Skip to main content

Hellas - Påskeferie med kultur, historie og yoga

Antikkens Hellas, strandliv og yoga med havutsikt

Er du klar for kulturopplevelser, historiske utflukter, herlig fellesskap, yoga og velvære? Velkommen til vakre Hellas i påsken! Du får en innholdsrik rundreise med greske tradisjoner, gresk mat, lokale venner og den grenseløse gjestfrihet som Hellas er så kjent for. Nå er tiden virkelig inne for å unne seg selv noe bra, og på Amorgos får vi en hel villa for oss selv der vi kan kjenne litt på de ekstra gode sidene av livet.

Hellas, Amorgos, Seaview, Pool, basseng

Høydepunkt

  • Guidet utflukt i Athen
  • Opplev Delphi, antikkens «sentrum av verden»
  • Bo på en nesten «urørt» øy i en nydelig villa kun for oss
  • Økologisk og kortreist mat laget med kjærlighet
  • Nydelige strender og krystallklart vann
  • Yoga i den vakre yogashalaen med utsikt over hele bukta
  • Utflukter til spennende utsiktsposter, urgamle klostre og pittoreske landsbyer

Athen, Aten, Antikken, Delphi

Påskeferie med rundreise i Hellas

Påskeuken starter med to innholdsrike dager i Athen med guidet tur og reise til Delphi. Så står Naxos for tur, hvor du blir guidet rundt på øya. Deretter reiser vi til Amorgos hvor du får nyte flere dager med spa, yoga, matlagingskurs, vandring og får god tid til ren ferienytelse.

Hellas, katt, blomster

Bli kjent med Athen

Du starter ferien med å oppdage Athen besøke det gamle Monastiraki-området. Akropolis og Akropolis museum må selvsagt med. Bussen tar deg og oss gjennom byen for å se de ulike historiske områdene og stedene (Engelsk guide). Vi skal også til Delphi, stedet for orakelet og det som i antikken ble sett på som sentrum av verden.

Hellas, sjarmerende gater, kaffe, kafe

En smakebit på Naxos

Du får en god ettermiddag/kveld til å kjenne, føle og smake på øya Naxos. Vi anbefaler at du virkelig «tar inn» Naxos by. Spaser rundt i gatene og oppdag Naxos litt på egenhånd. Andre dag på Naxos blir det guidet tur rundt øyen. Her besøker vi blant annet Sagri Village med Dimitra - gudinnens tempel. Chakli Village hvor du får besøke et sitrondestilleri. Vi besøker et keramikkverksted og tar en deilig lunsj på en liten gresk lokal restaurant.

Chozoviotissa, kloster, Hellas

Påsken på Amorgos

Utfluktene på Amorgos inneholder et besøk på Tholaria Village, et gammelt tradisjonelt hus på øya, oppleve det 1000 år gamle bysantinske klosteret Chozoviotissa. Hovedstaden Chora skal vi også besøke og kanskje det blir litt tid til shopping? I tillegg skal vi på en herlig vandringstur igjennom olivenlunder, landsbyer i et fantastisk landskap med urter, blomster og masse herlige dufter. Vi skal på matlagingskurs med gresk mat og få mye tid på egenhånd.

Les mer om nydelige og autentiske Amorgos, og se detaljert program for reisen lenger ned på siden.

Villa Sea Rock Amorgos

Vår egen villa i «paradis» - Sea Rock Villa

Du blir innkvartert i en stor villa med 7 soverom. Alle rommene har privat bad. Villaen har flere balkonger og ligger rett på stranden. Alle måltider blir servert på Aegialis Hotel & Spa. Her vil også alle yogatimene finne sted, på en nydelig yogabalkong med utsikt utover Kykladene.
Aegialis Spa & Hotel er privateid hotell, drives av en flott og aktiv dame som heter Irene Giannakopoulos og hennes familie. Ekte gresk gjestfrihet som gjør at du føler at du har kommet hjem! Mange hyggelige ansatte og lokale som er med og bidrar til store opplevelser. Hotellet har et flott spa, innendørs og utendørs basseng og en deilig terrasse der du kan nyte lange kvelder.

Yoga Amorgos Seaview

Kom som den fantastiske personen du er og møt andre reiseglade damer!
Eller ta med deg en søster, datter, mor, venninne eller naboen som alltid fryser på beina - og gjør påskeferien til en uforglemmelig opplevelse i herlige Hellas. Velkommen!

Status:
Fullt

Søk reise

Kart

  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo