Jordan - Rundreise i beduinenes rike

Dato: 28 september - 8 oktober 2018
Pris: 29 500,-

Høydepunkter:

  • Reis og bo med beduiner
  • Unike kulturopplevelser
  • Ørken og tindrende nattehimmel
  • Luksus og badeferie i Aqaba
Last ned program

Eventyr fra start til slutt i Jordan!

”Et eventyr fra start til slutt” er en kommentar vi får høre hvert år av Jordan-frelste Jomfruer. Vår reise til Jordan er absolutt den beste måten å bli kjent med landet på. Kristi Alfredsen tar deg blant annet med til landsbyen Petra og «sin» beduinfamilie, som hun har kjent i mange år. Vi bor en natt her, ellers bor vi i egne camper og på hoteller når vi reiser sammen med de sprudlende beduinene. Store og unike opplevelser venter deg i ørkenen, ved Dødehavet, i vakre og unike Petra, Wadi Rum og Aqaba, hvor vi bor de to siste nettene. Vi avslutter reisen med tid til sol og bad. Denne reisen er like populær hvert år – blir du med på en reise der du virkelig får mye for pengene?

Opplev den arabiske kulturen

Jordan er landet som har en skjønn blanding av oldtidshistorie, høye fjell, vidstrakte ørkener, Dødehavet og de siste beduinstammene. I Jordan befinner du deg midt i den arabiske kulturen, med myldrende markeder og spennende severdigheter. Her finnes det noe interessant for alle. Dagens Jordan er en moderne stat med Islam som hovedreligion og arabisk som offisielt språk. Selv om religion er en viktig del av dagliglivet, er landet relativt sekulært og tilvender seg stadig flere vestlige vaner.

Din lokalkjente reiseleder, Kristi

Kristi Alfredsen er igjen vår lokalkjente reiseleder på denne reisen. Hun er en inkluderende, varm og kunnskapsrik turleder! Hun gleder seg til å dele denne unike muligheten til å oppleve beduinenes nomadeliv på nært hold med deg. Her får vi den varmeste og hjerteligste velkomst. For oss som kommer så nær dette fantastiske folket, stråler smilet i et hvert ansikt og latteren sitter løst. Kristi har kjent beduiner i Petra i 15 år og er blitt en del av storfamilien  Bli med å opplev et ekte Jordan og beduinlivet fra innsiden! Bestillingsfrist 2 måneder før avreise.
 

 «The Land of Inspiration, Peace and Love»
- Dronning Rania av Jordan -
Status:
Fullt

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
28/09Oslo GardermoenJordan - Rundreise i beduinenes rike129 500,-Ring oss for bestilling