Italia, Sicilia - Yoga, strand og stand up paddle på vakker ferieøy med Inga Maria Beddari

Yoga og SUP- yoga Instruktør:  Inga Maria Beddari          NB!BEGRENSEDE PLASSER

Bli med på en herlig nykommer i 2017: Yoga, strand og SUP på en av verdens beste ferieøyer!  Sicilia er Middelhavets største øy som ligger i Italias sørøstlige hjørne. Øya har så utrolig mye å by på, alt fra rik historie og arkitektoniske perler til utsøkt gastronomi og langstrakte strender. Finn styrken i kjernemusklatur, rygg og overkropp - og bli kjent med pusten og balansen din gjennom yoga på stand-up paddle board, vinyasa yoga.

Yogainstruktør Inga Marie Beddvari gleder seg til solrike dager med både yoga og SUP -Yoga på vårt strandparadis: Spiaggia di Santa Maria del Focallo. Det blir begrensede plasser på denne reisen så book tidlig.

Om Inga Maria Beddari

Inga Maria holder workshops, kurs og yoga retreats i inn og utland og er kjent for sin varme og humor, lekne tilnærming til sin praksis samt hands-on justeringer. Hennes hjerte banker for å formidle autentisk og terapeutisk yoga med yogafilosofi og biomekanikk sentralt som er overførbart til hverdagen. Hun er kjent for å undervise på en autentisk og leken måte. Hennes mål er å inspirere og spre bevegelsesglede, så vel som å gi innsikt og frihet i kropp og sinn, for absolutt alle. Hun har også jevnlige SUP- yoga økter i Drammen. Hjertelig velkommen. Les mer på: www.inkkayoga.no

Vårt feriehus på Sicilia:

Floripa surf house 3* ligger på den sør-østlige delen av øya, kun 30 meter fra den langstrakte stranden Santa Maria del Focallo, som er det perfekte stedet for avslapning, sol og bad, yoga og stand up paddle. Floripa tilbyr også andre aktiviteter som gratis sykler, skøyter, kiting og SUP brett. Det er også muligheter for båtturer og andre utflukter. Det tilbys vegetar- og veganer middag på huset med organiske produkter fra lokalområde og det er inkludert både frokost og middag på denne reisen. De tilbyr også holistisk massasje for de som ønsker å booke dette. Vi flyr til den nærmeste flyplassen som er i byen Catania.

Det er gratis Wi-Fi på hele stedet. De store rommene er innredet i surfe-inspirert stil og har aircondition, flatskjerm-TV og kjøleskap. Det er eget bad med hårføner og kostnadsfrie toalettartikler. Egg, skinke og ost til frokost tilbys daglig, samt croissanter, yoghurt og frokostbuffet. En rekke aktiviteter kan nytes på hotellet eller i nærområdet, som inkluderer sykling, tennis og sandvolleyball, i tillegg til flere fellesområder med hager og diverse. En bussholdeplass med forbindelser til Ispica by og Pozallo ligger 30 meter fra Floripa Surf House. Stranden er 5 km lang og er ideell for både vandring eller jogging langs stranden, yoga og vannsport. Mer info her: http://www.floripa.it/

Om yoga programmet

Finn styrken i kjernemuskulatur, rygg og overkropp, og bli kjent med pusten og balansen din gjennom yoga på stand up paddleboard, og vinyasa yoga. Annenhver dag starter vi dagene med en 90 minutters temabasert, sjelfull økt på land, og de andre dagene padler vi og praktiserer yoga på flytende SUP brett 120 minutter. Kveldene avsluttes med rolig, meditativ yin yoga praksis samt meditasjon, 60  min. Det blir totalt 3 SUP - Yoga timer.

1.SUP yogatime (2 t)  Vi går gjennom grunnleggende bruk av SUP brett, av og påstigning på brett, bruk av åre, enkle padleteknikker, enkle yogaposisjoner (asanas), pranayama (pusteteknikker) på standup paddleboard. Padler en kort oppvarmingstur på 45 min. Gjennomfører en lett yogaserie på brettet før vi avslutter med avspenning i ett med naturens elementer.

2. SUP yogatime (2 t) Kort padletur, mer tekniske detaljer rundt årebruk og forstå vann, før vinyasa yoga på brettet

3. SUP yogatime (2,5 t) Padletur + vinyasa på brett.

NB! Med forebehold om endringer i programmet 

Mer om reisemålet

Sicilia er kjærlighet ved første blikk. Oppdag Sicilia og forelsk deg i det vakre landskapet rundt Etna, de ville kyststrekningene og havets mange blå nyanser. Gled deg til en vennlig, imøtekommende befolkning og gastronomiske opplevelser i særklasse. Siciliansk vin er i seg selv god nok grunn til å besøke øya, ettersom øya er Italias største vinprodusent. Vi reiser til området ved navn Ispica og til kyststrekningen her. Ispica er en by på en høyde i den sør-østlige hjørnet av øya Sicilia, på ca 200 meter over havet og seks kilometer fra kysten.

Pris: Kr 13 200,- i delt rom    Enkeltrom er ikke mulig å booke
 

Status:
Fullt

Kart