Italienske riviera - Glede i sjela – Mindfulness/yoga – Inspirasjon

Dato: 2 - 9 juni 2018
Pris: 15 700,-

Høydepunkter

Opplev glede i sjela med mindfulness

Lær ny kunnskap som garantert vil gi deg ”aha opplevelser” og inspirasjon

Lær effektive og enkle teknikker som du lett kan bruke i hverdagen når du kommer hjem

Få Life Coaching for innsikt og ny energi

Sosialt samvær med andre flotte damer i alle aldre

Last ned program

Italiens Riviera; Glede i sjela, mindfulness/yoga og inspirasjon 

Instruktør: Mette Slinning

Opplev ro i sjela og masse glede i vakre Toscana – en nydelig indre og ytre reise med mindfulness, ny inspirerende kunnskap og enkel yoga på fantastisk SPA hotell med privat deilig strand og rent hav. I Toscana får du lære ny kunnskap som garantert vil gi deg ”aha opplevelser” og inspirasjon til å skape livet ditt mer på dine premisser. Vi reiser ca 2 km nord for den sjarmerende kyst-byen Castiglione della Pescaia omgitt av vakre sandstrender og deilig ren sjø. Landsbyen er koselig med små butikker, barer og mange fine restauranter nede ved havnen.

Om Mette Slinning, kursleder:

Mette Slinning er genuint opptatt av å hente ut et større potensial hos mennesker og ikke minst med mer GLEDE OG INSPIRASJONi prosessen. Med ny forskning og innsikt i hvordan hjernen vår egentlig fungerer, blir vi mer bevisste på hva som faktisk er mulig og hva som hittil har stoppet oss i hverdagen. Hun har reist mye internasjonalt de siste årene, for å få innsikt i og kunnskap om ny forskning innenfor bla. Nevrovitenskap (læren om hjernen), effektene av meditasjon mm. Hun har jobbet med coaching, endringsprosesser og mindfulness i over 20 år Hennes motto er: ”Når hjernen din virker, virker du!» I Toscana vil du lære enkle og dokumenterte mindfulle teknikker og meditasjon som du lett kan bruke i hverdagen når du kommer hjem. Hun lover de vil gi deg mer energi, glede, helse og livskraft. Hun vil også lære deg enkel og ny kunnskap som gjør at du forstår hvor kraftfull du egentlig er. Mette er kjent for å være en varm og klok kursleder. Gled deg! 

Her bor vi denne uken

Vi har booket oss inn på det flotte SPA hotellet Riva Del Sole Resort & SPA 4* - https://en.rivadelsole.it  Riva del Sole Resort & SPA er omgitt av en vakker furuskog og ligger rett ved en lang, privat og flott sandstrand og har alle fasiliteter du trenger for en deilig og mindful ferie. Her er det både spa, flere bassenger hvorav ett saltvannsbasseng, treningssenter, joggeløyper, restauranter og mange flere tilbud for en super ferie. Alle rommene på ferieanlegget har klimaanlegg, flatskjerm-TV med satellittkanaler, gratis Wi-Fi og minibar. Fra hotellet kan vi kan rusle til landsbyen Castiglione della Pescaia på ca. 30 min eller så kan vi leie sykkel, ca. 10 min eller ta buss som går fra hotellet.

Slik vil en dag arte seg på mindfulness uke med Mette:

Morgen før frokost: Mindfulness/meditasjon og enkle yogaøvelser - fortrinnsvis på stranden
Ettermiddag: Refleksjon, kunnskap og mindfulness/ meditasjon
• Enkel forskningsbasert teori, for at du skal forstå mer av hvordan du kan kjenne på større glede, energi og inspirasjon i din hverdag.
• Lære enkle og effektive teknikker for å være mer mindful/tilstede i hverdagen og ikke minst forsterke og nyte opplevelsene i Toscana
• En dag vil være helt uten program og som du kan nyte som du vil!
• En life coaching session til hver deltager  i løpet av uken
• I tillegg vil det være mulighet for jogge- og sykkelturer og utflukter

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til en unik feriereise med fokus på det viktigste i ditt liv; deg selv!

Ord fra årets reisende:  "En super opplevelse med en fantastisk reiseleder. Kjempefornøyd og Mette Slinning var en flott engasjert kvinne, virkelig genuint interessert i alle, og veldig dyktig og hyggelig.»

Pris:
15 700,-
Dager:8
Inkludert i reisen
● Flyreise Oslo - Pisa direkte
● Transfer t/r
● Syv netter i delt dobbeltrom, med balkong eller hage
● Frokost og middag på hotellet
● 2 daglige mindfulness/ meditasjons økter/enkel yoga med Mette Slinning
● 1 individuell life coaching
● Lydfil med meditasjon som du kan bruke når du kommer hjem
Bestill reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
02/06Oslo GardermoenToscana - Mindfulness langs den italianske rivieraMer enn 815 700,-Bestill