Skip to main content

Hellas, Poros - Seiling, Yoga, og Mindfulness

Dato: 29.mai - 5.juni 2021

En unik og luksuriøs sensommer reise for kropp og sjel

Velkommen til en unik og uforglemmelig reise for deg - som oss - som elsker Hellas, seiling, yoga, breathwork, havet, solen, tid for deg selv og mindfulness. Vi har leid oss to herlige katamaraner, har med oss to skippere og har plass til 8 deltagere på hver båt. Vi skal seile til sjarmerende Poros, bo på hotell her og ha daglige seilturer til øyene utenfor. Blir du med på den aller herligste uken i september? Reisen er åpen for begge kjønn.

Om programmet og uken

Vi skal bo på private og personlig Villa Dolphin i Poros. Hver morgen før frokost har vi en yoga session i hagen på hotellet. Så er det tid for deilig frokost før vi kaster loss og drar avgårde til unike bukter og strender utenfor Poros. Ombord blir det tid til meditasjon, pusteøvelser blandet med badestopp fra både strender og katamaran. Pusteøvelser, mindfuness og meditasjons-øvelser blir i grupper og individuelt, både ombord og på strender. I tillegg vil vi også ha en dag ombord hvor vi er helt stille og uten dialog. For de som ønsker kan vi tilby en havldags utflukt på Poros med besøk på lokale serverdigheter med vår kaptein Katarina som er meget lokalkjent i området.

Vi tillater havet, vinden, solen og strendene å hjelpe oss og sterke vår tilstedeværelse og indre kraft. Vi nyter av å seile, svømme, sole oss og bare være i nået.

Ombord

Vi som er gjester ombord trenger ingen seilkunnskap. Vårt fantastiske mannskap tar hånd om oss og er meget seilkyndige og har seilt med katamaraner i området i mange år. Du må være svømmedyktig og glad i båtlivet. Vi har selvfølgelig livvester ombord. og sikkerheten er for oss meget viktig. Første dagen har vi sikkerhetsøvelse. Har du erfaringer med seiling er det flott, men absolutt ikke neo du må ha. Om du vil kan du lære mer om også det denne uken. Etter vi har ankommet til Atrhen reiser vi ti lhavnen i Pireus og tar hurtigbåt (40 min) til Poros. Vel fremme her møter vi våre kapteiner og katamaraner og sjekker inn på hotell/båt. Hver dag innledes med morgenyoga i hagen, så frokost s¨å endelig drar vi ut på bølgen den blå. Vi reiser ut fra havnen i Poros hver morgen - besøker unike små baqdebukter og strender - og kommer tilbake hver sen ettermiddag. Kveldene og nettene er vi da i Poros. TIden er vår!

Siden vi har 2 katamaraner hele uken kan vi tilby 6 personer å booke egen lugar ombord. Det betyr at 3 damer kan bo på hver båt. Det blir en litt annerledes ferie, og fint å bo ombord i stille havn - litt som Robinson Cruseo? Det er også litt rimeligere å bo i båten. Alle frokoster inntas felles på hotellet, lunsj er inkludert ombord/på stranden og middager spiser man som man ønsker (ikke inkludert). Øvrige deltagere bor på hotellet. På hotellet deler alle leilighet, det er 2 soverom i hver leilighet som deler på et bad. Siste natten bor vi på fastlandet og her deler to personer et dobbeltrom med bad.

Genuine og lille Poros

Grunnet sin nærhet og lette tilgang til Athen er den naturskjønne og populære øya Poros et førsteklasses reisemål for både greske og utenlandske turister. Dette er øya for fred og velvære kombinert med enkelhet. Den frodige og idylliske lille øyen er på ca 30 kvaderatmeter, men tilbyr alt det man trenger av restauranter, strandliv og aktiviteter.

Gresk sjarm ved vårt hotell Villa Dolphins

Allerede ved ankomst føler man seg varmt velkommen ved Villa Dolphins. Det hyggelige hotellet har en fantastisk koselig hage med lanterner hengende i trærne. Disse blir lyst opp hver kveld og skaper en utrolig hyggelig atmosfære. Villa Dolphin har kun noen fåtall rom, med en maks kapasitet på 40 personer. Vi bor i leiligheter og du får eget soverom men deler bad.
Et hyggelig bassengområde finner man også her med en liten bistro hvor de serverer retter av de nydeligste råvarer. Her tilbyr Gianna og hennes kollegaer hjemmelaget retter tilberedet for deg ved å bruke ingredienser av topp kvalitet, for det meste tradisjonelle greske retter, men også vegetariske.
Siste natten bor vi på fastlandet, her deler alle dobbeltrom med bad.

Praktisk info

Følgnede er inkludert i uken:

 • flyreise t/r Athen med bagasje
 • transfer til havnen og tilbake til flyplass
 • hurtigbåt til Poros fra Pireus (en vei)
 • del i katamaran 7 dager med kvalifisert mannskap
 • delt leilighet på hotell i Poros 6 netter eller ombord i egen lugar på katamaranen
 • 1 natt i delt rom i Athen (siste natten)
 • frokost daglig
 • daglige seilturer på ca 5 - 6 timer, vi besøker unike strender og små badebukter
 • kurs i yoga, breathwork og mindfulness
 • lunsj, mellommål og vann på båten (daglig)

Velkommen til en lekefull og inspirerende måte å oppleve indre transformering på i et fantastisk miljø!

Vår leder

Heter Christina Nordstjärna, är från Sverige och är utbildad specialsjuksköterska, akupunktör, hypnoterapeut, yoga och meditationslärare samt Osho Breathwork terapeut. Bott i Indien med visdomslärare under 10 års tid. Sedan 2010 har jag undervisat yoga och breathwork internationellt og nationellt. Har studerat och dokumenterat effekten av mitt koncept: yoga, pust och hypnoterapi i 8 år. Christina underviser på svensk/norsk.

Vårt mannskap:

Pierre Lafoot og Katarina Lafoot
Begge har seilt i mange år - både her i Norden og i internasjonelt farvann. De har seilet i Egeiska havet i 7 sommersesonger. Pierre bor delvis på en stor seilbåt i Sør-Sverige. Pierre og Katarina (som er gift) ser til at vi kjenner oss hjemme ombord på våre katamaraner, og at vi ferdes trygt og sikkert. Begge snakker svensk.

Helena Rønnkvist er assistent (en kaptein og en assistent på hver katamaran), en erfaren seilingsdame som seiler i den Kongelige Norske Seilforeningen, regattor og deltatt i både NM og SM.

Pakkeliste:

- minimalt med klær men masser av godt humør
- en dagstursekk som du kan ha med deg hver dag med små praktiske ting
- en ekstra tynn bomullsskjorte, langermet som beskyttelse for solen, solhatt, solkrem, solbriller
- vindtett jakke
- tynn fleece eller tilsvarende
- enkle lette yogaklær og yogamatte
- papir og penn til våre kurs
- et par kveldsantrekk og flipflops samt et par gode gåsko
- toalettartikler og myggstift

Video tatt ombord på katamaranen - sjekk den ut!


Vi gleder oss til å hilse DEG velkommen! De som melder seg på først får da velge om de vil bo ombord i egen lugar (kun 6 personer og faktura blir redusert med kr 400,- for de som velger å bo ombord), eller i delt leilighet på hotellet. Skriv i tekst til oss om du vil bo ombord eller på hotellet.

Din leder: Christina Nordstjärna

Christina Nordstjärna, er utdannet spesialsykepleier, akupunktør, hypnoterapaut, yoga og mediasjonslærer samt Osho Breathwork terapeut. Tidligere har hun bodd i India med visdomslærere i over 10 år. Siden 2010 har Christ...

Pris: 16 490,-
Inkludert:
 • Fly tur/retur direkte Oslo – Athen inkludert bagasje
 • Transport tur/retur flyplassen – havnen - hotellet
 • Hurtigbåt til Poros ankomstdagen (40 min)
 • Plass i privat katamran (10 personer totalt med skipper og assistent)
 • 6 netter i delt leilighet på Villa Doplphin, Poros
 • 1 natt i delt rom i Glyfada (siste natten på fastlandet)
 • Daglig frokost på hotellet
 • Daglige yogaøkter med Christina Nordstjärna på land før frokost
 • Lunsj og forfriskninger på våre katamaraner
 • Daglige båtutflukter med våre katamaraner
 • Mindfullness og aktiviteter ombord og på land med Christina
 • Halvdagsutflukt på Poros
 • Sosialt fellesskap med andre jenter
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet
Reisedager: 8
Bestill reise

Søk reise

Hva er Breathwork?

Grunnprinsipper for Breathwork:

Prinsippet med Breathwork, er at det er en direkte sammenheng mellom mentalt og fysisk velvære og hvordan vi puster. Den kraftige pusten og avslapningen som følger, løser opp spenninger i både kropp og sjel. Pust fungerer som en bro mellom det bevisste og det ubevisste, mellom sinnet og kroppen.

Breathwork er en enkel, men kraftfull pusteteknikk og etter min erfaring en enestående alternativ terapi. Teknikken kan brukes til å utforske seg selv, å sitt indre, på en helhetlig måte. Det kan gi helbredelse både mentalt, fysisk og følelsesmessig. Breathwork integrerer innsikter fra modern forskning med østlig spiritualitet og andre mystiske tradisjoner i verden.

Breathwork har hjulpet mange mennesker til å skape det livet de ønsker å leve og tørre å ta de utfordringer som tidligere virker uoppnåelige. Metoden gir en følelse av frihet og mot til å ta mer plass i eget liv. Som et resultat kan man begynne å stole på sin egen intuisjon og våge å ta avgjørelser som gir en følelse av mestring.

Selve prosessen er enkel: en kombinasjon av rask å dyp pust kombinert med stemningsfull musikk hjelper for å komme inn i en dyp og translignende avslapning. Tilstanden aktiverer kroppens naturlige selvhealing. Opplevelsen er unik for enhver person. Du kan få nye innsikter, økt livsenergi og dyp avspenning og tilstedeværelse.

Her informasjon på engelsk: 
Yoga, Breathwork and relaxation will have an immediate effect on your wellbeing. Not only just reduce pressure but reawaken our enthusiasm, reconnect us with our passion and even act as a guide for the way forward - It restores your self-awareness and improve your relationship with yourself.

If you know you are ready to change, ready to embrace new potential, ready for a new way of thinking - then this retreat is for you. It is a way that connects us with our inner wisdom and strength. A way that creates harmony and peace in our lives

Stress is a major reason why people seek out breathwork. Usually what is underneath “the stress” is a general discomfort with life:

1.    I am not fully living how I want to be living
2.    I like to be mora alive
3.    I like do dare to do more 
4.    I like to be more creative

Yoga, Breathwork in all its form has gained credibility and popularity – as a healing tool. Studies are revealing that by changing the patterns of breathing it is possible to restore balance in the body due to stress:  
1.    calm an agitated mind
2.    relieve symptoms of anxiety 
3.    improve physical and mental health
4.    elevate performance
5.    enhance relationships
6.    It is a revitalisation of the body and mind

Christina Nordstjärna: Spec.nurse, acupuncture, hypnotherapist, energi and breath therapist, yoga meditation teacher, mindfulness instructor. She lived in India for 10 years with 2 different teachers for integration and deepening her own spiritual experiences. Since 2010 she is doing research and documentation how and in which way yoga, breathwork and hypnotherapy effects the body and soul.

In short: “we are all loving souls, here to shine, to radiate joy and love, heal our past, accept ourselves, accept life on this unique journey. You are here to be you” Our body is a beautiful, supportive tool to pleasure and presence! And the breath is our superpower, able to get us into balance.  

Christina love to take you into a journey where you have the possibility to open yourself up to deeper wisdom, where you can trust your intuition and align yourself with lifeforce.

 

 

Hva er meditasjon?

Meditasjon er en metode for kroppslig og mental avslapning. Man bruker et mantra eller observere egen pust.

Hensikten med meditasjon er å roe tankene, balansere sinnet, og føle tilstedeværelse. Meditasjon gir økt velvære, reduserer stress og senker blodtrykket.

Forskere har observert en økning av hormonene dopamin, serotonin og melatonin under meditasjon. Økningen får oss til å føle oss lykkeligere, verdsatt og fredfull.

Utfordringer og endringer er noe vi alle opplever i livet. Med meditasjon, pust og yoga skaper vi røtter i oss selv - jo sterkere røtter vi har, jo bedre vil vi tåle utfordringene i livet.

Med meditation skapas

 1. förutsättningar för ett inre lugn som bidrar till att utveckla en förmåga att lättare hantera både tankar och känslor.

< >Detta i sin tur ska bland annat öka det allmänna välbefinnandet, minska stresskänslor, och också påverka blodtrycket positivt.Studier har visat att meditation påverkar ett flertal av kroppens signalsubstanser och hormoner. Forskare har observerat en ökning av, dopamin, serotonin och melatonin under meditation. Man har även observerat en minskning av kortisol på lång sikt. Aktiviteter som gör att vi känner oss glada, uppskattade, kärleksfulla och fredliga ökar vår vibrationKreativa och konstruktiva tankar ökar vår inre vibration Fysisk aktivitet bidrar till både inre och yttre välmåendeTacksamhet för det vi har och förlåta sig själv och andra ökar vår vibration och respektSpendera tid i naturen och äta mat som närar kan också hjälpa ossUtmaningar och förändringar är ngt vi alla möter i livet. Med meditation andning och yoga skapar vi rötter i oss själva – ju starkare rötter vi har ju bättre kommer vi att tåla rädsla och förändringar som sker i livetFinna sin kraft, stå upp för sig själv. Det vanligaste sättet att ge upp sin kraft är att inte tro att man har någon. När du är mindre beroende av vad andra tycker om dig, lämnar du utrymme att vara äkta, nära och närvarande i alla relationer.Tystnad, i tystnaden kan det spontant växa fram idéer, öka intuitionen. Delar av kursen är i tystnad

 

 

 

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris

Mai 2021

29/05Oslo, GardermoenHellas, Poros - Seiling, Yoga og Mindfulness
Leder: Christina Nordstjärna
Mer enn 416 490,-Bestill
 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo
 • IATA Logo