Skip to main content

Italia, Sicilia - Ferieuke med sol, glede og trening

Dato: 2.- 10.august 2022

Sicilia i våre hjerter - vakreste sted på vår jord?

Sicilias mest sjarmerende by rundt hjørnet, kort vei til havet, stilig 4 stjerners hotell med sjel og atmosfære, deilig sommervarme og fristende bad i Middelhavet, direkte fly fra Oslo, to daglige felles treningsøkter (enkle og effektive) med norsk leder, felles herlige måltider med alt det gode Italia har å by på - alt dette tilbyr vi deg første uken i august. Sees vi?

Sicilia

Om Taormina

Byen med dette vakre navn ligger på østkysten av Sicilia. Kort vei fra flyplassen og er helt klart Sicilias mest kjente reisemål. Vi skal bo rett utenfor og nedenfor på hotellet som heter Capo dei Greci Taormina Coast Resort Hotel and Spa. Jada, intet mindre! I Taormina by nyter du bilfrie gater, fine severdigheter og en vidunderlig utsikt.

Taormina har lenge vært et favorittreisemål på Sicilia, ikke minst blant italienerne selv. Taormina passer utmerket for deg som vil ha fred og ro i ferien. Byen ligger høyt oppe i fjellsiden med fantastisk utsikt over Naxosbukten, og overalt råder det en avslappet atmosfære. Taormina består stort sett av en lang gågate, fylt med iskiosker, cafeer, butikker, et par kirker og flere restauranter. Taormina har en rekke severdigheter for den kultur- og historieinteresserte - blandt annet den greske amfiteateren. Herifra har du flott utsikt mot vulkanen Etna.

Capo dei Greci Hotel

Capo dei Greci Taormina Coast Resort Hotel and Spa

Vårt bosted på Sicilia ligger et lite stykke utenfor Taromina. Hotellet ligger 3,5 km fra stranden og Sand Alessio Siculo som er nærmeste tettsted og strand. Hit går det egen shuttle buss flere ganger om dagen, bussen t/r samt solstol og parasoll koster 8€ pr dag. De fleste strender er private i Italia og man betaler dermed en entreavgift. Her får vi til og med med oss transport. Hotellet er 4-stjerners og har god plass til trening ute, aktiviteter og yoga/avspenning. Eksempelvis er det en flott stor treplatting med vidunderlig utsikt over Middelhavet - herlig for våre felles morgenøkter med stretching, styrke og avspenning. Behagelige hotellrom, hvor det er ro og velvære som står i fokus. Det er inkludert med halvpensjon på vårt lekre spahotell. Hotellet tilbyr også shuttle buss (mot betaling) til Taormina om og når man vil dit og nyte en ettermiddagskaffe eller et glass vin til pizza'en.

Hotellet har utendørs svømmebasseng, flott platting til å nyte sol og late dager, herlig restaurant, tennisbane og gratis wifi. Alt ligger til rette for en herlig ferie med fokus på deg! Vi tror du vil bli like glad i hotellet som det vi er. Her er link til hotellets hjemmeside LINK

Jasmin Haraldsen

Trening og aktiviteter med Jasmin

Jasmin Haraldsen er livsstil-og treningsterapeaut/ PT og blir med deg til Sicilia. Det blir trening med balanse, bevegelse og styrketrening med egen kroppsvekt. På ettermiddagen blir det bøy, tøy og strekk, litt yoga, kjærlighetsmeditasjon og eventuelt en liten tur i området med rask gange og styretrening . Bli sterk, stram, bevegelig og GLAD!

Treningsreise som passer for alle

Bevegelse og styrke

Power of Love

Yoga strekker

Mindfullness og Pust

Jasmin’s Kjærlighetsmeditasjon for hjerte og livet

Like viktig er fokus på sunn livsstil gjennom trening, kosthold og positiv innstilling til alder og livet. Vi deler gode livserfaringer med hverandre, og koser oss med alt som gir mye glede og latter, som rett og slett gjør deg happy! Denne treningen passer for alle. Det blir trening, yoga og avspenning som er spesielt tilpasset damer og hormoner + meditasjon. Du trenger ikke å være erfaren med trening, med oss får du innspill til enkle treingsmetoder du kan fortsette med hjemme - om du har lyst... Du får gjerne reise singel, det gjør de aller fleste av våre gjester. Hele 8 av 10 reiser singel - men det er kun til flyplassen. Vi blir raskt en herlig gjeng som deler livets erfaringer. Det viktigste er at vi har ferie sammen og strekker oss litt mer og nyter litt mer enn i hverdagen hjemme:) Velkommen!

Velkommen

Inni er VI alltid unge!
DU vi bi inspirert av Jasmin på treningsreisene hennes til å ha en ung, sterk, bevegelig kropp og glad mental helse. DU vil ha glede i aldringsprosessen med frihet, verdi og en ny blomstring i voksen alder!
-Jasmin-

Din leder: Jasmin Haraldsen

Jasmin Haraldsen; personlig trener, Love Life & Health Coach samt spinning- og kettlebellinstruktør. Woow, dyktig dame som du lett blir inspirert av. Jasmin har over 25 år med erfaring innen treningsbransjen. Hun har vær...

Pris: 18 650,-
Inkludert:
  • Flyvning Oslo - Sicilia inkludert bagasje
  • Transporter mellom flyplass og hotell
  • 7 netter i delt rom med frokost (enkeltrom mot tillegg på 3200,- for hele uken)
  • Middag daglig
  • 2 daglige treningsøkter med Jasmin
  • Sosialt fellesskap med andre jenter
  • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet
  • Hotellskatt på ca 30 kroner pr. natt betales direkte til hotellet
Reisedager: 9
Bestill reise

Søk reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris

August 2022

02/08Oslo, GardermoenItalia, Sicilia - Ferieuke med sol, glede og trening
Leder: Jasmin Haraldsen
Fullbooket, venteliste18 650,-Book på venteliste
  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo