Skip to main content

Italia, Abruzzo - Yogareise – Move, breathe & be

Dato: 22 - 27 april 2019
Pris: 11 800,-
Inkludert:
 • Flyreise t/r Oslo Roma med direkte fly
 • Bagasje
 • Transfer fra flyplassen til Abruzzo og tilbake
 • 5 netter i delt rom i vår private villa
 • 10 yoga økter med Christina Straume
 • All mat og drikke (unntatt 1 middag på restaurant), servert i vår villa
 • Bussreiser under dagene vi har turer og utflukter
 • Medlem RGF
 • Bestillingsfrist 20. februar 2019
Reisedagar: 6
Bestill reise

Italia, Abruzzo - Yogareise for hele deg

Bli med til Abruzzo-regionen i Italia og sjekk inn med kropp, sjel og hele deg for 5 dager med lavmælt luksus som bakgrunn for yoga, meditasjon, bevegelse og utendørsaktiviteter. Legg vinteren bak deg, møt våren med yoga og aktiviteter i den grønneste delen av Italia – og kom tilbake med mer energi og en deilig følelse av balanse i kroppen.

Abruzzo - en vakker perle med nydelig utsikt

Dette stedet er en vakker perle av en eiendom, med spennende arkitektur og omgitt av sluttende vingårder og olivenlunder med nydelig utsikt mot Majella-fjellene og det Adriatiske hav. Vi befinner oss "ute på landet" og lett tilgang til mange varierte naturstier i området. I løpet av dagene kan vi kan utforske det landlige landskapet, besøke den nærliggende middelalderbyen Vasto og ta en utflukt til kysten.

Abruzzo

Overnatting i spennende designhus med basseng

Vi bor i et designmessig spennende hus, bygget i en halvsirkel over to etasjer, ferdigstilt for bare et par år siden. En nydelig lounge og spiseplass der vi inntar frokost, lunsj og middag. Når været tillater spiser vi måltidene ute med utsikt over den vakre dalen. Det finnes et stort treningsrom innendørs og en utendørs shala (open air), med utsikt over bassengområdet. Stedets eiere Pelle og Ingrid vil sørge for at også maten blir en opplevelse for seg, med råvarer som primært er nærprodusert og økologisk. Vannet kommer fra de nærliggende fjellene og er av meget god kvalitet. Rommene vender ut mot vår egen olivenlund, bassengområdet og dalen. De har store vinduer, er lyse og trivelige, med egne baderom. Måltidene spiser vi sammen en etasje opp. Ord kan ikke helt beskrive denne plassen – la bildene gi deg en idé om hva som venter deg. Vi nyter all-inclusive – frokost, lunsj og middag, og vin til måltidene hvis det er ønskelig.

abruzzo yoga retreat

Mulighet for tur til fjell og strand - og kreativ utfoldelse

Tur til fjell og strand to av dagene samt én tur til nærmeste by inngår, men du trenger ikke å dra noen steder for å finne roen. Hver dag vil by på yoga og meditasjon, samt aktiviteter som holder oss aktive enten det er hver for oss eller sammen. Du kan også slappe av ved poolen, gå eller løpe i nærområdet. Christina er utdannet innen billedkunst og pakker kofferten med tegnesaker til de som ønsker å utfolde seg kreativt. Ta gjerne med det du trenger hvis du er mer erfaren. Her får du gode, lange dager til å hente deg inn.

Yoga på reisen

Hver morgen er det yoga av typen vinyasa eller yoga flow – som bygger styrke og balanse i din kropp. Om ettermiddagen har vi en roligere yogaklasse, med inspirasjon fra Embodied flow yin og anukalana yoga. Mykt, flytende og rolig. Christina leder deg trygt igjennom enten du er ny yogi eller mer erfaren. Hun er kjent for sin ledige lærerstil, der latteren sitter løst, der hun får deg til å glemme tid og rom og bare være – og med hennes timing vil du føle at klassen flyter avgårde sømløst og lett selv i mer krevende sekvenser eller stillinger. Hennes yoga er farget av et liv med bevegelse, trening, yoga og dans – med inspirasjon fra det myke, flytende og intuitive i Anukalana yoga og Embodied Flow, til Ashtangaens mer strikte tilnærming til yoga. Dagene vil også gi deg en smak på yoga sammen med andre, dans/fridans og tai chi. Med disse dagene gjør vi oss klare for våren både i kropp og sinn.

Alle aktiviteter er frivillige. Har du lyst å stå over meditasjonen og komme direkte til yogaen gjør du det. Fokus på pust og enkle pusteøvelser er en del av yogaen. På ankomstdagen vil det bli tid for ettermiddagsyoga og på reisedagen har vi tid til en kortere morgenyoga. Tirsdag-fredag er det to yogaklasser – totalt 10 klasser.

Din leder og yogalærer, Christina Straume

Christina Straume er en erfaren yogalærer med undervisningserfaring fra 2010 og jobber idag heltid med egne klasser og workshops. Hennes lidenskap er bevegelse i kropp og ro i sinn. Med erfaring fra flere forskjellige yogaretninger (blant annet Ashtanga, Jivamukti, Hatha og Embodied Flow) og spesialisering i Anukalana yoga fra Italia, som eneste yogalærer i Norge og Sverige. En myk, men dynamisk yoga med inspirasjon blant annet fra dans og tai chi. I denne typen yoga beveger vi oss med pusten og uten statiske hold – noe som ikke bare gjør at yogaen kan se ut som en dans, men holder ledd og ligament friske og sterke. De siste årene har Christina også utforsket dans og særlig intuitiv dans. Mest av alt er hun lidenskapelig opptatt av at vi skal bevege oss med den kropp vi har, og at våre ulikheter også har en styrke med seg. Christina er svensk, men snakker også norsk. Si ifra hvis du ønsker undervisning på engelsk så løser vi det. Vi starter rolig og bygger opp yogapraksisen dag for dag. Du kan være nybegynner eller mer erfaren. Du finner mer om Christina på www.movebreathebe.no

christina straume yogareise abruzzo

Dagene i Italia vil garantert være med deg i lang tid etterpå. Vårt mål er å gi deg en fantastisk opplevelse av dette nydelige stedet i et område som kalles Europas grønneste. Yogaen vil kickstarte din kropp klar for våren og sommeren, menneskene og plassen kommer til å gi deg minner for livet. Du vil reise her i fra med mer kunnskap om yoga, men frem for alt vil du reise her i fra med en følelse av å ha tatt din kropp i besittelse, lært et par nye ting om deg selv og med et oppløftet sinn.

Her kan du se en liten film fra stedet:

Søk reise

Tidsprogram

Slik kan en dag se ut: 

Meditasjon 07.30-08.00

Yoga kl 08.00-ca 09.30 (75-90 minutters klasse)

Frokost kl 09.30-10.30

Egentid eller aktiviteter 11.00-14.00

Lunsj ca kl 14.00

Ettermiddagsyoga i 16-17-tiden (60-75 minutters klasse)

Middag i 19-tiden

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
22/04Oslo GardermoenItalia, Abruzzo - Yogareise – Move, breathe & be
Leder: Christina Straume
Fullbooket, venteliste11 800,-Book på venteliste
 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo
 • IATA Logo
 • Gouda Logo