Skip to main content

Italia, Sicilia - Ferieuke med musikk, glede og trening

Status:
Fullt

Sicilia i våre hjerter - vakreste sted på vår jord?

Sicilias mest sjarmerende by rundt hjørnet, kort vei til havet, stilig 4* hotell med sjel og atmosfære, deilig sommervarme og fristende bad i Middelhavet, direkte fly fra Oslo, to daglige felles treningsøkter (enkle og effektive) med norsk leder, felles herlige måtider med alt det gode Italia har å by på - alt dette tilbyr vi deg første uken i august. Sees vi?

Om Taormina:

Byen med dette vakre navn ligger på østkysten av Sicilia. Kort vei fra flyplassen og er helt klart Sicilias mest kjente reisemål. Vi skal bo rett utenfor og nedenfor på hotellet som heter Capo dei Greci Taormina Coast Resort Hotel and Spa. Jada, intet mindre! I Taormina by nyter du bilfrie gater, fine severdigheter og en vidunderlig utsikt.

Taormina har lenge vært et favorittreisemål på Sicilia, ikke minst blant italienerne selv. Taormina passer utmerket for deg som vil ha fred og ro i ferien. Byen ligger høyt oppe i fjellsiden med fantastisk utsikt over Naxosbukten, og overalt råder det en avslappet atmosfære. Taormina består stort sett av en lang gågate, fylt med iskiosker, cafeer, butikker. et par kirker og flere restauranter. Taormina har en rekke severdigheter for den kultur- og historieinteresserte - bland annet den greske amfiteateren. Herfra har du flott utsikt mot vulkanen Etna.

Om hotellet; Capo dei Greci Taormina Coast Resort Hotel and Spa:

Hotellet ligger 3,5 km fra stranden og Sand Alessio Siculo som er nærmeste tettsted og strand. Hit går det egen shuttle buss flere ganger om dagen, bussen t/r samt solstol og parasoll koster 8€ pr dag. De fleste strender er private i Italia og man betaler dermed en entreavgfit. Her får vi til og med med oss transport. Hotellet er 4*, har god plass til trening, aktiviteter og yoga/avspenning. Eksempelvis er det en flott stor treplatting med vidunderlig utsikt over Middelhavet - herlig for våre felles morgenøkter med stretching, styrke og avspenning. Behagelige hotellrom, her er det ro og velvære som står i fokus. Det er inkludert med halvpensjon på vårt lekre spa hotell. Hotellet tilbyr også shuttel buss (mot betaling) til Taormina om og når man vil dit og nyte en ettermiddagskaffe eller glass vin på piazza'en.

Hotellet har utendørs svømmebasseng, flott platting til å nyte sol og late dager, herlig restaurant, tennisbane og gratis wifi. Allt ligger til rette for en herlig ferie med fokus på deg! Vi tror du vil ble like glad i hotellet som det vi er. Her er link til hotellets hjemmeside LINK

Trening og aktiviteter med Jasmin

Jasmin Haraldsen er livsstil-og treningsterapeaut/ PT og blir med deg til Sicilia. Det blir trening med balanse, bevegelse, styrketrening med egen kroppsvekt. På ettermiddagen blir det bøy, tøy og strekk, litt yoga, kjærlighetsmeditasjon og eventuelt en liten tur i område med rask gange og styretrening . Bli sterk, stram, bevegelig og GLAD!

Treningsreise som passer for alle

  • Bevegelse og styrke
  • Power of Love
  • Yoga strekker
  • Mindfullness og Pust
  • Jasmin’s Kjærlighetsmeditasjon for hjerte og livet

Like viktig er fokus på sunn livsstil gjennom trening, kosthold og positiv innstilling til alder og livet. Vi deler gode livserfaringer med hverandre, og koser oss med alt som gir mye glede og latter, som rett og slett gjør deg happy! Denne treningen passer for alle. Det blir trening, yoga og avspenning som er spesielt tilpasset damer og hormoner + meditasjon. Du trenger ikke å være erfaren med trening, med oss får du innspill til enkle treingsmetoder du kan fortsette med hjemme - om du har lyst... Du får gjerne reise singel, det gjør de aller fleste av våre gjester. Hele 8 av 10 reiser singel - men det er kun til flyplassen. Vi blir raskt en herlig gjeng som deler livets erfaringer. Det viktigste er at vi har ferie sammen og strekker oss litt mer og nyter litt mer enn i hverdagen hjemme:) Velkommen!

Hvis dere lurer på noe mer angående treningen send gjerne mail til jasminel@online.no

Følg Jasmin Haraldsen på Facebook og Instagram

Hjertlig velkommen!

Søk reise

Kart

  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo
  • IATA Logo
  • Gouda Logo