Italia Gardasjøen - Sykkelferie ved Gardasjøen

Dato: 28 september - 5 oktober 2017
Pris: 14 900,-

Høydepunkter

  • 4 herlige sykkelutflukter 
  • Vandringsdag på toppen av Monte Baldo
  • Elsykkel inkludert i prisen
  • Båttur på Gardasjøen til Malcesine
  • Hotell i Riva del Garda  i 7 netter
  • Magiske utsiktspunkter
  • Egen turleder fra Jomfrureiser i tillegg til lokal sykkelguide
Last ned program

Italia, Gardasjøen - sykkelferie i vakre omgivelser

Sykkelnyhet for 2017 som mange har ventet på ! Vi tar deg med på en ukes sykkelferie ved vakre Gardasjøen. Gardasjøen (Lago di Garda) er Italias største innsjø. I løpet av en ferie her blir du kjent med både den glittrende sjøen og byene som ligger rundt.  NB - det er inkudert elsykkel til alle!  Så dette er en reise ALLE sykkelglade kan delta på, sees vi? 

Vi flyr direkte til Verona og videre reiser vi til Riva del Garda. Her skal vi bo på et koselig 3* hotell og et meget godt utgangspunkt for våre daglige utflukter hvor dyktige engelsktalende sykkelguider møter deg. I tillegg har vi med egen sosial og sykkel glad leder fra Jomfrureiser; Wenche Lia Spidsberg. Hotellet ligger rett i gamlebyen og like ved mange restauranter og butikker og ca 15 minutter å gå til nærmeste badested. 

I Riva del Garda er det et yrende liv med kafeer, restauranter og butikker. Ved havnen kan du nyte en deilig middag, se på båter og folk og bare nyte livet med en herolig is. Stranden er uplåklagelig og du du kan skue på vakre fjell som omringer stedet. Det er mange muligheter for aktiviteter her som for eks windsurfing, trekking, ridning, seiling - eller kanskje du vil som de fleste, bare slappe av på stranden eller poolen etter dagens sykkeltur? Hotellet vi bor på har egen svømmebasseng og solterrasse. Hotellet heter Casa Canarino og du kan se mer om hotellet: HER

4 flotte sykkelutflukter og 1 fottur

VI har 4 dager med egene sykkelguider og våre sykkelturer er alle regnet som middels. Vi sykler fra 40 til 60 km pr dag. Vi skal utenfor de store veiene og sykle på veier og stier og kommer blant annet til et vakkert vannfall, gjennom olivenlunder, forbi mange vinstokker og innsjøer. Naturen er et rent eventyr! Se programmet for detaljert beskrivelse. Sykkelturene er laget for å passe alle som er glade i å sykle, det er er lett og medium nivå. Skulle du være sliten en dag så går det an å ta en pause og nyte sommer og sol. VIl du sykle mere er det fullt mulig - det er utrolig mange flotte sykkelveier i området. En av dagene har vi lagt inn en vandringsdag som vi innleder med båttur til Malcesine og så linbanen til toppen av fjellet Monte Baldo. Her kommer vi opp på 2200 m uten problem og har en herlig vandringsdag med fantastisk utsikt. Linbane og båt tilbake.  Alt i alt er dette en herlig uke med mye fellesskap, glede og aktivitet! 

Syklene

Det er inkludert med e-sykkel til alle! Rett og seltt fordi det blir altfor slitsomt å sykle med vanlige sykler. Som du ser på bilder er det noe fjell og det betyr at man må sykle oppover noen ganger. Og med elektrisk moter går dette som en ren dans  - veldig lett og ustyrtelig morsomt å sykle forbi "Tour de Fance- gutta"! Vil du bruke dine egne sykkelsko så har de pedaler som byttes ut, gi oss beskjed ved påmelding. Det er også inkludert med hjelm. Det er ingen veske på sykkelen, men har du en fra før kan det lett festes foran. Alternativt er at du har lett dagstur ryggsekk med plass til vannflaske og litt energisnadder. Helt nye og fine sykler av beste kvalitet. Setet kan gjøres høyere og senkes slik at det passer deg best.

Dato er  28.09.- 05.10.2017  kr 14.900,-    Det er i tillegg en lokal turistskatt som betales direkte til hotellet av hver deltager. Det er € 1,50 pr idag pr natt og person. (dagens pris i juni 2017)

Pris:
14 900,-
Dager:8
Inkludert i reisen
Flyreise t/r Oslo - Verona
Bagasje
Transfer fra og til flyplass i Italia
7 netter i delt dobbeltrom på Riva del Garda
Frokost daglig (stor frokost)
4 sykkelutflukter med lokal sykkelguide
Elektrisk sykkel i 4 dager, hjelm er inkl
Vandringsguide 1 dag
Båttur på Gardasjøen samt heis til toppen
3 felles middager
Egen sosial leder fra Jomfrureiser som er med fra Norge
Bestill reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
28/09OsloItalia, Gardasjøen - sykkel og vandringsreiseFullbooket, venteliste14 900,-Book på venteliste