Skip to main content

Litauen, Palanga - Kickstart med trening, motivasjon og kostholdskurs

Dato: 15 - 18 februar 2020
Pris: 7 600,-
Inkludert:
 • Inkludert i reisen fra Oslo:
 • Fly tur/retur direkte Oslo - Palanga
 • Transport tur/retur flyplassen - hotell
 • 3 netter i delt dobbeltrom med frokost
 • Daglig 3 retters middag
 • Daglige treningsøkter med Elizabeth
 • Kostholdskurs
 • Masse motivasjon
 • Sosialt fellesskap med andre jenter
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet
 • Inkludert i reisen fra Bergen:
 • Fly tur/retur direkte Bergen - Palanga
 • Transport tur/retur flyplassen - hotell
 • 4 netter i delt dobbeltrom med frokost
 • Daglig 3 retters middag
 • Daglige treningsøkter med Elizabeth
 • Kostholdskurs
 • Masse motivasjon
 • Sosialt fellesskap med andre jenter
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet
Reisedager: 4
Bestill reise

Kickstart 2020 med fokus på kosthold, trening og velvære - og deg!

Bli med på en skikkelig kickstart i 2020 - og få igang kroppen og motivasjonen tidlig på året! Vår sprudlende, herlige og alltid blide instruktør Elizabeth Lingjærde er vår motivator på flotte Agostogu Parkas 4* hotell i Palanga. Hotellet er meget godt tilrettelagt for den aktive, og her skal vi kickes i gang med morsomme treningsøkter, motiverende og inspirerende foredrag om kosthold og trening og selvfølgelig kose oss i hotellets spa anlegg.

Palanga Spa

Om Palanga

Palanga er mest kjent som en sommerby som ligger langs kysten av Litauen, men er også et vakkert sted selv på vinterstid. Langs hovedgaten av byen ligger det flere restauranter, cafeer, og puber og den er et sentrum for uteliv og underholdning. For enden av hovedgaten ligger en pir som stekker seg ut i Østersjøen, og hit kommer mange for å få med seg solnedgangen. I Palanga finner du også Tiškevičiai-palasset, som huser et verdenskjent Rav museum hvor du finner verdens største samling av smykker og dekorasjoner av Rav som Litauen ellers er kjent for. Her er også flotte turmuligheter langs kysten, med duften av furuskog og sjø for de som ligger å vandre rundt litt og ta inn over seg den flotte naturen, selv på vinterstid.

Om hotellet vi bor på

Agostogu Parkas er det største rekreasjons og velværekomplekset i den vestlige delen av Litauen og byr på blant annet 15 basseng både innendørs og utendørs av forskjellige størrelser og formål, og hotellet var det første til å tilby mineral geotermisk vann til helsemessige formål. Her kan du nyte flere vannaktiviteter, unike badstueprogram og spa- og velvære behandlinger.
Hotellet har to restauranter, og dere vil få servert 3 retters middag hver kveld. Vi har standard twin rom med frokost. Alle rommene har flatskjerm-TV, vannkoker, tøfler, hårføner og kostnadsfrie badeprodukter. Du får også kostnadsfri tilgang til bassengene og dampbadene i 3 timer.

Effektiv trening og kosthold som former kroppen uansett alder

Ønsker du en langhelg med trening som tar tak der de fleste kvinner vil det mest, er dette noe for deg. Enten du vil få mer energi i hverdagen, bli slank til sommeren eller bare sterkere og stramme opp alle "problemområder". Vår treningsinstruktør og kostholdsveileder vet hva som virker, og har satt sammen et supert program som gir resultater.

Elizabeth Lingjaerde PT

Litt om treningen

Styrketrening for rumpe, lår, mage og armer spesielt. Dette er øvelser som bygger muskler på bekostning av fett, slik at du får strammet opp slappe områder og får mye mer energi til å takle hverdagen. Styrketrening er viktigere med økt alder, fordi hverdagsaktiviteten vår ofte går ned.

Yoga fitness for anti-ageing og body awareness. Har du kontakt med kroppen din? Yoga kan være både lett og krevende. Det finnes posisjoner og øvelser som passer alle. Sakte men sikkert vil du få bedre kroppsbevissthet og kontroll. Smidighet og statisk styrke gir deg god holdning og hindrer vondter og skader. Du får mer energi og takler stress.

HIT for fettforbrenning, ingenting brenner fett raskere enn intensive kondisjonsøkter. Elizabeth vet hvordan hun får deg til å svette og hive etter pusten mens du har det gøy! Dette minner om gøyal aerobics, Zumba, dans og lek! Motivasjon og inspirasjon.

Kostholdstips som gir god helse. Trening er gram, kosthold er kilo, men også mye mer. Få masse gode tips og inspirasjon til varig livstilsendring som holder deg sunn og sterk og fastere i kroppen. Mat skal nytes! Sunn kost skal smake godt og være et naturlig valg. Og det er kun ca 3 måneder til bikinsesongen er i gang igjen...:) Bildet her er fra Elizabeths treningsuke på Sardinia i 2019.

Instruktør og leder på reisen

Vår treningsinstruktør er Elizabeth Lingjærde, hun er personlig trener og utdannet kostholdsveileder ved Norges Idrettshøgskole, og har skrevet om trening og kosthold i en årrekke for mange av landets største medier, inkludert DN Aktiv, KK og Allers. I tillegg har hun utgitt tre bøker om ernæring, og er selv et levende eksempel på at alder er ingen hindring for å leve et svært aktivt liv. Hun inspirerer til å la trening være en naturlig del av hverdgen, uten dyrt utstyr, og med naturen som sin beste treningsarena. Etter mange år som bosatt i Hellas har hun også fått inngående kjennskap til den supersunne middelhavskosten, og lærer deg hvordan du med enkle grep kan få et kosthold som holder deg sunn livet ut.

Etter denne langhelgen med variert, og effektiv trening, gode input på hvordan du kan legge om kostholdet, og litt avkobling vil du garantert dra hjem med en litt sprekere kropp, og et enda bedre grunnlag for å opprettholde treningen hjemme.

Her er en videosnutt fra hotellet, så du kan se hva du har i vente :)

Søk reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
15/02Oslo GardermoenLitauen - Palanga, Kostholdskurs og treningsglede med Elizabeth
Leder: Elizabeth Lingjærde
Fullbooket, venteliste7 600,-Book på venteliste
 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo
 • IATA Logo