Skip to main content

Hellas, Athen - Treningsreise med Ingrid

Dato: 17 - 24 oktober 2019
Pris: 14 950,-
Inkludert:
 • Fly t/r inkl skatter og avgifter samt 1 kolli innsjekket baggasje
 • Transfer t/r flyplass - hotell
 • Daglig frokost
 • 4 Felles middager
 • 2 daglige varierte treningsøkter med Ingrid
 • Felleskap
 • Reisegarantifondet
Reisedager: 8
Bestill reise

Glede, fellesskap og aktivitet - i verdensklasse!

En ukes treningssamling med Ingrid Kristiansen er først og fremst treningsglede og inspirasjon! Vi reiser nok en gang med dyktige Ingrid i 2019 etter flere vellykkede løpereiser i siste årene :) Hun har den erfaringen som skal til for å kunne påvirke din løpeteknikk i fremtiden. Reisen er åpen for menn og kvinner.

Ingrid trening strand

Høydepunkt

 • Vakkert og rolig hotell rett ved stranden
 • Historiske omgivelser
 • Frokost Daglig
 • 4 felles middager
 • 2 daglige varierte treningsøkter med Ingrid

Vi bor på hotellet Aegeon Beach 4*

Vi skal bo på det 4* hotellet Aegeon Beach som ligger vakkert til helt sør på Athens Riviera i Cape Sounio ved kysten av Egeerhavet. Her i sjøkanten ble havguden Poseidon dyrket av grekerne, og hotellet er bygget for å gå i ett med de naturlige omgivelsene. Med utsikt over sjøen og Poseidons Tempel er dette et ideelt sted å kombinere litt luksus med fred og ro langt borte fra storbymaset. Hotellet har en restaurant hvor vi kommer til å spise frokost og middag daglig, og i nærheten er det to trivelige tavernaer innenfor gangavstand. Det finnes mange fine joggeløyper i området og det tar ca 10 minutter å spasere til Poseidons Tempeol. Nærmeste by er Lavrio som ligger 10 minutter unna i bil.

Hotel Hellas

Rom

Hotellet har 3 etasjer med til sammen 45 rom. Fine, lyse rom med privat balkong og utsikt enten mot sjø eller Poseidons tempel.
I utgangspunktet bor vi i delt dobbeltrom, men vi har også noen enkeltrom mot et tillegg på kr 2200,-

Treningsleder, Ingrid Kristiansen

Ingrid Kristiansen jobber nå som PT innenfor løping og langrenn og kan inspirere og motivere, hun kan få «gull av gråstein». Ingrid har vunnet de største internasjonale maratonløpene i verden hele 13 ganger, en sann verdensmester! Ingrids hovedbudskap er helhetstanken om at normalt familieliv er det beste livsstils alternativet for personlig mangfold og vekst. Hennes reiser egner seg godt også for oss om ikke er så løpeglade, men vil lære mere. Så du må absolutt ikke være løpefantast for å delta, det gis et variert treningstilbud. Vi er glade for samarbeidet og Ingrid møter du på reisen til Alicante i oktober.

- Jeg legger opp til en ukes treningsopphold med variert trening, og vil snakke om bl.a. ”motivasjon for kropp og sjel”. Slike treningssamlinger er jeg god på! Det blir ikke noe blodslit men inspirerende trening, lære om løpingens fantastiske verden samt hvor effektivt det er å løpe. Alle damer og menn kan delta, uansett form. Trening skal være gøy på alle nivåer. Jeg mener at du som velger å være med på denne uka sammen med meg vil lære mye både om trening, livsstil og ikke minst motivasjon. Gleder meg til å reise til Hellas på treningssamling med deg! -Ingrid Kristiansen, verdensmester og tidligere maratonløper med beste resultat på 2.21.06

Hvem passer reisen for?

Reisen vil passe for deg som vil være fysisk aktiv, og trene sammen med andre. Det blir ikke bare løping og terping på det, det blir variert styrektrening og stretching og mye latter og glede. Mestringsfølelser! Her er ingen aldersgrense, kom som du er. Du er velkommen å reise singel eller med en venninne, søster eller mor! Her blir vi raskt en herlig gjeng som blir godt kjent og har mye moro og svett trening sammen.

Se også Ingrid Kristiansens hjemmeside

Kommentar fra reisende: " Ingrid Kristiansens positivitet, gode humør, konstruktive og inspirerende tilbakemeldinger ga meg stor porsjon motivasjon for å trene mer for å oppnå målet. Det at Ingrid hele tiden var sammen med oss inkl. utflukten vi tok til Lanzarote, ga oss mulighet for å bli kjent med henne og til å stille spørsmål om trening og hun delte velvillig med oss av sin solide erfaring. Hun sørget hele tiden for at alle i gruppen var inneforstått med hva vi skulle gjøre. Hun sørget også for at alle treninger var tilpasset for alle uansett form."

Søk reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
17/10Oslo GardermoenHellas, Athen - Treningsreise med Ingrid Kristiansen
Leder: Ingrid Kristiansen
Mer enn 814 950,-Bestill
 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo
 • IATA Logo
 • Gouda Logo