Skip to main content

India, Kerala - Yogaretreat med ayurveda og himmelsk følelse

Dato: 22 september - 3 oktober 2020
Pris: 27 500,-
Inkludert:
 • Fly tur/retur Oslo - Trivandrum inkludert bagasje
 • Transport tur/retur flyplassen - retreat
 • 11 netter i luksuriøs delt spasuite
 • 3 måltider om dagen - basert på ayurvediske prinsipper, inkludert urte- og velvære drinker.
 • Daglig Yoga og meditasjon
 • Heidi Satya Bakk som din yogalærer
 • Sosialt fellesskap med andre jenter
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet
  Enkeltrom ikke mulig
Reisedager: 12
Bestill reise

Opplev autentisk yoga og Ayurveda i Kerala

Bli med å opplev autentisk yoga og Ayurveda sør i India, nærmere bestemt Kerala også kalt «Gods Own Country». India er kjent for sin helt unike kultur, pittoreske landsbyer, natur og dyreliv og ikke minst sitt spesielle naturlige helsesystem Ayurveda som har blitt praktisert i årtusener. Ayur betyr liv. Veda betyr kunnskap. Vår instruktør Heidi Satya Bakk vil i tillegg til å undervise yogaklassene, gi en innføring i Ayurveda.

Høydepunkt:

Daglig yoga og meditasjon
Personlig konsultasjon med stedets ayurvediske lege​​​​​​
Nydelig vegetarisk Ayurvedisk mat – det meste dyrket på stedet
100 % avkopling
Ekte India følelse
Norsk leder

Vi kan også oppleve

Elvetur på sivbåt «in the backwaters»
Besøk i en lokal landsby
Besøk i et autentisk yoga ashram, samt tempelbesøk
Og mye mer... alt dette tilbyr vi på stedet og det er rimelige utflukter/oppleveser

Om Mekosha Ayurveda Spa-suites retreat:

Mekhosha er et moderne Ayurvedisk helseresort som har beliggenhet på en frodig elvebredd. Det er et velværeopphold hvor du kan få unike behandlinger og livsstilsanbefalinger tilpasset deg og din personlighetstype (må bestilles i tillegg). Dette helsestedet ligger ved elven Attingal Aaru og har kun 11 eksklusive suiter. Hver suite har eget behandlingsrom og uteplass med utsikt til bassenget og elven.

Vi skal gjøre yoga ved elvebredden akompagnert av tropisk fuglesang eller i et kjøligere yogarom. Hele eiendommen er designet i en minimalistisk stil for lettere å skape fred i sinnet ved å begrense og roe ned inntrykkene.

Maten vil være av høy kulinarisk kvalitet basert på ayurvediske tradisjoner og prinsipper.

Ayurveda

De første skriftene om Ayurveda ble nedtegnet i det 1. århundre. Mange moderne terapiformer er basert på kunnskap fra disse orginale 2000 år gamle tekstene. Ayurveda er i dag godkjent av WHO og får stadig nye tilhengere over hele verden.

Vår ayurvediske lege på Mekhosha kan gi deg en personlig konsultasjon som vil være grunnleggende for en behandlingsplan bestående av et bredt utvalg av tradisjonelle ayurvediske massasjer og andre typer behandlinger.

Daglig yoga og meditasjonspraksis i kombinasjon med den nydelige rene maten fra stedets ayurvediske kjøkken vil gjøre deg godt. Du vil merke at kroppen og sinnet vil få en ny energi som vil jobbe lenge og godt i deg. Dette blir en stor og livgivende gave til deg selv. Med ayurvediske behandlinger, yoga, mindfulness, god tid til å hvile, oppleve natur og spise sunn god mat.

Høsten er en perfekt tid å reise til Sør-India. Klimaet er behagelig og det er mindre hektisk.

Din yogalærer Heidi Satya Bakk forteller:

Heidi dro på sin første tur til Kerala, India for snart 20 år siden. Møtet med Kerala var kjærlighet ved første blikk. Og siden har hun vært tilbake utallige ganger og tok blant annet sin første yogalærerutdannelse her. Når hun ikke er på reise med Jomfrureiser så driver Heidi sin fulltidspraksis som Gestalt psykoterapeut, yogaterapeut og gir Ayurvedisk yogamassasje i Bærum.

Les mer om Heidi på heidibakk.no«Min første reise til India gjorde sterkt inntrykk på meg. Jeg fikk en umiddelbar følelse av å komme hjem til noe jeg hadde lengtet etter. India er brutalt, men de har også en sterk kultur når det gjelder å ta vare på hverandre på tross av klasseskiller og samfunnslag. Jeg ble møtt med imøtekommenhet og respekt og opplevde at de utviser grunnleggende vennlighet og respekt seg i mellom.

Sør- Inderne kjenner jeg som positive og smilende og de aller fleste snakker engelsk. Så er du en kunnskapshungrig og nysgjerrige besøkende som meg så er det mulig få mye interessant kunnskap - hvis du spør. Det ser ut som om de bærer på en stolthet uansett hva de driver med og alle som har et arbeide har en viktig funksjon for at samfunnet henger sammen. Eldgamle håndverk og materialkunnskap holdes i hevd og er manges levebrød ennå. Inderne er også stolte av å vise frem landet sitt og de skattene de har å by på.

Jeg er veldig stolt over å kunne ta med en gruppe hit, og vise frem litt av «mitt India». Du vil få oppleve det autentiske India uten for mange andre turister. Jeg er sikker på at du vil reise hjem med mange inntrykk; både sjelelig, mentalt og kroppslig.»

Reisen passer for deg som:

Ønsker å utvikle mer kunnskap om yoga og Ayurveda
Er nysgjerrig på hvordan du kan bedre din egen helse
Er åpen for ny kunnskap og ønsker å styrke deg mentalt og fysisk
Har lyst å utforske litt av hva Kerala har å by på, eller kun ønsker fokus på ro og hvile
Verdsetter gode råvarer og hjemmelaget mat
Ønsker en avkopling fra hverdagen

Hjertelig velkommen til en eksotisk og annerledes reise - du kommer garantert hjem med en sunnere og gladere kropp og sjel!

Søk reise

Hva er Ayurveda og hvordan kan du få bedre livsstil og helse?

Ayur-Veda er et av verdens eldste naturlige helsesystem. Nå også anerkjent og godkjent i WHO. 
Det har sine røtter fra india fra flere tusen år tilbake.  Ayur -Veda kalles « den medisinske vugge» og det betyr kunnskap om livet.

Dette medisinske systemet har et helhetelig syn på menneskers helse, og det virker inn på både fysiske, følesesmessige og mentale aspekter. Alle individer blir sett på som unike, og det fokuseres mer på hvilken person som har en sykdom, enn hvilken sykdom en person har.

Ut fra dette blir det gitt spesifikke behandlingstilbud og livsstilsråd tilpasset hver enkel. Dette er hovedpoenget i Ayurvedisk filosofi.

Etter en konsultasjon med en ayurvedisk lege, vil din grunnkonstitusjon bli kartlagt. Det betyr at du er født med en grunntilstand som inneholder 3 styringsprinsipper eller også kalt  Doshaer: Disse kalles VATA, PITTA og KAPHA og  forskjellige egenskaper og funksjoner såvel i kroppen som i omgivelsene.

Vi har alle disse energiformene i oss, men i ulik grad. Det er det som gjør oss unike og forskjellige. Hvis det er ubalanse i doshaene kan det manifestere seg i symptomer som tilslutt kan føre til sykdom. 

Det kroppen trenger er å gjenvinne balansen. Det søkes alltid å styrke de selvhelende kreftene i hver enkelt. Slik kan alle organer og prosesser fungere optimalt, immunforsvaret styrkes og muligheten for selvheling økes. 

Ayur-Veda omfatter blant annet kunnskap om naturmedisiner/urtepreparater, kosthold, massasje, eteriske oljer, yoga og pusteøvelser, meditasjon, chakra-systemet, samt flere helende energipåvirkninger. 
Ayur-Veda terapeuten hjelper deg å finne din grunnkonstitusjon og eventuelle ubalanser gjennom forskjellige teknikker som pulsdiagnose, urindiagnose, samtale m.m.

Ved å tilnærme seg Ayur-Veda kan man oppnå kraftfulle resultater og mange endringer i livet. 

EN NY BEVISSTHET GIR NYE MULIGHETER.

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
22/09Oslo Gardermoen India, Kerala - Yogaretreat med himmelsk følelse
Leder: Heidi Satya Bakk
Mer enn 827 500,-Bestill
 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo
 • IATA Logo