Skip to main content

India - Eksotisk jule- og nyttårsfeiring ved Goas vakre strender

Status:
Fullt

India, Goa - Eksotisk juleferie og nyttårsfeiring

Goa er det perfekte reisemål for deg som søker sol og varme i desember, temperaturen i luften er ca 30 grader og i havet 24 grader på denne tiden av året. Opplev luktene, lydene, alle fargene og ikke minst smakene Goa har å by på, India er rett og slett en fryd for sansene.

Om reisen

Bli med til spennende India, der yogaen først slo sine røtter. I en fredfull oase langs Goas strender ligger vårt retreat Devarya Wellness, og her kan du både puste og nyte yogalivet. Du våkner til solfylte dager, lyden av havet, organiske måltid og vennlige smil. Dette er yogareisen hvor du kan gjennoppdage deg selv og finne ro i kropp og sinn. Det blir mulighet for utflukt til krydderplantasje og opplevelser på indiske lokalmarked venter. I tillegg til daglig yoga blir det masse tid til deilig strandliv, med sunne forfriskninger.

Reisen passer for deg som:

  • Ønsker en rolig ferie i sol og varme og komme bort fra julens hjemmeaktiviteter
  • Verdsetter gode råvarer og hjemmelaget mat
  • Ønsker å bli bedre kjent med deg selv
  • Ønsker å bygge styrke både mentalt og fysisk
  • Er nysgjerrig på yoga eller ønsker å dykke dypere i egen praksis
  • Om morgenen vil det være mer dynamiske klasser og på kvelden slipper vi dagen med roligere sekvenser. Yogaen passer for alle nivåer, du trenger ikke ha erfaring med yoga fra før på denne reisen, du kan fint være nybegynner.Du velger selv hvor mye du vil ta del i.

Vårt yoga-retreat Devarya Wellness

Devarya er spesialdesignet for å hylle det fargerike og mystiske India. Atmosfæren inspirerer til personlig utvikling og spirituell vekst. Her kan du rense kroppen, finne indre ro og revitalisere din energi i miljøvennlige omgivelser. I restauranten på stranden får du servert sunne og organiske måltid. Det er to svømmebassenger fylt med saltvann og tilhørende solsenger, som du kan nyte så mye du vil. Det er to flotte yoga-shalaer utendørs hvor vi skal praktisere vår yoga. Her finnes alt av utstyr, stropper, blokker og bolstere for å støtte din yogiske utvikling. Det er ca 100 meter til den nydelige sandstranden, som er ren, veldig trygg og har gratis solsenger. Vi har også restauranten vår på stranda. Stranden er et fint sted å gå tur på - i tillegg til å nyte livet!

Rommene våre er lokalisert i Devaryas tropiske bakgård og rundt resepsjonen. Her blandes Goansk Portugisisk arv med Rajastansk stil.
Spesifikasjoner: Eget bad, håndklær, air condition, takvifte, skap og myggnetting på forespørsel. Det er også Wi-Fi på stedet hvis dette er ønskelig. Noen rom har egen balkong og hage. VI har reservert Chakra rom til dere som ønsker å dele rom. De har balkong, privat baderom, aircondition, vifte og meget behagelig innredning.
Enkeltrommet er i Chakra Cottage junior rom. De har aircondition, vifte og privat baderom. Mer info her på hotellets nettside: https://www.devaryawellness.com/

Dette er en typisk dag på yoga-retreat i Goa

07.30: Urtete og morgenkos.
08.00: Yoga
09.30: Sunn frokostbuffet.
Egentid til strandliv, shopping, massasje eller utflukter.
17.00: Yoga
19.00: Middag.
Yoga økter er inkludert men det er helt frivillig om du vil delta 1 eller 2 eller ingen ganger om dagen.

Noen dager vil ha ekstra aktiviteter som merkes i programmet som du får ved ankomst. Det vil også bli spesielle mediatasjonskvelder man kan delta på etter eget ønske. .

Høydepunkter:

Jule- og nyttårsfeiring i sol og varme
Opplev Goas flotteste strender
Bo på ekte yogaresort med to daglige yogaøkter
Smakfull indisk vegetar mat
Muligheter for utflukter til byen, strender og krydderplantasje (Spice Farm)
Fellesskap med andre jenter som vil bort fra snø og jul i Norge

Anjuna Market

Marked og shopping i India er et must. Markedet vil bli holdt fra 09:00 til 18:00 hver onsdag. I utgangspunktet ble det startet som en 'Hippie-utveksling' og nå er det populært kjent som 'Flea Market'. Dette mest kjente markedet har ulike typer klær, smykker, kunst, musikk og mye mer, til beste priser. Du kan også oppleve live-opptreden av band som spenner fra rock til jazz.

Jyoti fra kontoret på Jomfrureiser henter dere på flyplassen, og sørger for at dere kommer trygt frem til Devarya. Hun skal også bo der sammen med dere noen dager, og kan hjelpe til hvis det er noe dere lurer på noe i starten av uken.

NB: Vennligst vær oppmerksom på at det ikke er yogaleder med fra Oslo. Det er flinke yogalærere som underviser forskjellige yogastiler både morgen og ettermiddag. Resepsjonen på stedet er også veldig behjelpelig. Det er mulighet for å booke yogatimer eller meditasjon på egenhånd. Vi anbefaler å booke en meditasjonsøkt med Inhouse lærer Aggiat.

Namaste, og varmt velkommen på reise med oss til India

Søk reise

Flytider

Flyreise med Qatar AIrways:

1 QR 180 21DEC OSLDOH 0745 1615
2 QR 522 21DEC DOHGOI 2025 0240+1
3 QR 523 02JAN GOIDOH 0340 0530
4 QR 175 02JAN DOHOSL 0900 1355

Kart

  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo
  • IATA Logo