Italia, Piemonte - Sykkel og gourmet med våre venner

Dato: 26 - 30 september 2018
Pris: 11 900,-

Høydepunkter:

  • Gourmet mat og vin opplevelser
  • to sykkelutrlukter med lokal guide
  • utflukt med vår norske vert 
  • å nyte livet på vingården Cascina Desderi
Last ned program

Sykkel og kulturhelg til Piemonte på "norsk" vingård
Velkommen til en helg spekket med opplevelser: 5 dager på vingården Cascina Desderi, transfers, to sykkelturer, en guidet utflukt, flere lunsjer og middager – her har vi plukket ut noe av det bedre området har å by på – med våre norske verter som bor og driver vingården. En reise vi vamt kan anbefale!

Vin, gourmet mat og kultur i Piemonte

Vi skal til området kjent som Piemonte, her produserse mye av Italias beste viner, restauranter som lever av å levere GOD mat og gjør det med ærlighet og kjærlighet. Vi skla til slike steder som ikke vi som turister klarer å finne på 1.2.3 - her blir vi godt veiledet av sykkelguider og våre norske verter. Piemonte er kanskje Italias aller største fylke når det gjelder vin, mat og kulinariske opplevelser. Her er det fruktbart og grønt omtrent hele året. Piemonte har frodige hager, bakketopper, slake skråninger og åsrygger, men det er først og fremst vin og vingårder Piemonte er viden kjent for. På hver åsrygg, sydhelling og vestvendt mark står vinrankene på geledd, snorrette med grenene intrikat flettet sammen for å gi mest mulig lys og sol til drueklasene som bugner i høstmånedene. Byer som Barolo, Barbaresco, Asti og Alba assosieres med fyldige, kraftige og spenstige rødviner laget på druetypene Nebbiolo og Barbera. Begge trives best i jordsmonnet og klimaet i nettopp denne delen av Italia. Asti forbinder du kanskje med Asti Spumante, den litt søte musserende vinen – men la deg ikke lure! Her produseres også tørre musserende viner, fullt på høyde med champagnen på den andre siden av fjellene. Om du synes Alba lyder kjent, er det kanskje fordi det går gjetord om stedets hvite trøfler – en sjelden kulinarisk delikatesse som kun vokser i denne delen av nordvest-Italia – nettopp rundt Asti og Alba.

Cascina Desderi er stedet vi skal bo

Østenfor sol og Vestenfor måne… Vest for Milano og Øst for Torino, hviler vingården Cascina Desderi i et mykt og bølgende bakkelandskap på toppen av en morene. Gårdsbygningen Cascina Desderi er den eldste og mest rustikke, mens Villa Desderi er elegant i en mer kontemporær stil – mindre og mer intim. Cascina Desderi tilbyr fem leiligheter i forskjellig stil, innredning og størrelse. Leilighetene ligger i La Cascina – med to leiligheter i første etasje og tre i annen etasje. Totalt 15 senger i en kombinasjon av ett-roms og to-roms leiligheter. Alle soverom har bad ensuite. Det er også privat svømmebasseng på gården.

Våre aktiviteter denne helgen

 En utflukt i området med herlig inspirerende informasjon er inkludert og 2 sykkelturer med lokale guider. Man kan leie elsykkel om du er litt usikker på sykkel formen? Vanlig god sykkel er inkludert i pakken. Vi vil også være fleksible hvis det er slik at du ikke vil ut å sykle - avhengig av hvor mange dette - er tilby dere en alternativ aktivitet. Men fellesskapet på vingården er det viktigste:) Det er en inspirerende utflukt med norsk guide i området rudnt vingården. Og en av våre viktigste aktiviteter denne helgen må absolutt være; å nyte! Å nyte maten vi får servert, drikkene vi tilbys, området vi skal speide ut over og ikke minst fellesskapet med andre jetner på tur.  

NB: Vin er ikke inkludert i denne ferien, men det tilbys en vinpakke av god kvalietet og pris til gruppen.  Enkeltrom er ikke mulig fra per 18.12.2017.

Hjertlig velkommen på hytelses lang helg til våre venner i Piemonte!  

 

Pris:
11 900,-
Dager:5
Inkludert i reisen
- Flyreisen t/r Oslo – Milano med bagasje
- Transfer mellom Malpensa og Cascina Desderi tur/retur
- 3 rause smakfulle måltider på gården
- Frokost daglig
- Leie av sykkel i to dager
- 2 sykkelturer – en rundt Cascina Desderi, en i Barbaesco- og Barolo-traktene
- Det er sykkelguide med på begge turene fredag og lørdag
- Utflukt i Vinens og Savoianes Verden med stor middag på Ristorante Bovio
- Norske verter/guider
- Italienske hotellskatter og moms/IVA
Bestill reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
26/09Oslo Italia, Piemonte - Sykkel og vin hos våre venner 811 900,-Bestill