Skip to main content

Thailand, Krabi - Treningsreise og soldyrking i ferieparadis

Dato: 12 - 23 mars 2020
Pris: 23 900,-
Inkludert:
 • Fly tur/retur Oslo - Krabi
 • Måltider ombord fly
 • Transport tur/retur flyplass - hotell
 • 10 netter i delt rom med frokost
 • Middag daglig
 • Treningsøkter 2 ganger daglig med Kolbrun
 • Sosialt fellesskap med andre jenter
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet
  Reisedager: 12
  Bestill reise

  Herlig trening på Thailands beste strender

  Ao Nang er stedet som er elsket av både strandløven og eventyreren. Her får du nå mulighet til å kombinere herlige treningsøkter i vannkanten med soldyrking og opplevelser i fellesskap med andre eventyrlystne jenter. Dette er den perfekte feriedestinasjonen som byr på både aktivitet eller bare fred og ro. Mer enn 150 små paradisøyer langs en kystlinje som strekker seg over 150 km, mange av disse med utrolig flotte, hvite sandstrender og turkist vann, jungelskog, kalksteinklipper, grotter, vannfall og eksotisk dyreliv. Her står opplevelsene i kø dersom man ønsker å gå på oppdagelsesferd.

  Høydepunkt

  • Varierte treningsøkter på stranda
  • Kjenne solen varme hud og kropp
  • Paradisøyer klare for å bli utforsket
  • Vakker, eksotisk skjærgård
  • Thailandsk gjestfrihet
  • Thailandsk mat, nam, nam!!
  • Påfyll av D-vitaminer og ut av mørketiden

  Krabi, Thailand

  Overnatting på Krabi

  Ao Nang Villa Resort er et 4 stjerners hotell beliggende helt nede ved sjøkanten. I nærmest uberørte, naturlige omgivelser og omgitt av ruvende kalksteinklipper få meter fra Andamanhavet skal vi tilbringe de neste 10 nettene. Her finnes flere basseng, "swim-up" poolbar, et spa anlegg og treningsrom. Hotellet består av 7 lave bygninger spredd ut på området, og vi tilbyr romslige twin rom med hageutsikt og balkong eller terrasse, separat bad med dusj og badekar, aircondition og wifi. Hotellet har 3 restauranter som tilbyr tradisjonsrike thairetter, med deilig, friske og aromatiske smaker, men de byr også på internasjonale favoritter.

  Hotel Krabi

  Hotellet ligger i kort avstand fra Aonang Beach, et område som er kjent for de vakre strendene og de nærliggende paradisøyene, men også et livlig sted med mulighet for både shopping og dining. Her møtes du med en varm og velkommen vennlighet som gjør at du helt sikkert vil stortrives. Barene og restaurantene ligger tett i tett langs strandkanten en kort spasertur fra hotellet, og stedet er kjent for å være en pulserende strandby. Aonang er også et strandmekka, men kanskje blir det ikke tid til å ligge i solen heller. Du kan prøve deg på kiting, matlaging, snorkling og kanskje til og med Thai boksing? I tillegg er (vann)veien kort ut til alle øyene som ligger langs kysten. Hvem husker vel ikke klippen som stikker opp fra havet i James Bond filmen "Mannen med den gyldnepistol"? mange drømte nok om å seile i disse farvand etter å ha sett filmen, og på denne reisen har vi mulighet for å komme nærmere Ko Tapo, eller bare James Bond Island som øya siden er blitt kalt.

  Kolbrún Inga Stefánsdóttir​​​​​​​

  Vår instruktør på denne reisen

  Hils på Kolbrún Inga Stefánsdóttir, vårt nyeste tilskudd i familien av treningsinstruktører. Kolbrún er en sporty og frisk jente fra Island, og hun brenner for en sunn livstil og det å kunne hjelpe andre med å finne sin motivasjon. Hun er utdannet personlig trener med fokus på at treningsforløpet skal kunne passe for de fleste, Uavhengig om hun jobber med en superatlet eller en som aldri før har satt sine ben på et treningssenter. Det vil bli variert trening med hovedfokus på styrketrening med egen kroppsvekt, men også med morsomme aktiviteter på stranden.

