Skip to main content

Italia, Gardasjøen - Det gode liv ved Gardasjøen

Qi-gong med mindfulness; kropp og sinn i balanse i magiske omgivelser

Italias største innsjø Gardasjøen, byr på naturopplevelser, aktiviteter, kulinariske delikatesser og en fantastisk utsikt som kan ta pusten fra deg. Tiden går tilsynelatende litt langsommere her, pulsen er lavere og man kommer fort i hvilestemning. Bli med på vår 4 dagers sanselige opplevelse høyt over hverdagen!

Om programmet og Charme hotel - er akkurat det; fullt av sjarm!

Vi bor på 4-stjerners hotell Forte Charme som ligger i spektakulære omgivelser ved Gardasjøen. Midt i mellom vann, oliventrær og fjell dukker denne oasen opp som ut av en drøm.

Her skal vi trene Mindfulness og Qi-Gong med Sophia og lære å være tilstede med alle sansene, tankene, følelsene, pusten og kroppen. Alle dager starter med trening før frokost, for å lade opp kroppen med energi og gi mentalt fokus til de mange naturopplevelsene og aktivitetene som vi kan begi oss ut på senere på dagen.

Det er muligheter for fotturer, båtturer, sykkelutleie og klatring. Hotellet har også gym, svømmebasseng, boblebad og spa. Bli inspirert og nyt dagene i fortryllende omgivelser.

Høydepunkter

  • Velvære
  • Overskudd og indre ro
  • Vakre omgivelser
  • Qi gong og Mindfulness
  • Naturopplevelser
  • Mulighet for spa
  • Halvpensjon

Garda Hotel Forte Charme

4 stjerners hotel ved Gardasjøen

Vi skal bo på moderne Garda Hotel Forte Charme, som er et 4* hotell i den skjønne, lille byen Nago Torbole ved Gardasjøen. Dette er et hotell som er svært godt likt av tidligere gjester, og beliggenheten er uslåelig på toppen av en bakke med fantastisk utsikt over Gardasjøen. Dette boutique hotell er også veldig godt tilrettelagt for de aktive, men denne helgen er det hygge og avslapning som gjelder, så hvorfor ikke heller benytte noen av hotellets spa fasiliteter? Hotellet har 59 rom, alle med privat bad, balkong, safe og minibar.
Frokostbuffet serveres hver morgen med utsikt over innsjøen, og hver kveld blir det 3 retters middag - italiensk mat med internasjonal innflytelse signert Peter Brunel. Hotellets basseng er oppvarmet.
I Italia betales mange steder en lokal byskatt, og her i Nago er det intet untak, 1,3 Euro pr person /pr dag betales direkte til hotellet.

Sophia Lea

Vår treningsekspert på denne reisen er Sophia Lea, til daglig sertifisert helse, livsstil og mindfulnesscoach. Hun er opptatt av tilstedeværelse med alle våre sanser, tankene, følelsene, pusten og kroppen. Med mer tilstedeværelse i eget liv vil vi kunne beholde ro og balanse i alle situasjoner og oftere være i kontakt med den naturlige livsgleden. Ved hjelp av Qi gong øvelser lærer vi å finstemme sansene og kroppen.

Sophia Lea er også programleder og astrolog. Hun har skrevet flere bøker om astrologi og parforhold; hatt egne tv programmer om vår tids åndelige søken på TV2, vært fast spaltist i damemagasiner ELLE og TARA, samt holder kurs og foredrag i selvutvikling.

”Gleden er alltid tilgjengelig - du må bare lære å koble deg til den” mener Sophia, og lover sanselige og lærerike dager med unike opplevelser, mye glede, latter, god mat og hyggelig felleskap.

Status:
Fullt

Søk reise

Kart

  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo
  • IATA Logo