Hawaii -  eksotisk yogareise med Yogalærer Ingrid Selmer

Dato: 17 - 30 april 2018
Pris: 45 000,-

Høydepunkter

  • Ferie på Hawaii
  • Palmestrender
  • Yoga i soloppgang
  • waikiki Beach og surfeparadiset
  • Sanselige grønne og frodige Kaiai
Last ned program

Gruppereise til Hawai med yoga i tropisk øyparadis

En reise til Hawaii vil du aldri glemme. Vi skal gjøre yoga + SUP- yoga i et tropisk øyparadis, på øyene Kauai og Oahu. Vulkan, palmetrær, strender og dansende hulajenter med krans rundt halsen, er bare litt av det du opplever på Hawaii. På Oahu finner du et flerkulturelt miljø hvor majoriteten består av asiater, amerikanere og Hawaiis polynesiske befolkning. Hovedstaden Honolulu er både en storby og en ferieperle. Her finner du verdenskjente Waikiki Beach, alle mulige aktiviteter og alt du kan forvente deg av moderne USA blandet med strandliv og ferienirvana.

Om yoga og Ingrid Selmer:

Vi skal gjøre yoga hver dag, nivået er åpent for alle. Det blir gode dynamiske morgen økter for å vekke opp kroppen, pusteøvelser og meditasjon i natur skjønne omgivelser; ekte soloppgangs yoga. Det vil også bli tid for å utforske egen praksis, spørre om det du lurer på. Den gode varmen på Hawaii gjør godt for muskler og ledd, som du gjerne også vil merke på yogapraksisen din. Husk å ta med egen yoga matte. Noen kvelder er det lagt inn yin yoga. Yin yoga er rolig yoga hvor vi holder hver yogastilling i flere minutter, kun sittende eller liggende stillinger og jeg kommer rundt med deilige eteriske oljer som har ulike funksjoner som å hjelpe for å roe ned, oppløftende, oppfriskende, motvirker hodepine (som kan være lett å få etter en lang reise og jetleg), kjærlighet til seg selv… Jeg gleder meg til å dele denne yogareisen med dere.

Ingrid forteller: «Som leder er jeg opptatt av at alle skal ha det bra og får et fint opphold – og jeg vil være  her for dere. Grunnen til at jeg utdannet meg til yoga lærer er for å gi folk muligheten til å ha det godt – og enda bedre - med seg selv. Videre liker jeg å organisere og gjennomføre. Jeg er vant til å reise og har god oversikt.  Jeg har vært på Hawaii flere ganger før og gleder meg til å ta deg med på reisen i 2018»!

Her skal vi bo på Hawaii: Kauai, Oahu og Honolulu

Kauai er den nordligste av turistøyene og er en opplevelse i natur, sanseinntrykk og strandliv.  Kauai er fjerde største av øyene blant øygruppen Hawaii. Det er den øyen som er mest autentisk, og hverdagen går i et roligere tempo. Den frodige øya kalles ofte for ”Garden Isle”. Strendene er kåret til å være blant de fineste i verden, med høye fjellformasjoner rundt, hvite strender og palmetrær i bakgrunnen. Her skal vi bo i 8 netter.

Oahu og Honolulu i totalt 4 netter. Det er ingen tvil om at Hawai’i har noen av verdens beste strender, og de er akkurat slik som du ser for deg. Krystallklart, turkist vann, myk sand som mel, og mange muligheter for dykking/snorkling og så klart svømming. Hawaii gjør noe med deg, og ikke minst, et besøk til en av de mange strendene! Waikiki Beach er en av de mest populære og besøkte strendene som Hawai’i ofte blir reklamert for. Den er flere kilometer lang og ligger langs flere hoteller, utesteder, og høye bygninger. Her kryr det av solglade turister, og livreddere som passer på i alle kanter.

 

Pris:
45 000,-
Dager:14
Inkludert i reisen
- Flyreise t/r fra Oslo til Kauai i Hawaii
- 1 kolli bagasje og måltider om bord
- 1 natt på flyplasshotell Honolulu
- 8 netter i delt dobbeltrom på Sheraton Kauai Resort med frokost
- All transfer fra og til flyplasser
- Alle utflukter som beskrevet med lokal sjåfør og Ingrid som guide
- Alle yogaøkter med Ingrid Selmer
- Alle måltider som nevnt i programmet
- 3 netter på Sheraton Waikiki Beach i delt dobbeltrom
- Ingrid Selmer er yogaleder og leder for gruppen
- Andre utflukts forslag på stedet arrangeres av oss, du velger og betaler der
Bestill reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
17/04Oslo Hawaii - ekostisk yogareise og utflukter med Ingrid Selmer 445 000,-Bestill