  Søk reise

  Dagsprogram

  Dag 1
  Vi ankommer hotellet tidlig formiddag, så vi kickstarter dagen etter en lang flytur med trening når vi har lagt fra oss bagasje. Innsjekk skjer nok først etter treningen. 
  Vår første dag sammen og vi starter med å bli litt bedre kjent. Så gjør vi enkle styrkeøvelser med egen kroppsvekt på denne reisens første treningsøkt.
  På ettermiddagen tar vi en joggetur i nærområdet og legger inn litt forskjellige øvelser underveis.

  Dag 2
  Vi starter like gjerne denne dagen også med litt styrkeøvelser før vi spiser frokost. Kanskje kan vi sitte ute når vi inntar dagens første måltid? Må jo benytte muligheten nå da vi endelig har kommet oss bort fra den norske trauste mørke og kuldetiden. 
  Det er fullt mulig å legge opp sin egen plan mellom dagens treningsøkter. Ønsker du å ligge og slappe av på stranden eller et av hotellets basseng kan du selvfølgelig gjøre det. Vi kan også i fellesskap bruke tiden til å bli bedre hverandre og lokalområdet. Skal vi sjekke ut livet på Aonang Beach og finne et kult sted for felles lunsj, kanskje? 
  Den andre treningsøkten i dag holder vi på stranden med varierte øvelser.
  Felles middag på et av hotellets restauranter

  Dag 3
  På morgentreningen deles vi inn i grupper på 2 og 2 hvor vi jobber sammen.
  Etter trening og frokost tilbringer vi dagen sammen for de som vil, om det er soldyrking på stranda, eller kanskje vi leier sykler og utforsker videre på den måten.
  Bootcamptrening på ettermiddagen og felles middag på hotell

  Dag 4
  På morgentreningen i dag gjør vi styrkeøvelser og så jobber vi med kjernemuskulatur og benøvelser.
  Så inntar vi frokost, og ellers nyter dagen akkurat som vi selv ønsker.  
  Den andre økten i dag kjører vi Tabata intervalltrening. Vi spiser middag i fellesskap på hotellet.

  Dag 5
  I dag starter vi dagen med litt morsom trening. Du velger selv dine favorittøvelser og så kjører vi på med musikk til!
  Etter frokost kan vi kanskje undersøke mulighet for noe vann aktiviteter? Kano eller SUP eller noe annet moro, hvem er med?
  På dagens andre treningsøkt deler vi oss inn grupper og gjør treningen til en lek med styrkeøvelser pakket inn.
  Felles middag på hotell

  Dag 6
  Ingen trening! 
  I dag skal vi på øyhopping, vi skal snorkle, bade og kose oss i sola.
  Bare nyte og ha det gøy, vi er jo på ferie!

  Dag 7 
  Nå da det ble treningsfri i går starter vi denne dagen med styrketrening igjen. 
  Etter frokost kan dagen nytes akkurat som du vil, eller vi finner på noe alle sammen. Kanskje vi kan finne veien opp i fjellene bak oss og ta inn over oss Ao Nang fra toppen? 
  På ettermiddagen løper vi i motbakke og blander inn litt forskjellige øvelser før vi går til felles middag på hotellet.

  Dag 8
  Vi kjører på med Tabata Intervall trening denne morgenen, og så nyter vi en god frokost.
  Og så koser vi oss på land eller i vann, kanskje shoppe litt? Eller hva med å sette oss i et par Tuk-Tuker og utforske på den måten?
  Vi tar den andre treningsøkten på stranda i dag og så er nyter vi nok en gang en deilig Thai middag i felleskap på hotellet.

  Dag 9
  I dag skal vi fokusere på mobilitet og styrke iblandet litt cardio på morgentreningen. Når vi har spist frokost er det igjen fritt frem til hvordan du ønsker å nyte dagen, men det er jo hyggelig om vi gjør noe sammen denne siste dagen vår her i paradis, enten det er å ligge i solen på stranda eller om vi ønsker å gjøre noe aktivt. 
  Så på denne reisens siste ettermiddagsøkt skal vi kose oss med push-ups og squats. 100 av hver, kom igjen!
  Avskjedsmiddag i fellesskap på hotellet.

  Dag 10
  Det er hjemreisedag, det blir bare trening på morgenen i dag. Vi gjør styrkeøvelser med egen kroppsvekt. 
  Og så er det bare å forberede seg til hjemturen. 
  Takk for nå!

   

  Kart

  Avreisedato og pris

  AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
  12/03Oslo GardermoenThailand, Krabi - Treningsreise og ferieparadis
  Leder: Kolbrun Inga Stefansdottir
  Mer enn 823 900,-Bestill
  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo
  • IATA Logo