Italia, Camogli - Trening, strandliv og sjarmerende italiensk by

Høydepunkter:

  • Vakre Camogli med sin sjarm og gode stemning
  • Det genuine italienske livet med god mat og drikke
  • Rullestenstranden med det klare badevannet
  • Muligheter for tur til Cinque Terre + flere byer langs kysten
  • Variert trening hver dag
  • Styrketrening, intervaller, trappetrening, sirkeltrening, bootcamp, mm
  • Lange turer i den vakre Portofinoparken
  • Egentid med fullstendig ro og avslapning
Last ned program

Dato for september: juni 2018      

Camogli er en liten idyllisk italiensk fiskerlandsby som ligger på vestsiden av halvøya Portofino, på Riviera di Levante i provinsen Genova. I middelalderen var byen en betydelig havneby med hundrevis av skip i havnen. Siden den gang er skipstrafikken borte, men byen har beholdt sitt særpreg med karakteristiske hus stablet i høyden oppover klippekysten. Malt i gylne farger, er den en historisk del av denne maleriske kysten som trekker besøkende fra store deler av verden. De søker hit for å nyte den fantastiske blandingen av vandring, ro, kultur, strandliv og matglede.

Reisen i korte trekk: Dette er en aktiv ferie med trening og opplevelser i fokus. Målet for uken er at du skal fylle opp energilagrene, samt få motivasjon og inspirasjon til å fortsette treningen når du kommer hjem. I flotte naturomgivelser og i Camogli sentrum, skal vi boltre oss med ulike treningsformer og sporty aktiviteter. Turen er lagt opp til at man har et visst treningsgrunnlag og en kropp som tåler å trene på hardt underlag og i lange, bratte trapper. Alle kan delta og det vil legges til rette for alternative aktiviteter for de som ønsker dette. Det blir 1-3 treningsøkter (alle er frivillige) hver dag, samt et motivasjonsforedrag av Elisabeth. Det blir også gode muligheter til egentid, som f.eks. shopping og minneverdige utflukter. Denne reisen legger vekt på å finne balansen mellom det gode og det sunne liv, samt å utfordre deg både fysisk og mentalt i treningsøktene.

Om Elisabeth og hennes treningsbakgrunn: Elisabeth driver til daglig sitt eget firma ved navn Sunn Jentetrening, med base i Oslo og omegn. Hun tilbyr PT- og gruppetimer, bootcamper, bedriftstrening og ulike foredrag og kurs. Det meste av aktivitetene til Sunn Jentetrening foregår utendørs hele året og målgruppen er jenter i alle aldre fra fylte 13 år. Elisabeth jobber også med online coaching, idrettsmassasje og kostholdsveiledning. Gjennom sine 10 år i treningsbransjen har hun levert mer enn 6000 PT-timer, 4000 gruppetimer og et høyt antall foredrag, eventer og treningsreiser.

Elisabeths treningsfilosofi er at det er utenfor komfortsonen utviklingen virkelig skjer. Hun pusher deg lengre enn du trodde var mulig og hjelper deg med å oppdage ditt egentlige treningspotensiale. Elisabeth er lidenskapelig opptatt av å formidle ekte treningslede gjennom utfordringer, mestringsfølelse og begeistring!

Instruktør: Elisabeth Rolsdoph    Se hotellets hjemmesider HER. 

Pris for juni 2018 kommer snart

Inkludert i reisen:  Fly t/r Oslo - Pisa, transfer t/r flyplassen - hotell, 7 netter i delt dobbeltrom på hotell La Camogliese, frokost hver dag, 2 felles middager på restauranter, 2 daglige treningsøkter med Elisabeth, motivasjon/inspirasjonsmøter, sosialt samvær, utfluktsforslag og mye moro med andre treningsinteresserte jenter.
 
Ikke inkludert:  Reise- og avbestillingsforsikring, personlig forbruk, aktiviteter og utflukter utenom vårt program – f.eks. dagstur til Portofino, vandring, etc.

Kart