Skip to main content

Hellas, Poros - Seiling, Yoga og Mindfulness

Dato: 4.- 11.juni 2022

En unik og luksuriøs reise for kropp og sjel

Bli med på en unik og uforglemmelig reise tilpasset deg som elsker Hellas. Her er reisen for deg som ønsker tid til deg selv sammen med seiling, yoga, breathwork og mindfulness. Hellas er helt nydelig i juni, mindre turister, nydelig temperatur og fantastisk atmosfære. Vi har leid oss en herlig katamaran og med leder Christina og Tobias skal du få oppleve det virkelige Middelhavet med deilige temperaturer, vannet som skvulper seg rundt båten og nydelige økter med yoga og mindfullnes på land og til vanns. Sammen med andre jomfruer reiser til sjarmerende Poros, bor på et lite, familiedrevet hotell og nyter en lukuriøs reise for kropp og sjel.

Høydepunkt

 • Deilige seileturer på privat katamaran
 • Yoga og mindfullness på vann og til lands
 • To fantastiske yoga og breathwork ledere
 • Genuint gresk atmosfære
 • Liten og utrolig hyggelig øy
 • Gjestfrihet ved Villa Dolphin
 • Finn din indre kjerne


Yoga, mindfullnes, seiling og indre kraft

Dagene blir lagt opp med yoga og pusteøvelser i hagen på hotellet, etterfulgt av en enkel gresk frokost.
Vi kaster så loss og drar avgårde for en 2 timer seiletur utenfor Poros. Her skal du få ta del i noen avslappende meditasjon- og mindfulness øvelser implementert med noen herlige badestopp. Er vi mange deler vi oss slik at en gruppe drar ut på morningen og en gruppe etter lunsj. En av dagene ombord skal vi også være helt stille og uten dialog.

På kvelden før middag samles vi igjen for en dypavspenning med hypnose.

Vi tillater havet, vinden, solen og strendene til å hjelpe oss og styrke vår tilstedeværelse og indre kraft. Vi nyter av å seile, svømme, gode samtaler og indre og ytre refleksjoner. Fokus ligger i å finne din gave, din unike plass. Alt og alle har en spesiell plass, et unikt sted. Når du klarer å finne din vei og går denne, da kjenner du tilhørighet og glede. Metoden Christina gjør dette er igjennom yoga, meditasjon, avspenning og det å være til stedet her og NÅ. Tobias deler sin kunnskap i personlig ledelse, meditasjon og healing. Sammen tilbyr de en unik balanse med øvelser som tar deg nærmere din indre kjerne, og gir deg mulighet til å finne denne unike gaven. Husk at det også er de små usynlige tingene i livet som skaper magi. Det å føle takknemmelighet, omtanke og kjærlighet.

Glyfada og genuine, lille Poros

Vi ankommer Athen sent på kvelden og tar oss inn på et hyggelig hotell i Glyfada - havneby utenfor Athen. Dagen etter inntar vi en herlig frokost, får vi tar oss til havnen i Pireaus og tar hurtigbåt (40 min) til Poros. Vel fremme møter vi vårt herlige vertskap på Villa Dophin som tar oss mot med åpne armer. Vi hilser også på vår kaptein under reisen.

Grunnet sin nærhet og lette tilgang til Athen er den naturskjønne og populære øya Poros et førsteklasses reisemål for både greske og utenlandske turister. Dette er øya for fred og velvære kombinert med enkelhet. Den frodige og idylliske lille øyen er på ca 30 kvadratmeter, men tilbyr alt det man trenger av restauranter, strandliv og aktiviteter.

Gresk sjarm ved vårt hotell Villa Dolphins

På Poros skal vi bo på nydelige Villa Dolphins. Allerede ved ankomst føler man seg varmt velkommen hit. Det sjarmerende hotellet har en koselig hage med lanterner hengende i trærne. Disse blir lyst opp hver kveld og skaper en utrolig hyggelig atmosfære. Villa Dolphin har kun noen fåtall rom, med en maks kapasitet på 40 personer.Vi bor i leiligheter og du får eget soverom, men deler bad.

Et hyggelig bassengområde finner du også her med en liten bistro hvor de serverer retter av de nydeligste råvarer. Her tilbyr Gianna og hennes kollegaer hjemmelaget retter tilberedet for deg ved å bruke ingredienser av topp kvalitet, for det meste tradisjonelle greske retter, men også vegetariske. Alle frokoster inntas felles på hotellet og 1 grillaften på hotellet er inkludert i reisen. Øvrige middager spiser du som ønskelig (ikke inkludert).

Seiling og ombord på katamaran

For å bli med ut på denne nydelige båten trenger du ikke ha erfaring med seiling. Men du må være svømmedyktig og glad i båtlivet. Vårt emenente kaptein Pierre og hjelpeseiler Helena tar godt hånd om oss, de er meget seilkyndige og har seilt med katamaraner i området i flere år. Vi tar sikkerhet på alvor og har selvsagt livvester ombord. Første dagen i Poros har vi også sikkerhetsøvelse. Om du vil kan du lære mer om seiling i løpet av disse dagene.

Våre ledere på reisen Christina Nordstjärna og Tobias Nygren

Christina Nordstjärna er vår leder på reisen og har stor lidenskap for både seiling og yoga. Hun elsker Hellas og ønsker å vise deg den fantastisk greske atmosfæren både til lands og til vanns. Her kan du lese mer om Christina.

Tobias Nygren har under de siste 20 årene tatt utdanning innen kropp - og pusteterapi, healing og meditasjon hos de ledende ledere og pustemesterne rundt om i verden. Han gleder seg til å dele sine erfaringer med deg. Du får en smakebit på det som for han har vært en viktig del i egen reise mot healing og indre balanse.

Kaptein Pierre Lafoot

Pierre Lafoot har seilt i mange år - både her i Norden og i internasjonelt farvann. Han har seilet i Egeerhavet i 8 sommersesonger. Pierre bor delvis på en stor seilbåt i Sør-Sverige. Han ser til at vi føler oss hjemme ombord på vår katamaran, og at vi ferdes trygt og sikkert. Pierre snakker svensk.

Video tatt ombord på katamaranen - sjekk den ut!
Vi gleder oss til å hilse DEG velkommen!

Din leder: Christina Nordstjärna

Christina Nordstjärna, er utdannet spesialsykepleier, akupunktør, hypnoterapaut, yoga og mediasjonslærer samt Osho Breathwork terapeut. Tidligere har hun bodd i India med visdomslærere i over 10 år. Siden 2010 har Christ...

Pris: 18 450,-
Inkludert:
 • Fly tur/retur Oslo – Athen inkludert bagasje
 • Transport tur/retur flyplassen – havnen - hotellet
 • Hurtigbåt til Poros ankomstdagen (40 min)
 • 1 natt i delt rom i Glyfada (første natten på fastlandet)
 • 6 netter i delt leilighet med eget soverom på Villa Doplphin, Poros
 • Daglig frokost på hotellet
 • Daglige yogaøkter med Christina Nordstjärna på land før frokost
 • Daglige båtutflukter med katamaran
 • Mindfullness og meditasjon til vanns og til lands med Christina
 • 2 felles middager med god mat og god stemning
 • Sosialt fellesskap med andre jenter
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet
Reisedager: 8
Bestill reise

Søk reise

Hva er Breathwork?

Grunnprinsipper for Breathwork:

Prinsippet med Breathwork, er at det er en direkte sammenheng mellom mentalt og fysisk velvære og hvordan vi puster. Den kraftige pusten og avslapningen som følger, løser opp spenninger i både kropp og sjel. Pust fungerer som en bro mellom det bevisste og det ubevisste, mellom sinnet og kroppen.

Breathwork er en enkel, men kraftfull pusteteknikk og etter min erfaring en enestående alternativ terapi. Teknikken kan brukes til å utforske seg selv, å sitt indre, på en helhetlig måte. Det kan gi helbredelse både mentalt, fysisk og følelsesmessig. Breathwork integrerer innsikter fra modern forskning med østlig spiritualitet og andre mystiske tradisjoner i verden.

Breathwork har hjulpet mange mennesker til å skape det livet de ønsker å leve og tørre å ta de utfordringer som tidligere virker uoppnåelige. Metoden gir en følelse av frihet og mot til å ta mer plass i eget liv. Som et resultat kan man begynne å stole på sin egen intuisjon og våge å ta avgjørelser som gir en følelse av mestring.

Selve prosessen er enkel: en kombinasjon av rask å dyp pust kombinert med stemningsfull musikk hjelper for å komme inn i en dyp og translignende avslapning. Tilstanden aktiverer kroppens naturlige selvhealing. Opplevelsen er unik for enhver person. Du kan få nye innsikter, økt livsenergi og dyp avspenning og tilstedeværelse.

Her informasjon på engelsk: 
Yoga, Breathwork and relaxation will have an immediate effect on your wellbeing. Not only just reduce pressure but reawaken our enthusiasm, reconnect us with our passion and even act as a guide for the way forward - It restores your self-awareness and improve your relationship with yourself.

If you know you are ready to change, ready to embrace new potential, ready for a new way of thinking - then this retreat is for you. It is a way that connects us with our inner wisdom and strength. A way that creates harmony and peace in our lives

Stress is a major reason why people seek out breathwork. Usually what is underneath “the stress” is a general discomfort with life:

1.    I am not fully living how I want to be living
2.    I like to be mora alive
3.    I like do dare to do more 
4.    I like to be more creative

Yoga, Breathwork in all its form has gained credibility and popularity – as a healing tool. Studies are revealing that by changing the patterns of breathing it is possible to restore balance in the body due to stress:  
1.    calm an agitated mind
2.    relieve symptoms of anxiety 
3.    improve physical and mental health
4.    elevate performance
5.    enhance relationships
6.    It is a revitalisation of the body and mind

Christina Nordstjärna: Spec.nurse, acupuncture, hypnotherapist, energi and breath therapist, yoga meditation teacher, mindfulness instructor. She lived in India for 10 years with 2 different teachers for integration and deepening her own spiritual experiences. Since 2010 she is doing research and documentation how and in which way yoga, breathwork and hypnotherapy effects the body and soul.

In short: “we are all loving souls, here to shine, to radiate joy and love, heal our past, accept ourselves, accept life on this unique journey. You are here to be you” Our body is a beautiful, supportive tool to pleasure and presence! And the breath is our superpower, able to get us into balance.  

Christina love to take you into a journey where you have the possibility to open yourself up to deeper wisdom, where you can trust your intuition and align yourself with lifeforce.

 

 

Hva er meditasjon?

Meditasjon er en metode for kroppslig og mental avslapning. Man bruker et mantra eller observere egen pust.

Hensikten med meditasjon er å roe tankene, balansere sinnet, og føle tilstedeværelse. Meditasjon gir økt velvære, reduserer stress og senker blodtrykket.

Forskere har observert en økning av hormonene dopamin, serotonin og melatonin under meditasjon. Økningen får oss til å føle oss lykkeligere, verdsatt og fredfull.

Utfordringer og endringer er noe vi alle opplever i livet. Med meditasjon, pust og yoga skaper vi røtter i oss selv - jo sterkere røtter vi har, jo bedre vil vi tåle utfordringene i livet.

Med meditation skapas

 1. förutsättningar för ett inre lugn som bidrar till att utveckla en förmåga att lättare hantera både tankar och känslor.

< >Detta i sin tur ska bland annat öka det allmänna välbefinnandet, minska stresskänslor, och också påverka blodtrycket positivt.Studier har visat att meditation påverkar ett flertal av kroppens signalsubstanser och hormoner. Forskare har observerat en ökning av, dopamin, serotonin och melatonin under meditation. Man har även observerat en minskning av kortisol på lång sikt. Aktiviteter som gör att vi känner oss glada, uppskattade, kärleksfulla och fredliga ökar vår vibrationKreativa och konstruktiva tankar ökar vår inre vibration Fysisk aktivitet bidrar till både inre och yttre välmåendeTacksamhet för det vi har och förlåta sig själv och andra ökar vår vibration och respektSpendera tid i naturen och äta mat som närar kan också hjälpa ossUtmaningar och förändringar är ngt vi alla möter i livet. Med meditation andning och yoga skapar vi rötter i oss själva – ju starkare rötter vi har ju bättre kommer vi att tåla rädsla och förändringar som sker i livetFinna sin kraft, stå upp för sig själv. Det vanligaste sättet att ge upp sin kraft är att inte tro att man har någon. När du är mindre beroende av vad andra tycker om dig, lämnar du utrymme att vara äkta, nära och närvarande i alla relationer.Tystnad, i tystnaden kan det spontant växa fram idéer, öka intuitionen. Delar av kursen är i tystnad

 

 

 

Pakkeliste

Pakkeliste:

- minimalt med klær, men masse av godt humør
- en dagstursekk som du kan ha med deg hver dag med små praktiske ting
- en bomullsskjorte, langermet som beskyttelse for solen, solhatt, solkrem, solbriller 
- varm og vindtett jakke for seiling 
- varm fleece eller tilsvarende
- enkle lette yogaklær og yogamatte
- papir og penn til våre kurs 
- et par kveldsantrekk og flipflops (sjekk Jomfrushopen.no) samt et par gode gåsko
- toalettartikler og myggstift  

Sjekk Jomfrushoppen for mange fine klær og reiseeffekter 

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris

Juni 2022

04/06Oslo, GardermoenHellas, Poros - Seiling, Yoga og Mindfulness
Leder: Christina Nordstjärna
Mer enn 418 450,-Bestill
 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo