Skip to main content

Norge, Hurdalsjøen - Yoga, meditasjon og avspenning ved sjøen

Dato: 11.- 14.november 2021

Yoga og meditasjon ved sjøen

På et lite tettsted kun 30 minutter fra Gardermoen finner vi denne perlen av et sted. Nydelige Hurdalsjøen og Hurdalsjøen Hotell. Med yoga, meditasjon, avspenning og ikke minst avslapping skal du få nyte noen deilige dager sammen med andre likesinnede og leder Christina Nordstjärna. Dette er helgeturen for deg som virkelig vil slappe av, senke skuldrene, fylle opp energilagrene og stresse ned. En helg fylt med inspirasjon, meditasjon, pust, spa og enkle spaserturer i nærområdet.

Høydepunkt

 • Yoga, meditasjon og avspenning
 • Badstue og et bad i sjøen for de tøffeste
 • Fine enkle spaserturer i nærområdet
 • Deilige måltider basert på lokale, kortreiste råvarer
 • Mulighet for egentid og spabehandlinger

Helhetlig opplevelse for kropp, tanke og sjel

På disse dagene skal du få hjelp til å bryte uønsket tanker og vanemønster. Ved ulike metoder skal du få lære seg nye måter å tenke og handle på. Nå er det på tide å bryte vaner som gjør deg redd og stresset og trene på å bli modig, takknemmelig og dynamisk. Du skal lære deg å være tilstede i alle deler av livet. Christina skal veilede deg igjennom disse tre metodene:

Pust - en enestående teknikk for å utforske seg selv både psykisk, emosjonelt og åndelig. Metoden hjelper mange med å ta mer plass i sitt eget liv, mot til å ta utfordringer og øke ens indre frihetsfølelse.

Meditasjon - å komme i kontakt med sin kreaktive inteligens. Meditasjon menes å hvile i seg selv, slippe tanker, observere seg selv, sine tanker og sin rekreasjon. Stille sinnet og roe tankene.

Yoga - øker blant annet sirkulasjon av ryggmargsvesken, øker blodsirkulasjon til indre organ, løser og myker opp muskler og leddbånd.

I tillegg til dette skal vi ha noen fine timer i badstue og kanskje det blir et kaldt bad for de tøffeste.

Hurdalsjøen Hotell og Spa en perle ved sjøen

Hotellet har en fantastisk beliggenhet rett ved Hurdalsjøen, med lyse delikate rom og utsikt mot skogen eller sjøen. Dette er en arkitektonisk perle som speiler seg vakkert i Hurdalsjøen. Stedet ligger rolig og tilbaketrukket fra hverdagens støy og mas. Spa-anlegget er helt nytt og kan friste med et stort og varmt terapibad, forskjellige badstuer både inne og ute, hydromassasje og selvfølgelig et fullverdig behandligstilbud. Hotellets kjøkken byr på retter med sesongens lokale råvarer.

I den store hagen kan man virkelig puste ut, og hotellet har også en liten strand som inviterer til bading og andre vannaktiviteter. Hurdal byr på både skiløyper og alpinbakker på vinteren og uendelig med tur- og sykkelstier på sommeren.

I anledning Hurdalsjøen Hotells 50 års jubileum ble det i 2019 åpnet en skulpturpark hvor temaet for parken er "mangfold". I dette ligger det at den skal inneholde kunst og skulpturer fra etablerte og uetablerte kunstnere.

Hotellet ligger kun 30 minutter fra Gardermoen og 20 minutter fra Eidsvoll Verk Stasjon.

Om reisens leder Christina Nordstjärna

Christina Nordstjärna, er utdannet spesialsykepleier, akupunktør, hypnoterapaut, yoga og mediasjonslærer samt Osho Breathwork terapeut. Hun skal sørge for at du får det beste ut av denne reisen og er klar for å ta høsten og vinteren fatt med nye inputs, nye metoder og masse energipåfyll. Les mer om Christina her

Din leder: Christina Nordstjärna

Christina Nordstjärna, er utdannet spesialsykepleier, akupunktør, hypnoterapaut, yoga og mediasjonslærer samt Osho Breathwork terapeut. Tidligere har hun bodd i India med visdomslærere i over 10 år. Siden 2010 har Christ...

Pris: 6 990,-
Inkludert:
 • Innkvartering i valgt rom (enkeltrom mot tillegg)
 • Daglig frokost
 • Yoga, meditasjon og dyp avspenning daglig
 • Daglig felles middag
 • Tilgang til terapibasseng og spaavdeling
 • Fri internett
 • Fri kaffe og te i fellesområdet
 • Sosialt fellesskap med andre
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet
Reisedager: 4
Bestill reise

Søk reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris

November 2021

11/11Norge, Hurdalsjøen - Yoga, meditasjon og avspenning ved sjøen
Leder: Christina Nordstjärna
Mer enn 46 990,-Bestill
 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo