Skip to main content

Italia, Abruzzo - Yogaretreat i Italias grønne dal

Yogaretreat i Italias grønne dal

Yoga og meditasjon, 7 hele dager med olivenlundene og Majella fjellene som bakteppet - det kan ikke bli bedre enn dette. Endelig kan vi møtes for å gjøre yoga, nyte deilig felles måltider og dra på turer for å utforske regionen, som også kalles Italias grønne dal. Det svenske vertskapet Ingrid og Pelle har et fantastisk sted midt i landelige Abruzzo. Her venter aktive dager blandet med nytelse, avslapping og fellesskap.

Høydepunkt

  • Eksklusivt, landelig sted kun for vår gruppe
  • Yoga og meditasjon 2 ganger daglig
  • Deilig, italiensk mat i herlige omgivelser
  • Personlig vertskap som sørger for en opplevelse utenom det vanlige
  • Utflukter til fjell, strand og det nærliggende, lille byen Vasto.

Villalfonsino – en vakker designperle med nydelig utsikt

Villalfonsina er en liten landsby midt imellom fjell og hav. Her ligger vårt nydelige Country House som en vakker designperle med nydelig utsikt, omgitt av sluttende vingårder og olivenlunder. Den designmessig helt unike eiendommen ligger med utsikt not Majella-fjellene og det Adriatiske hav. Vi befinner oss "ute på landet". I løpet av dagene her utforsker vi landskapet, blant annet en reise til Majella Nasjonalpark der vi går en tur, samt en tur til kysten og et besøk til nærliggende middelalderby Vasto. På egenhånd kan du gå fine turer i nærområdet og til den nærmeste landsbyen.

Vår yogaretreat

Vårt hus er bygget i en halvsirkel over to etasjer, med en hovedetasje som inneholder en nydelig lounge samt deilig, stor spiseplass, der vi inntar frokost, lunsj og middag når vi ikke spiser utendørs. Det finnes et stort treningsrom innendørs og en nydelig utendørs yogashala (open air), med utsikt over bassengområdet og det bølgende landskapet. Det er her vi gjør yoga både tidlig og sent så lenge været tillater det.

Dette er et unikt og eksklusivt sted for yogagrupper som vår gruppe. Det er bare 8 doble soverom, og du deler rom med en annen yogavenninne. Alle rom er lyse og flotte, og har utsikt mot bassengområdet og dalen. Reisen er åpen for totalt 14 deltagere pluss vår leder Christina. Ord kan ikke helt beskrive denne plassen – la bildene gi deg en idé om hva som venter deg.

De sørger for deilige smaksfulle måltider og sikrer oss at vår opplevelse blir noe helt utenom det vanlige. Med den lavmælte luksusen som bakteppe kan du sjekke inn med kropp, sjel og hele deg for en uke med fordypet kunnskap om yoga og meditasjon.

Vårt vertskap

Stedets eiere Pelle og Ingrid vil sørge for at vi nyter hvert øyeblikk, og at maten blir en opplevelse. Råvarene er - så langt det lar seg gjøre - nærprodusert og drikkevann er fra de nærliggende fjellene. Med hjerte i detaljer lager vertskapet fantastiske måltider til oss av den beste kvalitet flere ganger om dagen. Vi nyter all-inclusive vegetarisk mat – frokost, lunsj og middag – og vin til måltidene hvis det er ønskelig.

Er dette reisen for meg?

Dette er en yogareise for deg som har gjort yoga en liten stund, og som vil lære mer om deg selv og et liv i harmoni. Med kyndig hånd guider Christina deg igjennom en hel uke med meditasjon og yoga. Dette er en reise i ditt indre, like mye som ditt ytre. Som en ærlig dans mellom kropp og sinn. Du vil lære deg å lytte til din kropp og ditt hjerte på et dypt, indre plan, i tillegg til at din kropp vil bli sterkere og mer bevisst.

Utflukter til fjell og strand er inkludert

En herlig dagstur til Majella-fjellene, et besøk til kysten samt en tur til nærmeste by er en del av vår reise til Abuzzo. Men du trenger ikke å dra noen steder for å finne roen. Hver dag vil by på yoga og aktiviteter som holder deg aktiv enten det er for deg selv eller sammen. Du kan også slappe av ved bassenget eller ta en løpetur i nærområdet. Pelle er tidligere svømmer på konkurransenivå, og vil gi deg tips til å forbedre din svømmeteknikk vis ønskelig.

Yoga på reisen

Med alt det deilige rundt oss kan vi gi vårt fokus til yoga for kropp og sinn. Vi har to yogaklasser om dagen. Morgenklassene vil du oppleve som litt mer fysiske og med større fokus på stillingene og sekvensene for å bygge styrke og bevissthet. Ettermiddagens klassene blir i yinyoga stil, og gir enda mer næring til sinnet. Mykt, flytende og rolig. Vi øver opp vår sensibilitet og vår intuisjon og implementerer intuitive bevegelser, free movement og noen ganger fri dans.

Her er det lett å finne ro til å slappe av. Det er det vi øver oss på. Å være i stunden. Og når vi lærer å være akkurat der vi er - ikke der vi var eller dit vi skal - vil du kjenne fruktene av din innsats som kjærlighet i din kropp. Vår yoga er som en dans mellom ditt indre og ditt ytre. Mellom det fysiske og verden du har på innsiden.

Din leder og yogalærer, Christina Straume

Christina Straume er en erfaren yoga- og meditasjonslærer med lidenskap for å samle mennesker til å bli mer kjent med seg selv gjennom yoga. Til å utforske bevegelser i kropp og finne ro i sinn. Til å favne hele vår essens, hele vårt sansende vesen og vårt sanne jeg - gjennom yoga, meditasjon, dans, poesi og livet for øvrig. Her kan du lese mer om Christina

Drøm deg bort med en liten film fra den grønne italienske perlen:Reisen i 2021 er med forbehold på prisendring grunnet fly og valutakurs.

Connect to the vibrant aliveness in you. To what is whole and unaffected by time. To the Essensual You.

Status:
Fullt

Søk reise

Kart

  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo