Hellas, Karpathos - Pilates i gresk atmosfære

Pilates i gresk atmosfære på vakre Kárpathos

Nordmenn elsker Hellas og vi er ingen unntak. Hellas byr på herlig atmosfære, fantastiske muligheter og behagelige temperaturer. Vi er så utrolig heldig som har funnet Kathy`s Island Retreat på den nydelige greske perlen Kárpathos og vi ønsker å invitere dere med til en uke med pilates, pust og flyt.

Kathy`s Island Retreat – Hvor indre ro kommer naturlig

Å kunne ha et helt paradis for oss selv er ikke mange som har mulighet til. Kathy’s Island Retreat har en fantastisk beliggenhet rolig og vakkert på vestkysten av øya, ca 25 minutters kjøring fra flyplassen. Dette nydelige stedet ligger midt mellom fjell og vann, med en herlig havutsikt over Middelhavet. Beliggenheten innbyr til både fotturer, bading og andre aktiviteter. Om kvelden faller man til ro med lyden av bølgerskulp og om morgenen står man opp til deilig og varme temperaturer. På denne perlen har vi 6 rom til disposisjon.

 • Alle rommene har eget bad
 • balkong og havutsikt
 • kjøleskap
 • myggnetting
 • air-condition
 • Hvert rom har to til tre enkeltsenger. I tillegg har vi et gjestehus med 2 soverom og med stor takterrasse.

*Dette er et mindre sted med få rom, så her har vi dessverre ikke mulighet å tilby enkeltrom. Vi blir innlosjert i hyggelige dobbeltrom og trippelrom. Men husk at vi har hele stedet for oss selv – kun jenter med samme interesser og mye til felles - så det å dele rom er ofte en berikelse. De som melder seg først, får delt dobbeltrom (5 rom).

Sunn middelhavsmeny

Det serveres smakfull og sunn middelshavsmeny. Vi har stort fokus på sunn livstil, her er det ingenting som blir fritert, men måltidene blir tilberedt i ovn eller blir servert fersk. Grønnsaker fra egen økologiske grønnsakshage blir også brukt så langt det lar seg gjøre. Menyen består av et bredt utvalg av både vegetarmat, veganske retter og kjøtt/fiskeretter. Det serveres alkohol for de som ønsker.

Det er to flotte strender i gangavstand fra Kathy`s retreat, og rundt på området er det hengt opp flere hengekøyer for de som ønsker å slappe av i skyggen av de flotte furutrærne. Retreaten har også yogamatter, blokker, stropper, puter og tepper tilgjengelig så det trenger du ikke å ta med deg på reisen.

Høydepunkt

 • Pilates i vakre omgivelser
 • Den genuine greske atmosfæren
 • Eget Retreat kun for denne lille gruppen
 • Herlig gresk sunn mat.
 • Avslapping i hengekøyer med havbris og bølgeskvulp.

Pilates på Karpathos

 • Pilates styrker de dype stabiliseringsmusklene som blant annet bidrar til en sterk og naturlig kroppsholdning
 • Pilates kan i stor grad bidra til å forebygge feilbelastning, samt smerte og skader i rygg, hofter, skuldre og nakke
 • Pilates hjelper med bevisstgjøring av egen kropp og gir ett bedre bevegelsesmønster i hverdagen
 • Pilates bidra til økt fleksibilitet i blant annet hofter og rygg
 • Pilates gir økt energioverskudd både fysisk og mentalt

Din instruktør på reisen er Hanne Haatveit

Hanne er utdannet PT fra Norges idrettshøyskole hvor hun også er kurset som gruppeinstruktør innen styrke, kondisjon og koreografi. Hun er sertifisert i alt fra pilates matte og apparat, til bodyART, TRX og jumping fitness. Hanne tar stor stolthet i yrket og er opptatt av at trening skal være utfordrende, motiverende, helsefremmende, og ikke minst gøy. Hanne ønsker å formidle treningsglede og timene hennes preges av positiv energi med fokus mestringsfølelse.

Hanne har bakgrunn som veterinær og forsker, men har hele livet vært aktiv innen blant annet løp, kampsport og gruppetrening. Hun har nå jobbet fulltid som gruppeinstruktør og PT siden 2017 og er i dag studioleder ved The Room Oslo.

Hanne levere også treningsfilmer til webtrening.no som tilbyr online trening.

Hanne forteller hva hun gleder seg til:


Jeg gleder meg til å dele pilates og min opplevelse av denne treningsformen med mange nye mennesker. Pilates har endret min livskvalitet til det bedre på så mange måter. Fra å ha en stillesittende kontorjobb kun avbrutt av løpeøkter, med alle de plager som derav følger naturlig med, har jeg nå holdt meg skadefri i flere år og føler meg sterkere og smidigere enn noensinne. Pilates er en undervurdert, effektiv treningsform som jeg elsker å formidle. Noe av det mest fasinerende med pilates er hvordan det har en positiv effekt på samtlige mennesker, enten de er toppidrettsutøvere som ønsker å prestere bedre, eller de er i en rehabiliteringsprosess etter alvorlig sykdom. Jeg møter like mye glede og takknemmelighet hos alle som blir introdusert for denne treningsformen, og det er en herlig energi å få være med å spre. Det er en fantastisk følelse å få være tilstede i de øyeblikkene folk blir bedre kjent med seg selv og sin kropp, man oppdager stadig noe nytt, og på en 7 dagers reise i sol og nydelige omgivelser er jeg helt sikker på at disse opplevelsene blir ytterligere forsterket.
Hjertlig velkommen!


Status:
Fullt

Kart

 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo
 • IATA Logo