Skip to main content

Hellas, Amorgos - Påskeferie med Yoga og velvære

Velkommen til vakre Amorgos i påsken! Her står herlig fellesskap, yoga, velvære, aktiviteter eller bare ren avslapning og ikke minst glede på agendaen i denne påskeuken. Vel forent med greske tradisjoner, gresk mat, lokale venner og den grenseløse gjestfrihet som de er så kjent for. Det er tid for å unne seg selv det lille ekstra, og hvorfor ikke gjøre det litt vekk fra hverdagen hjemme? Ta med deg søster, datter, mor eller din beste venninne og gjør denne påskeferien til en helt uforglemmelig opplevelse.

Høydepunkt

  • Amorgos er en av de få nesten "urørte" øyene igjen i Hellas
  • Nydelig 5-stjerners Spa Hotel med storslått utsikt over Egerhavet
  • Maten er fantastisk! Organisk, kortreist, og preparert med kjærlighet.
  • Nydelige strender og krystallklart vann rett ved hotellet
  • Yoga-undervisning nesten hver morgen i den vakre yogashalaen med utsikt over hele bukten.
  • Utflukter til spennende utsiktsposter, urgamle klostre og pittoreske landsbyer.

Bli kjent med Amorgos

Amorgos er en av de få nesten "urørte" øyene igjen i Hellas, og det er øya som ligger lengst ut i Kykladene. Mange sier at det er Hellas som for 30 år siden. Vi tar båt fra Athen, og ja det er en dagsreise, men det er helt utrolig vakkert! Vel fremme er alle enige om at det er verdt det for å få oppleve denne perlen av en øy med den ekte greske vennlige velkomsten! Amorgos er kjent for sitt turkisblå hav, vakre strender, vill natur, uendelig horisont og autentiske greske sjarm. Ingen masseturisme har funnet veien hit og derfor er det meste av gresk kultur bevart. Her møter du fredelige øybeboere som bor i hvitkalkede hus med bugnende blomsterhager og esler tuslende opp langs fjellskrenten. Urter vokser vilt langs stiene og grønnsakene modner i solen uten kjemikalier og sprøytemidler. Uansett hvor du befinner deg på øya så ser du ut mot en vidunderlig utsikt.

Her er tradisjonelle skikker fortsatt uløselig vevd inn i et landskap like rikt på skjønnhet som på historie. Dette er et sted som fremdeles er uberørt av tiden, og hvor innbyggerne fortsatt forvalter en av de best bevarte hemmelighetene i Egeerhavet. På denne lille øya bor det under 2000 mennesker i små genuine landsbyer, som alle er verdt et besøk. Hovedstaden Chora, viser seg stolt fram med sine kritthvite hus i smale smug. Øya er kjent for å ha Hellas' klareste vann, noe man utvilsomt vil bli fascinert av. Vi er stolte over å kunne presentere Amorgos - et ekte paradis!

Vårt hotell Lakki Village

Ligger ved den vakre, fredelige Aegialisbukten helt ved vannkanten. Leilighetshotellet ligger i en frodig, grønn hage og kan tilby fasiliteter som basseng, restaurant og bar. Dette er et 3 stjerners hotell som hører til Aegialis Hotel & Spa, begge eid og drevet av Irene med familie, og her er det ekte gresk vennlighet som møter deg som gjest. Det hele begynte med at Irene som liten pike ønsket seg et sted å ta siesta de dagene hun dro til stranden. Derfor bygget farene hennes et rom til henne. Dette har nå vokst til et par fantastiske hoteller. Alle måltider som er inkludert, samt yogatimene vil foregå på Aegialis Hotel & Spa, og det er også fri tilgang til treningsrom og Spaavdelingen.

Status:
Fullt

Søk reise

Kart

  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo
  • IATA Logo