Skip to main content

Italia, Gardasjøen - Yoga og velværedager ved Gardasjøen

Dato: 12.- 16.mars 2022

Velkommen til yoga og velværedager ved Gardasjøen

Et nydelig hotell med en utsikt som tar pusten fra deg. Yoga og meditasjon for kropp, sinn og hele deg. Spa og velvære av alle de slag, og muligheter for all slags aktiviteter. Si velkommen til våren med 5 velværedager ved Gardasjøen!

Om stedet og helgen

Vi starter dagen ganske tidlig med yoga og meditasjon, og etter frokost ligger dagen som et åpent kort foran oss. Det er uendelige muligheter for turer i området, til fots eller på sykkel. Kjenner du for å hente deg inn har hotellet egen spa-avdeling, og kanskje du vil booke en massasje? På ettermiddagen samles vi for rolig yoga. Her legger vi opp til en aldri så liten boost for kropp og sinn som vi gi deg energi og kraft i lang tid etterpå.

Området blir omtalt som et av det vakreste i Europa, og her står du fritt til å oppdage omgivelsene på egen hånd eller med guide. Hotellet tilbyr guidede fotturer i området, utflukt med båt, sykkelutleie og klatring. Dessuten har vi et lekkert gym, og spa med svømmebasseng og boblebad. I disse omgivelsene finner du roen, og det er lett å la seg inspireres til aktive dager etter en lang vinter. Vi flyr til Milano, og fra flyplassen har vi 2,5-3 timer til hotellet.

Med yoga øver vi oss i å bli mer bevisst vår kropp og vårt sinn, og vi kommer til å lære enkle tips til å fortsette å meditere og gjøre yoga hjemme. Er du ikke en erfaren yogi vil disse dagene være en fin anledning å starte nye, gode vaner sammen med en hyggelig gjeng damer og vår leder: Christina. Yogaen, menneskene og plassen kommer til å gi deg minner for livet.

4 stjerners hotel ved Gardasjøen

Vi bor på Forte Charme, et 4-stjerners hotell som ligger i spektakulære omgivelser i den nordre delen av Gardasjøen, ved den lille byen Nago-Torbole med utsikt over vannet, fjellene og oliventrærne. Her møter sjøen det vakre fjellandskapet. Vårt hotell er intet mindre enn en nydelig oase. Her kan vi både slappe av, hente oss inn – og sette kroppen i gang etter en lang, mørk vinter.

Midt i mellom vann, oliventrær og fjell dukker denne oasen opp med fantastisk utsikt over Gardasjøen - akkuratt som tatt ut av en drøm. Dette boutique hotell er godt tilrettelagt for de aktive, men denne helgen er det yoga, hygge og avslappning som gjelder, så hvorfor ikke prøve noen av hotellets spa fasiliteter? Alle rom har privat bad, balkong, safe og minibar.
Frokostbuffet serveres hver morgen med utsikt over innsjøen, og hver kveld blir det 3 retters middag - italiensk mat med internasjonal innflytelse signert Peter Brunel. Hotellet har oppvarmet svømmebasseng.
I Italia betales mange steder en lokal byskatt, og her i Nago er det intet unntak, 1,3 Euro pr person /pr dag betales direkte til hotellet.

Yoga i vakre omgivelser ved Gardasjøen

Hver morgen er det meditasjon og yoga for å bygge bevissthet, styrke og balanse. Vi utforsker stillingene både fra det fysiske aspekt og med et dypere indre fokus. Ettermiddagens yoga blir en yin yogaklasse – mykt, flytende og rolig. Christina leder deg trygt igjennom enten du er ny yogi eller mer erfaren. Hun er kjent for sin ledige lærerstil, der latteren sitter løst, og med hennes timing vil du føle at klassen flyter avgårde selv i mer krevende sekvenser eller stillinger. Hennes yoga er farget av et liv med bevegelse, trening, yoga og dans – med inspirasjon fra det myke, flytende og intuitive i Anukalana yoga og Embodied Flow, til Ashtangaens mer strikte tilnærming til yoga. Dagene vil også gi deg en smak på yoga sammen med andre og fri dans/bevegelse. Med disse dagene gjør vi oss klare for våren både i kropp og sinn.

Alle aktiviteter er frivillige. Har du lyst å stå over meditasjonen og komme direkte til yogaen gjør du det. Fokus på pust og enkle pusteøvelser er en del av yoga.

Denne reisen blir en perfekt avslutning på vinteren og en kickstart på våren – for kropp og sjel!

Vår erfarne yogalærer - Christina Straume

Christina Straume er en erfaren yoga- og meditasjonslærer med undervisningserfaring fra 2010 og jobber i dag heltid med egne klasser, workshops og yogareiser. Hennes lidenskap er å samle mennesker til å bli mer kjent med seg selv gjennom yoga. Om å bevegelse oss fra innsiden og finne ro i kropp og sinn. Om å skape rom rent fysisk og mentalt til å ha det bedre med oss selv.

Du kan lese mer om Christina på www.movebreathebe.no

Din leder: Christina Straume

Christina Straume er en erfaren yogalærer som startet å undervise i 2010 og jobber i dag heltid med egne klasser, workshops og yogareiser for Jomfrureiser. Hennes lidenskap er å samle mennesker til å bli mer kjent med se...

Pris: 9 990,-
Inkludert:
  • Fly t/r Oslo - Milano via København
  • Transporter mellom flyplass og hotell
  • 4 netter i delt rom med frokost
  • Daglig 3 retters middag
  • 2 daglige yoga økter med Christine Straume
  • Sosialt fellesskap med andre jenter
  • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet
Reisedager: 5
Bestill reise

Søk reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris

Mars 2022

12/03Oslo GardermoenItalia, Gardasjøen - Yoga og velvære dager
Leder: Christina Straume
19 990,-Bestill
  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo