Skip to main content

Hellas, Mykonos - Detox og Yoga Retreat

Status:
Fullt

Detox retreat / yogareise til Mykonos

Vi har gleden av å invitere deg til vakre Mykonos hvor du kan gi kroppen din en frisk ny start. Asurblått hav, høye klipper og de karakteristiske hvite husene og brosteinsgatene kjennetegner Mykonos. I løpet av disse dagene skal vi gjennom en nøye sammensatt detox med råkost, plantebasert ren mat, yoga og mental trening. Vi skal også gjennom en 3-dagers grønn juicerens. Dette er en retreat med fokus på detox, vitalitet, næring, yoga, stillhet og mindfulness. Du har muligheten til å bli med på yoga- og meditasjonsklasser hver dag, og det blir tid til å hvile på stranda, bade, gå tur, bli med på inspirerende workshops og kurs. Du kan bli med på workshops om detox-protokoller, yoga og yogafilosofi, ernæringsundervisning med raw food-demoer av en dyktig raw food-kokk, kurs i pusteteknikker og avspenning, manifestering/the law of attraction.

Hvorfor gjennomføre en detox?

I vårt moderne samfunn får vi en overbelastning av toksiner og belastninger som over tid gjør skader på kroppen. Nordmenn viser seg å være blant verdenstoppen når det kommer til skadelige kjemikalier i kroppen. Dette kan føre til en rekke helseplager og nedbrytingen av en sunn og frisk kropp. Når du gir kroppen en pause fra belastningene og fyller opp med vital, ren mat og drikke som er nøye utvalgt pga. det høye næringsinnholdet, gir dette kroppen en boost og mulighet til å komme tilbake i balanse igjen.

Har du hatt en periode med mye dårlige vaner, stress, ubalanse i kostholdet og kjenner at nå er tiden inne for å ta bedre vare på deg selv, er dette reisen for deg. Dette er retreaten hvor du får mer energi, vitalitet og føler deg revitalisert og balansert. Denne reisen er for deg som trenger en ny frisk start. Fordelene ved en detoxreise er mange. Flere opplever vektreduksjon, mindre smerter i kroppen og spesielt i magen og i muskler og ledd, bedre helse, mer energi, renere hud, ett dytt i riktig retning og en generelt bedre selvfølelse. Dra på ferie og kom tilbake som en bedre versjon av deg selv, lettere, klarere og gladere.

Denne retreaten er ett sammarbeid med Helenika Travels og du finner mer informasjon på hjemmesiden dems her: http://www.helenikatravels.com

Lurer du på hvordan en retreat med oss er så kan du se tidligere deltageres opplevelser her: TRYKK HER!

Hva spiser og drikker vi?

Maten på denne retreaten er basert på rene matplanter, råkost-prinsipper og supermat. All maten er glutenfri og plantebasert, ingen animalske produkter, altså heller ingen laktose. Vi holder oss helt unna soya, mais, gluten, meieriprodukter, peanøtter, sukker, kjøtt, egg og annen bearbeidet mat. Vi har vår egen råkostkokk med oss som serverer oss hjemmelagede delikatesser. Det blir også arrangert demoer fra maten som blir servert og du vil få innsikt i hvordan lage en del av denne maten selv. Tre av dagene skal dere gjennom en grønn juice-faste. Det tar tre dager med faste for at immunforsvaret skal få en boost og en restart. Du vil føle på kropp og sinn hvordan ett slikt kosthold påvirker kroppen. Man spiser masse mat på detoxretreat. Bare sunn og frisk plantebasert mat. Kanskje derfor mange blir så imponert? Detoxmat er vennlig mat. Forutenom de dagene man juicer, da får man jo friske deilige juicer i regnbuens farger :)

Reisen i korte trekk

Under oppholdet bor vi på vakre Villa Melmastia med utsikt over Egerhavet. Allerede første dagen setter vi i gang med dietten som består av ferskpressede juicer, smoothies, friske salater, deilige grønnsaker. Enten du er nybegynner eller har erfaring innen yoga så tilpasses klassene til ditt nivå. Du vil også få en nøye gjennomgang av alle temaene vi skal gjennom og gode tips og triks som du også kan bruke når du kommer hjem. Vi skal gjennom en helt fantastisk workshop om manifestering og det å skape det livet du egentlig ønsker å leve. Du står selv fritt frem til å bli med på så mye av programmet som du selv ønsker. Det er også satt opp tid til hvile, alenetid og behandlinger.

På retreaten i september bor vi 8 netter i Hellas og det er fly inkludert t/r fra Oslo.

Her kan du se en kort film om vår detox-retreat med Pia og Tah: Detox retreat
Det blir samme spennende program og innhold på Mykonos.

Reisens instruktører

PIA M: I Pia sine timer får du undervisning i yoga, meditasjon, mindfulness, yogafilosofi, ernæring, raw food, supermat, juicing og detox-teknikker. Pia er en norsk, utdannet yoga, meditasjons- og detox-coach og har også bakgrunn som hud, kropps og spa-terapeut. Pia har bodd på Bali av og på i over 12 år, og det er også her hun har fordypet seg og studert yoga og meditasjon innen hatha- og kundaliniyoga. I løpet av disse årene har hun møtt lærere innen forskjellige filosofier og tradisjoner som formidles videre i hennes klasser. Hun har også en brennende lidenskap for alt som bringer kroppen mer glede, livskraft og vitalitet. All undervisning er på engelsk, men Pia er behjelpelig med å forklare på norsk.
TAH RIQ: En eksepsjonelt god formidler og taler og holder under denne retreaten workshops i Manifestering også kalt «The laws of attraction». Lær deg å skape det livet du egentlig ønsker å leve og utforsk hvor du egentlig vil ved å sette deg mål og oppdage hva som hindrer deg i å oppnå det du lengter mest etter. Tah Riq holder også workshops under denne retreaten i "Animal Movements». Frigjørelse av begrensende ideer om hva du tror du klarer og ikke er ofte deltagernes store overraskelse i disse klassene. Alle klasser tilpasses det nivået du er på. Hans undervisning er på engelsk.

Villa Melmastia, storslått privateid villa:

Villa Melmastia er en storslått villa bygget i 2013 og ligger 10 minutter fra Mykonos by. Vi har tilgang på vårt eget basseng og jacuzzi, og det er ingen andre gjester på stedet under retreaten. Med vakker utsikt over havet og deilig frisk luft er dette et sted hvor drømmer blir til virkelighet. Under denne reisen arrangeres det turer utenfor villaen hvor mesteparten av programmet er satt opp, ønsker du oppleve mer så kan du også dra på oppdagelsesferd selv. Stedet egner seg ypperlig for en detox/yoga-retreat for mindre grupper!


Vi har 3 forskjellige boalternativer under denne reisen.
1) Delt rom, du deler rom med én annen og må også dele bad med andre deltagere. Tillegg på kr 2400,- pr person (har totalt 3 dobbeltrom)
2) Eget rom og eget bad, et tillegg på kr 5400,- for privat rom og bad (har kun 4 rom)
3) Et stort rom med 3 andre deltagere, dere deler også bad sammen. Vi har kun ett slikt rom, og her er det badekar, dusj og 100 kvm veranda med jacuzzi! Dette rom er inkludert i grunnpriset og da tilgjengelig for de 4 første som bestiller.

Totalt kan det være 14 deltagere, så her får man mye for pengene og rikelig med veiledning og herlig fellesskap. Anbefaler en rask avgjørelse grunnet begrenset antall plasser.

Fremdeles ikke overbevist? Hvem kan bedre beskrive en retreat med oss enn tidligere deltagere, se video her: TRYKK HER!

Høydepunkter:

 • 3 dagers juice cleanse
 • Gourmet råkost og supermat diet
 • Egen gourmet-kokk
 • Detox, opphold og undervisning
 • Yoga, og yogafilosofi
 • Sandstrender
 • Båttur over fra fastlandet til Mykonos tur retur
 • Bytur til Mykonos Town
 • Meget kunnskapsrike instruktører; Pia M og Tah Riq

Vi har et dag for dag program vi følger men du står selv fritt til å oppdage øya på egenhånd utenom programmet. Programmet blir tilsendt til deltagere før ankomst.

Vi gleder oss til å hilse deg varmt velkommen til magiske Mykonos!

Søk reise

Kart

 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo
 • IATA Logo
 • Gouda Logo