Skip to main content

Det gode liv på den italienske riviera

Status:
Fullt

Det gode liv på den italienske riviera

Unn deg selv en «Dolce Vita» tur til Italiensk riviera og finn din kjærlighetskraft. Reisen byr på sol, bad, trening, selvutvikling, sightseeing og deilig toskansk mat.

Finn din kjærlighetskraft

På denne reisen vil fokuset være på deg selv gjennom mental og fysisk trening, inspirerende foredrag, veiledning og nyttig lærdom. Målet er å få et større innblikk i deg selv og dine muligheter, å være på plass i eget liv, ha klarhet, retning og å bevisstgjøre din kjærlighetskraft. Du vil oppleve den vakre Italienske rivieraen med sol, bading, utflukter, shopping og deilig italiensk mat. Sophia innvier deg i astrologiens eventyrlige verden og du lærer å forstå ditt eget fødselshoroskop med de uendelige muligheter dette gir. Med utgangspunkt i de forskjellige planet- og stjernekonstellasjonene i horoskopet ditt, vil du få innsikt i dine ressurser, muligheter og potensial. Du vil lære konkrete metoder for å oppnå glede, harmoni og kjærlighet i livet.

Din indre kraft er veien til kjærligheten
– sier Sophia og tilbyr oss en spennende og lærerik uke i fantastiske omgivelser på den italienske riviera.

Overnatting ved det Liguriske hav

Den pittoreske byen San Terenzo ligger rett ved kysten ved det Liguriske hav og tilbyr den rette blandingen av vakkert turkishav, gylne sandstrender, frodige grønne åser og de magiske flerfargede liguriske tårnhus. Byens skjønnhet og sjarm er beundret av mange diktere som Shelley og Byron som bodde i området. Vi bor på hotellet som heter det samme som byen: San Terenzo er et strandhotel med privat strand, brygge, stor takterrasse, gressplen og flere soldekk med parasoller og solsenger. Hotellet har utsikt over Lerici-bukten og landsbyen San Terenzo, som har et slott fra 1400-tallet. Det er mulig å ta ferge eller den korte togveien inn til nasjonalparken Cinque Terre og dens fem sjarmerende fiskelandsbyer.

Qi gong

Kropp og sinn danner et system og for å få fylt kroppen med kjærlighetens energier er det viktig å ha en riktig kroppsfølelse. Derfor trener vi avspenningsøvelser med røtter i Qi gong; en gammel kinesisk treningsform som kombinerer myke, flytende bevegelser med en rolig, våken mental tilstand. Vi trener to ganger om dagen: morgentrening består av Qi gong øvelser på stranden fra 08.00 til 09.00. Disse øvelsene løser opp spenninger, reduserer stress, bedrer kroppsbalansen, frigjør energi og bringer kropp og sinn i harmoni.

Få større innblikk i deg selv

Resten av dagen kan du bruke til hva du vil: spa, soling og bading, lesing, shopping og glede deg til dagens andre treningsøkt som trener opp mentale muskler fra 17.00-18.00. Da legger vi vekt på Astro- coaching som vil gi deg større innblikk i deg selv og dine muligheter for å lykkes. Astro-coaching tar utgangspunktet i fødselshoroskopet ditt. Dette er et nyttig verktøy for å tilgjengelig gjøre ressursene fra ditt indre skattkammer. All kunnskap og alle ressursene du trenger sitter inne i deg selv og når du henter dem frem vil du kunne lykkes bedre i kjærlighet, jobb, kommunikasjon og alle typer relasjoner.

Sophia Lea Kielland

Kursholder Sophia Lea Kielland er sertifisert Helse, Livsstil og Mindfulness coach, forfatter, programleder og astrolog. Hun har skrevet flere bøker om astrologi og parforhold; hatt egne tv programmer om vår tids åndelige søken på TV2, vært fast spaltist i damemagasiner ELLE og TARA, skriver bloggen Sophias magiske verden og holder kurs og foredrag i selvutvikling.

Reisen passer for deg som:

 • Trenger å få mer overskudd
 • Ønsker å lykkes bedre i parforhold, jobb og alle typer relasjoner
 • Vil frigjøre ressurser for å oppnå glede, harmoni og kjærlighet
 • Liker sol, bad, shopping og italiensk mat

Ord fra tidligere reisende

 • "Stort pluss med Sophia sitt opplegg: astro coaching og qi gong, herlig og inkluderende dame!"
 • "Super bra tur på alle måter. Varm, engasjert, delaktig, inkluderende og varm kurs leder."
 • "Qigong trening og astro guiding kurset med Sophia var topp. Hun var god til å lære fra seg + hun var en topp reiseleder som var tilstede for oss og ordnet opp raskt når det behøvdes."

Søk reise

Kart

 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo
 • IATA Logo
 • Gouda Logo