Dublin, Irland - Musikkfestival og byliv

Dato: 25 - 28 januar 2018
Pris: 7 950,-

Bli med oss i Jomfrureiser på herlig langweekend til energiske Dublin! En gang i året har de skikkelig gateliv med mye kultur og musikk; den tradisjonelle festivalen «TradFest». Det bys på konsert og musikalske opplevelser, og det er hit vi skal. Alt skjer i hjertet av Dublin, korte avstander og det er lett å finne frem. Det blir liv og røre og ekte irsk gjestfrihet. Det arrangeres konserter over hele byen; i Tempel Bar-området, Dublin Slott, Rådhuset, St. Patricks Cathedral og også på noen mindre og mer intime steder som The House of Lords og St. Werburgh Chrurch. Oversikt over hvor ting skjer får vi når vi ankommer Dublin.  

Helgens høydepunkter

  • Unik musikkultur og folkemusikk
  • Atmosfæren og stemningen på festivalen
  • Selve byen Dublin og dens severdigheter
  • Beliggenheten til vårt hotell
  • Programmet som tilbys på Tradfest

Dette er absolutt en januaropplevelse som du kan unne deg selv.  Her får du mye for pengene, sees vi? Se lenger ned på siden for fult program :)

Din leder Wenche

Wenche Lia Spidsberg er den perfekte venninnen å reise på storbyferie med, hun passer på at alle har det bra og hun ELSKER liv og røre. Wenche er 61 år, og er veldig glad i å reise, hun deler gjerne historier fra sine eventyr rundtomkring i verden

Ønsker du enkeltrom koster det kr 1000,- i tillegg
Les mer om Tradfest musikk-festival her: http://www.templebartrad.com/events/
Pris:
7 950,-
Dager:4
Inkludert i reisen
Fly t/r Oslo - Dublin, 2 x 20 kg bagasje, transfer t/r flyplassen - hotell, 3 netter i delt dobbeltrom sentralt i Dublin, frokost daglig, lokal guide ved ankomst, 1 middag med ølsmakingsbrett, 1 middag med show og danseunderholdning, 1 lunsj, entre Guinness Storehouse, musikalsk underholdning på alle felles måltider. Sosialt fellesskap og egen leder fra Jomfrureiser.
Bestill reise

Program Dublin

Dag 1- 25.01. Vår første tradfest blir med utsikt

Avreise fra Norge – vi lander i Dublin midt på dagen. Transfer med lokal guide og mer info om byen på vei til vårt hotell som ligger sentralt i Dublin. Vi skal bo på Academy Plaza, nylig oppusset og med kort avstand til sentrum med butikker, barer og aktiviteter. Sjekk inn og litt tid på egen hånd for å bli kjent med nærområdet og føle Dublin på pulsen. På kvelden møtes vi for vår første tradfest, vi skal til JW Sweetman som er en sjarmerende pub med utsikt over broen. Nesten som å komme tilbake til det historiske 1800 tallet, puben var tidligere butikk for alt av skipsutstyr. Nå er det et meget populær vertshus. Her har vi 3-retters middag og ølsmakingsbrett inkludert til hver. Bare gled deg til variert musikkunderholdning gjennom kvelden.

Dag 2 - 26.01: Guiness Store House, og underholdning i lunsjen

Frokost på hotellet. Har du lyst å se litt mer av Dublin så anbefaler vi at du reiser med hop on hop off buss – stoppestedet er kort vei fra hotellet. Beste måten å få en rask overblikk over storbyen og samtidig kunne avslutte hvor du vil. Vi møtes til lunsj i dag på Quays, en av de mest anerkjente pubene i Dublin. Veldig hyggelig sted hvor vi blir servert en 2 retters lunsj med lokale retter og blir underholdt av lokale musiker. Sies så være en «must» opplevelse i Dublin. Etterpå tar vi trikken, buss, går eller taxi om du vil (ikke inkl) til Guinness Storehouse. Det er Irlands besøksattraksjon nr 1 – og solklart må vi hit. Ølbryggeriet har aner tilbake til 1700 tallet, og er et stort 7-etasjers hus som ser ut som et ølglass. Her går vi først en rundtur oppover i huset og demonstrasjon på hvordan denne verdenskjente ølen produseres, før vi avslutter på toppen med 360 graders utsikt over hele Dublin mens vi smaker på brygget. Kvelden er uten felles program – her velger du selv hva og hvor. Vi har et forslag til sted å spise og vil du bli med så er det en glede (dette er da ikke inkl).

Dag 3 - 27.01: egentid, 3 retters middag og underholdning

Frokost på hotellet. Bruk dagen som du ønsker, biblioteket i Dublin er en severdighet så har du lyst tar du en tur dit og ser på deres anerkjente innhold. Ellers er det spennende shopping og mange gågater som frister. Det er også mulighet å melde seg på en utflukt til eks Belfast og verdens største Titanic utstilling, til Malhaide Slott eller andre steder i nærheten av Dublin. På kvelden møtes vi til felles avslutningsmiddag og Irish Night på Knightsbridge Bar. Det blir den berømte irlendske gjestfriheten, 3 retters middag og tradisjonell underholdning med velkjente irske musiker og dansere. Herlig fengende aften! Det er gåavstand fra hotellet. 28.01.: Frokost på hotellet og tidlig avreise fra Dublin – vi ankommer Oslo midt på dagen. 

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
25/01OsloIrland, Dublin - Musikk-festival og storby27 950,-Bestill