Skip to main content

Hellas, Karpathos - Pilates i gresk atmosfære

Dato: 14 - 21 juni 2020
Pris: 17 700,-
Inkludert:
 • Fly direkte t/r Oslo - Karpathos
 • Transport flyplass - retreat tur/retur
 • 7 netter i delt rom (2 og 3 manns rom) på privat retreat
 • 3 sunne og smakfulle måltider daglig (drikke er ikke inkl)
 • 2 daglige pilates økter med Nina Børhaug
 • Felles utflukter og aktiviteter i følge program
 • Sosialt fellesskap med andre jenter
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet
Reisedager: 8
Bestill reise

Pilates i gresk atmosfære på vakre Kárpathos.

Nordmenn elsker Hellas og vi er ingen unntak. Hellas byr på herlig atmosfære, fantastiske muligheter og behagelige temperaturer. Vi er så utrolig heldig som har funnet Kathy`s Island Retreat på den nydelige greske perlen Kárpathos og vi ønsker å invitere dere med til en uke med pilates, pust og flyt.

Kathy`s Island Retreat – Hvor indre ro kommer naturlig

Å kunne ha et helt paradis for oss selv i juni er ikke mange som har mulighet til. Men vi er så utrolig heldig å kunne ha mulighet til å sende flotte jenter til denne perlen. Kathy’s Island Retreat har en fantastisk beliggenhet rolig og vakkert på vestkysten av øya, ca 25 minutters kjøring fra flyplassen.
Dette nydelige stedet ligger midt mellom fjell og vann, med en herlig havutsikt over Middelhavet. Beliggenheten tilbyr flotte muligheter for både fotturer, bading og andre aktiviteter. Om kvelden faller man i ro til lyden av bølger og om morgenen står man opp til deilig og varme temperaturer. Her har vi 6 rom til disposisjon.
Alle rommene har eget bad
- balkong og havutsikt
- kjøleskap
- myggnetting
- air-condition

Hvert rom har to til tre enkeltsenger. I tillegg har vi et gjestehus med 2 soverom og med stor takterrasse.

*Dette er et mindre sted med få rom, så her har vi dessverre ikke mulighet å tilby enkeltrom. Vi blir innlosjert i hyggelige dobbeltrom og trippelrom. Men husk at vi har hele stedet for oss selv – kun jenter med samme interesser og mye til felles - så det å dele rom er ofte en berikelse. De som melder seg først, får delt dobbeltrom (5 rom).

Sunn middelhavsmeny

Det serveres smakfull og sunn middelshavsmeny. Vi har stort fokus på sunn livstil, her er det ingenting som blir fritert, men måltidene blir tilberedt i ovn eller servert fersk. Grønnsaker fra egen økologiske grønnsakshage blir også brukt så langt det lar seg gjøre. Menyen består av et bredt utvalg av både vegetarmat, veganske retter og kjøtt/fiskeretter. Det serveres alkohol for de som ønsker.

Det er to flotte strender i gangavstand fra Kathy`s retreat, og rundt på området er det hengt opp flere hengekøyer for de som ønsker å slappe av i skyggen av de flotte furutrærne.
Retreaten har også yogamatter, blokker, stropper, puter og tepper tilgjengelig så det trenger du ikke å ta med deg på reisen.

Høydepunkt


• Pilates i vakre omgivelser
• Den genuine greske atmosfæren
• Eget Retreat kun for denne lille gruppen
• Herlig gresk sunn mat.
• Avslapping i hengekøyer med havbris og bølgeskvulp.


Vår lekne leder Nina

Nina S. Børhaug er sertifisert i Vinyasa Yoga (RYT200), Pilates matte og Pilates Reformer.
Hun oppdaget yoga allerede i 2001, men hennes første møte med Pilates var noe senere i 2005. Hun har lang erfaring med undervisning både i yoga og Pilates og dette gjør Nina til en trygg, hjelpsom og varm lærer som hjelper deg i riktig retning, om det så er på yoga- eller pilatesmatten. Nina har undervist både yoga og pilates i mange år, både på treningssenter, for bedrifter og institusjoner, og med privattimer.
Nina er opptatt av pust og flyt i klassene, og hun ønsker at alle skal ha en følelse av mestring. Hun er kjent for å ha en leken tilnærming, med fokus på at alle skal føle seg godt ivaretatt. Nina er daglige leder og en av eierne ved The Room Skien. I tillegg holder hun for tiden på med en 2-årig fordypning i klassisk yoga.


Søk reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
14/06Oslo GardermoenHellas, Karpathos - Pilates i gresk atmosfære
Leder: Nina Stensrud Børhaug
Mer enn 817 700,-Bestill
 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo
 • IATA Logo