Strømstad - Motivasjonskurs med Tone Lise

 

• Luksuriøst hotell
• To sertifiserte coacher og ledere
• "Verktøy" med hjem 
• Kort reisevei fra Østlandet
 

Sverige, Strømstad - Dream big - Motivasjonskurs

Ta deg selv til nye høyder! 

Føler du at du har stagnert og trenger å få tilbake gnisten?
Vet du hva du ønsker med livet ditt og hva det er som får blodet ditt til å bruse?

La deg inspirere! Du vi få en rekke konkrete verktøy og jobbe med, enten det kun er deg selv, ditt firma eller eget prosjekt, og du vil oppleve entreprenørskapsånden i praksis - det er ved å dele at du får! Kurset blir holdt av Tone Lise Forbergskog og Lene Merete Haugen. De er begge NLP-utdannet, og har har sammen laget boken "Dream Big - Take no shit!". Begge har jobbet aktivt med selvutvikling de siste 20 årene og jobbet med Tony Robbins, en av verdens største inspiratorer. Han er omtalt av New York Times som ”The Leader called upon by Leaders”. Les mer om Tone Lise på www.toneliselive.com.

Det er helt spesielt å være på kurs i i Bohuslän, spesielt for påfyll av energi og nye ideer. Kanskje er det den salte vinden, det utemmede havet eller den skiftende fargen på himmelen som setter fart på hjernecellene. Kanskje er det årstidens muligheter og den storslagne utsikten som får menneskene til å våge og tenke nytt og annerledes. Uansett hva det er, så kan vi garantere at dette blir en helg som vil gjøre noe med deg.
Vi er klar til å inspirere og veilede deg til å ta de første skrittene mot å ta kontroll over ditt eget liv. Velkommen på Dream Big kurs med oss!

Status:
Fullt

Kart