Kina, Yangshou - Detoxreise med østlig livsfilosofi og yoga

Dato: 6 - 17 oktober 2018
Pris: 31 500,-

Detox reise til de kinesiske høylandene og til Yangshuo 

Yangshuo er et fylke i regionen Guangxi Zhuang i Kina.  Yangshuo er populært blant turister for sine vakre spisse fjelltopper, elver, grotter og templer, så vel som dens avslappede kafeer og barer. Som sådan besøkes byen av et stort antall kinesiske turister og utlendinger, og har et relativt stort expat samfunn. Yangshuo er nå en forholdsvis stor turistby og annerledes enn de fleste typiske kinesiske byer. Det er fritt for luft- og støyforurensning, (forutsatt at du kommer vekk fra store veier), veldig rent og lider vanligvis ikke av uendelige massive trafikkaos. I stedet finner du fantastiske restauranter og butikker, et nesten ubegrenset antall hoteller og herberger. Yangshuo er kjent blant reisende i Sør-Kina, og er et stort stopp på veien for mange globetrottere. Hovedårsaken til at folk stopper i byen, er for å utforske det lokale landskapet på sykkel, fjellklatring i verdensklasse eller ta en bambusflåte nedover elva. Magisk vakkert!

Kinesisk medisin, detox og østlig livsfilosofi

I den taoistiske tradisjonen er fasting og rensing av kroppen avgjørende for en god helse og ett godt liv. Under denne reisen skal vi gjennom de holistiske metodene fra det Daoistiske detox systemet samtidig som vi praktiserer Qi Gong og yoga. Det vil bli servert en spesifikk detox diet og vi skal gjennomføre en terapeutisk faste som fører til en fysisk rensing av kroppen. Du blir satt på en diett bestående av juicer, rensende mat, enzymrens, enzymterapi, vitamin og mineral supplementer, aroma terapi, Turmalin sauna, Ionic fot bad, Oxygen bad, lever-rens, tarmskylling og en times daglig massasje. Programmet du skal gjennom på denne turen har fokus på disse områdene: Ernæring, emosjonell balanse, rensing og fleksibilitet, immunitet og styrke, terapeutisk selvomsorg, bevegelse, og en forståelse av de kosmologiske lovene. Hver eneste dag under denne reisen får du være med på klasser i Qi Gong, Yoga, detox og ernærings undervisning, workshop om ”The law of attraction”.  I tillegg skal vi gjennom diverse verktøy som du vil få glede av i ditt eget liv vel hjemme, teknikker og øvelser fra den østlige visdommen gjennom kinesisk medisin og livsfilosofi.

Wandering Dao Qi Gong skole

All undervisning under denne reisen foregår på Wandering Dao som er basert i Yangshuo i Kina, midt i det fantastiske Karst Mountain-landskapet. Wandering Dao er bygd opp av Daniel Li Ox fra Canada og skolens visjon er å levere et forståelig system og pragmatiske midler for å vekke det iboende selvhelbredende potensialet. Gjennom læren av Tai Ji, Qi Gong, Dao yin yoga, meditasjon, ernæring, kinesisk medisin og den taoistiske kosmologiske visdom. Skolens hensikt og oppgave er å gi tilbake den iboende kunnskapen om selvhelbredelse, helsevedlikehold, foryngelse og lang levetid. Den tradisjonelle kinesiske kulturen sitter på en unik kunnskap og lære for å opprettholde og forbedre helse. Det har blitt videreført fra det antikke Kina til i dag fra mestere til disipler. Wandering Dao skolen og Daniel som blir din egen lærer under denne reisen har det som mål å tilgjengeliggjøre denne gamle visdommen fra Kina. Og nå har også du mulighet til å lære om dette. Kinesisk medisin er en av de mest effektive og tilgjengelige medisinske kunnskapene som hjelper med å forebygge eller håndtere vanlige helseproblemer

Under denne retreaten så har vi blandet sammen en god blanding av kultur, opplevelse, helse, detox, filosofi og visdom. Her kan du reise og oppleve en ny kultur samtidig som du gjennomgår en dyp rens av kroppen, bevege deg hver dag og optimaliserer helsen din. Wandering Dao Qi Gong skolen sitt program i sammarbeid med Jomfrureiser og Helenika Travels er satt sammen av et godt team som tar sikte på å utvikle de ulike ferdigheter som kreves av menneskekroppen, sinnet og ånden i søken etter balanse og harmoni.

En bedre hverdag

Dette er en reise som garantert kommer til å endre livet ditt til det bedre. Har du hatt en periode med mye dårlige vaner, stress, ubalanse i kostholdet og kjenner at nå er tiden inne for å ta bedre vare på deg selv, er dette reisen for deg. Under dette oppholdet skal vi virkelig fokusere på å lade opp batteriene. Dette er retreaten hvor du kommer hjem fulladet med energi og vitalitet, revitalisert og balansert. Reisen er for deg som trenger en ny frisk start. Fordelene ved en detoxreise er f.eks vektreduksjon, bedre helse, mer energi og ett freshere ytre. Dra på ferie og kom tilbake som en bedre versjon av deg selv. Detox er viktig for for optimal helse og vitalitet. Detox reisene har fått dypere dimensjoner, og fordi vi har mange dager sammen får vi enda bedre resultater. En ting som også er nytt er at vi har flere workshops og demoer hvor også du kan lære å lage all den spennende og gode maten vi spiser.

