperaturen er ca 24 grader. Her blir det felles treninger, samlinger og måltider hver dag. Det blir lagt opp til egentid, og samtidig tilrettelagt slik at vi får en sosial og hyggelig reise.

Hotellet vårt, Hotell Pilot Beach

Hotellet vi skal bo på er et flott 5 stjerners hotell. Hotell Pilot Beach ligger rett på stranden og ikke langt fra sentrum av Georgiopolis. Vi spiser deilig frokost og middag inkludert på en av hotellets 4 restauranter. På hotellområdet er det et lite minimarked, to tennisbaner, frisør og et nyoppusset spa med muligheter for behandlinger og mye mer. Her kan du ta en nærmere titt på hotellet. Romfasiliteter: Inkludert i rommet er vannkoker, safe, wifi, badehåndkle, badekåpe, tøfler og hårføner.

kreta hotel pilot

Våre tre bo alternativer

1) Inkludert i grunnprisen. del i dobbeltrom med basseng eller hage utsikt.

2) oppgradering for del i dobbeltrom med havutsikt + 800,- pr person.

3) enkeltrom med basseng/hageutsikt + 3000,-

Ikke inkludert: hotellskatt i Hellas, 4€ pr rom og natt som betales direkte i resepsjon før avreise. totalt NOK 150,- for dere som deler rom og NOK 300,- for deg som velger å bo i eget rom.

Om Kreta:

Kreta er den sydligste og også største av de greske øyer. Når vi kommer hit i begynnelsen av mai er temperaturen i luften allereden på mellom 23 og 27 grader. herlig sol og varmt fristende Middelhav. Det mest turistvennelige stedet på øya ligger nordvest for den pittoreske venetianske byperlen Chania. Vi kan fint dra inn til Chania på sightseeing, shopping og opplevelse en dag.

Vår leder Anne Marte Sneve

er utdannet personlig trener ved Norges Idrettshøgskole og er i tillegg utdannet massasjeterapeut og kostholdsveileder. Hun har tidligere vært mye i media som personlig trener i programmet Tv2Sporty, God morgen Norge, Hjemmet og KK. I i tillegg holder hun foredrag innenfor helse og trening og har de siste årene jobbet mye med bedriftstrening. Anne Marte brenner for å få alle til å oppleve treningens glede, uansett nivå og mål.

Anne marte sneve jomfrureiser

Ukens treningsprogram

Det blir 2 økter med meg hver dag og treningen blir tilpasset alle uansett nivå. Det blir både styrketrening, kondisjonstrening og bevegelighetstrening gjennom varierte og motiverende økter. I tillegg til trening skal vi ha det gøy og jeg kommer også til å utforske og bruke den fantastiske naturen som finnes i området. Jeg vil også holde et foredrag om trening og motivasjon under uken og det vil også være mulighet til å avtale ekstra privat oppfølging/kartlegging (dette er ikke inkl) utover to fellesøkter hver dag. Dette skal bli gøy og det er du selv som bestemmer hvor mye og hvor hardt du ønsker å ta i. Jeg lover å gi deg en utfordring - om du er klar for det?

Eksempel på dagsplan:

Formiddag:
Kl. 08.30-09.30: Trening: Kjernetrening med fokus på mage/rygg og holdning
Felles frokost.
Massevis av tid til å slappe av, og nyte solen.

Ettermiddag:
Kl. 17.30-18.30: Trening: Sirkeltrening på stranden. Trening for hele kroppen på ulike stasjoner der du bestemmer tempo og nivå.
Kl. 20.00: Felles middag.

Formiddag:
Kl. 08.30-09.30: Trening: Sterk med strikk
Felles frokost.
Massevis av tid til å slappe av, og nyte solen.

Ettermiddag:
Kl. 17.30-18.30: Trening: Bootcamp på stranden.
Kl. 20.00: Felles middag.

*Alt er frivillig men inkludert, så det er helt opp til deg hva du ønsker å delta på.

Hvem passer reisen for?

Alle jenter uansett alder - det pleier å være variert på mine reiser. Alt fra 22 til 72. Alder er kun et heldig tall, er du enig? Treningen er lagt opp slik at du trener etter dine evner og jeg veileder. Etter en uke med meg skal du komme hjem med mer overskudd og energi og en tro på at du kan få til det du bestemmer deg for. Skap deg ett minne og lær deg mye nyttig kunnskap om trening, kosthold og motivasjon som du tar med deg hjem og bygger videre på hjemme. Og du - husk at du kommer til 17e mai med brune ben:) Velkommen!

Søk reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
04/05Oslo GardermoenHellas, Kreta - Treningsglede med Anne Marte
Leder: Anne Marte Sneve
112 800,-Bestill
  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo
  • IATA Logo
  • Gouda Logo