Skip to main content

Gran Canaria, San Agustin- Treningsreise med PT Linn Røymstad

Status:
Fullt

Kickstart 2019 med trening på Gran Canaria!

Bli med på treningsreise til Gran Canaria på førsteklasseshotell! To økter om dagen med variert trening tilpasset individuelt nivå, kostholdsråd - og mye tid til å nyte sol og bad på det flotte hotellet! Vår treningsleder Linn Røymstad gir deg mange gode tips om hvordan du kan mestre trening og lettere få det inn i hverdagen.

gran canaria balcony view

Velkommen til San Agustin

San Agustin er en lite sted utenfor Playa del Ingles. Fra hotellet er det kun 600 meter til stranden på San Agustin. Du kan også ta shuttlebussen til Amadores stranden, en av Gran Canarias fineste strender. Dersom du har lyst å ta deg en tur inn til Playa del Ingles er det fint å gå eller bruke hotellets egen shuttle buss.

Hotellet vårt, Gloria Palace Royal San Agustin

Hotellet har flere basseng du kan velge mellom. Det er basseng med egen «chill out zone» på taket, to basseng i hagen og oppvarmet saltsvannbasseng i hotellets flotte spaavdeling. Det kan være verdt å ta seg en tur i hotellets spa avdeling, da det er et av Europas mest moderne thalassoterapi-senter (hvor det benyttes sjøvann i behandlingen). Rommene er lyse og har en egen liten balkong med utsikt over hagen eller bassengområdet. Inkludert på rommet er Wifi, hårføner og airkondisjon. I frokostrestauranten får vi servert nydelig frokost hver dag. Her kan du lese mer om hotellet: Gloria Palace

hotel gran canaria treningsreise

Enkeltromstilleg: 2000,-
Enkeltromstillegg i delt suite med to soverom og delt bad: 1000,-

Trening på reisen

Det legges opp til allsidig trening som tilpasses individuelt. Både styrke, kondisjon og bevegelighet vil bli utfordret med to treningsøkter om dagen. Treningene vil bli gjennomført med egen kroppsvekt og med enkelt utstyr. Det blir også foredrag om hvordan legge opp til smart og variert trening, samt enkle kostholdsråd. Foredraget vil bli holdt etter en av morgenøktene og frokost. I mellom treningsøktene disponeres tiden fritt til det du måtte ønske. God tid til å nyte både sol, hav, bassenglivet, naturen og herlig fellesskap med andre treningsglade. Reisen er åpen for menn og kvinner.

basseng gran canaria

Din instruktør og leder, Linn Røymstad

Linn Røymstad jobber til daglig på EVO Nydalen som personlig trener. Hun har jobbet i treningsbransjen siden 2011 og ser på helheten mellom det mentale og det fysiske hos sine kunder. Linn har utdanning innenfor coaching, pedagogikk og videreutdanning knyttet til yrket som PT (personlig trener). Hennes motto er «opplev mestring med trening, og få det som livsstil».

pt linn roymstad
Trening skal oppleves som gøy og mestringsorientert. Framgang kommer av kontinuitet og at du som trener med meg også har en forståelse av hvorfor vi gjør det vi gjør og tar eierskap til din egen treing. Jeg fokuserer mye på mestringsfølelsen og den vet jeg at du raskt vil oppleve når vi har 2 treningsøkter sammen hver dag! Det blir stor variasjon i våre treningsøkter.
Hilsen Linn :)

Søk reise

Kart

  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo
  • IATA Logo
  • Gouda Logo