Her finner du link til en av våre tidligere retreater (det blir tilsvarende program i Kina) med Jomfrureiser på Bali.:   SE film

Reisen i korte trekk

Vi reiser med rutefly til Hongkong og bytter fly her til Yangshou. Vår leder Pia Meliane møter dere der og tar så siste flyturen sammen videre til Yangshuo. Under oppholdet bor vi på ett lokalt hotell. Vi skla bo i Yangshou i 7 netter og har daglige øvelser og felles aktiviteter. Vi skal også på 3 utflukter sammen. Enten du er nybegynner eller har erfaring innen detox, Qi Gong eller yoga, så tilpasses klassene til ditt nivå. Etter detox retreaten er avsluttet, reiser  vi sammen til Hongkong. Vi har valgt å inkludere 2 netter her i denne verdensmetropolen. Det er inkudert med hotell og transport men andre aktivteter som du ønsker å bli med på i Hongkong betaler du for direkte på stedet til vår leder Pia. Det kan være felles sightseeing tur, kveldscruise eller middag. Etter dette oppholdet kommer du hjem ny både på innsiden og utsiden!

Forskjellige boalternativer under oppholdet:
Vi har 2 forskjellige boalternativer under denne reisen. 
1) delt rom, du deler rom med 1 annen og må også dele bad med en annen deltager
2) eget rom og eget bad (tillegg i prisen på kr 2300,- det inkl også eget romi Hongkong) 

Under denne reisen arrangeres det tre turer utenfor skolen, hotellet og detox programmet. Ønsker du oppleve mer så kan du dra på oppdagelsesferd på egen hånd. Steder vi sammen skal til:
 
1) Tradisjonelt tempelbesøk
2) Bytur til Yangshuo, besøk av Yangshuo marked
3) Nature walk! Gåtur blant nydelige landskapsområder som garantert kommer til å ta pusten vekk fra deg med lokal guide!

Her finner du link til en av våre tidligere retreater (det blir tilsvarende program i Kina) med Jomfrureiser på Bali:  http://Detox retreat 

Instruktør med på reisen

I Pia sine timer får du undervisning i; detox, yoga, meditasjon, mindfullness, yoga-filosofi, ernæring, raw food, supermat, juicing og detox teknikker. Pia er utdannet yoga, meditasjons og detox-coach og har også bakgrunn som hud, kropps og spaterapeut. Pia har bodd på Bali av og på i over 12 år og det er også her hun har fordypet seg og studert yoga og meditasjon innen hatha- og kundaliniyoga. I løpet av disse årene har hun møtt lærere innen forskjellige filosofier og tradisjoner, som formidles videre i hennes klasser. Hun har også en brennende lidenskap for kropp og helse og velvære og er nå utdannet detox coach. Pia underviser på norsk og på engelsk.

Tah Riq er en eksepsjonelt god formidler og taler, og holder under denne retreaten workshops i Manifestering også kalt «The law of attraction». Lær deg å skape det livet du egentlig ønsker å leve og utforsk hvor du egentlig vil ved å sette mål og oppdage hva som hindrer deg i å oppnå det du lengter mest etter. Tah underviser på engelsk.

Daniel Li Ox, fra Kanada er vår tredje leder for detox retreaten. Daniel har master-utdannelse i kinesisk medisin, Qi Gong, og Kung Fu. Hans ønske er å bringe all denne viktige og nytteinformasjon videre til den vestlige 

Velkommen dit hvor vi fra vest møter kunnskapen i øst!

Visum til Kina:

​Vi anbefaler å bruke Visum Consulting hvis du trenger hjelp. Klikk her for mer info:

 

Pris:
31 500,-
Dager:12
Inkludert i reisen
● Flyreisen t/r fra Oslo
● 7 netter i delt dobbeltrom i Yangshuo
● 2 netter i Hongkong
● Yoga, filosofi, meditasjon og qigong daglig
● All detox med juicer, vitaminer og mineraler
● 1 times daglig massasje, pusteteknikker og avslapning, enzym rens, aromaterapi, tourmalin energi sauna, ionic fotbad, oxygen terapi, lever flush. Tarmskylling, manifestering/law of attraction.
● 3 utflukter i storslagen natur samt meget kunnskapsrike instruktører; Pia Meliane Tah Riq og Daniel Li Ox.
Bestill reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
06/10Kina, Yangshuo - Detoxreise med østlig livsfilosofi og yoga med Pia MelianeMer enn 831 500,-Bestill