Italia, innsjøen Lago Maggiore - Vandring, sykling og ferieidyll

Høydepunkter:

  • Sykkel og vandring i feriemodus
  • En vakker italiensk småby
  • Innsjøen Lago Maggiore
  • Sosialt samvær
  • Lokale guider og norsk sosial leder
Last ned program

Bli med til Italia og Lago Maggiore

På denne juli resien drar vi til vakre Nord-Italia. Vi skal til byen Baveno som ligger på vestsiden av den berømte innsjøen Lago Maggiore, en knapp times kjøretur fra flyplassen i Milano. Sjøen grenser opp til Alpene og er den nest største innsjøen i Italia. Her er klimaet mildt året rundt, og landskapet frodig og fullt av middelhavsvegetasjon og eksotiske planter.

Vandring, sykling og feriedager som gir gode minner

Vi har lagt opp til 2 vandringsturer. Begge turene er med lokal engelsk-talende guide og går i lett og middels lett terreng. Total lengde per tur er ca. 15 km, og det eneste du trenger er et par gode joggesko, lett turtøy og en sekk til mat og drikke på turen. Vi stopper ofte og tar det med ro. Her skal det være tid til både å nyte turen og landskapet og forevige minnene. Sykkelturen går etter samme opplegg. Vi bruker hele dagen, ca. 5-6 timer, men stopper ofte og nyter landskapet rundt oss. Syklene er av god kvalitet og av typen «mountain bikes». Ta med en lett, vindtett jakke og en sekk til mat og drikke. Det er en lett sykkeltur som alle vil ha glede av. Du kan også velge gjøre det enda enklere og leie el-sykkel (ikke inkl).​

Hotell som innbyr til den gode feriefølelsen

Vi skal bo på det vakre Hotel Simplon, med en karakteristisk rosa fasade laget av den lokale marmoren. Hotellet er omgitt av en praktfull århundrer gammel park som dekker 20.000 kvadratmeter. Hotellet og omgivelsene innbyr til ferie og total avslapning, et par minutters gange fra sjøen Lago Maggiore. I tillegg tilbys stort utendørs basseng og herlig velværesenter. 

Din turleder, Beate

Turleder på denne turen er Beate Knutsen. Hun møter oss ved utgangen til flyet til Milano og er med på hele reisen. Beate vil være behjelpelig dersom noen på fridagene vil dra på sightseeing i området, på shopping eller bestille spabehandling. Hun er også turens sosiale samlingspunkt og tar initiativ til felles måltider, også de dagene det ikke er felles middag på hotellet.​

Velkommen til ekte ferieidyll i juli måned! Og du! Du kan selvsagt velge å ikke delta på vandring og sykkelturer om du heller ønsker å bruke tiden ved sjøen og på hotellet :-)

Status:
Fullt

Kart