Skip to main content

Spania, Gran Canaria - Solfylt trenings- og helsereise

Status:
Fullt

Nyte og yte - velkommen til aktiv ferie i november

På solfylte Gran Canaria skal vi trene, sole oss, gå tur, nyte lokale spesialiteter, ha sosiale kvelder og bli godt kjent med nye venner. Vi har våre egne massasjeterapeuter som skal hjelpe deg med å bli kvitt muskelknuter og andre vondter, slik at du kan komme hjem som et litt sprekere og mykere menneske. Dette er ferie med både høy og lav puls!

Høydepunkt

 • Daglige treningsøkter for alle nivåer
 • 3 utflukter – båttur, besøk til kaffeplantasje, fjelltur
 • Bo i grønne omgivelser med kort vei til stranden
 • Sosiale kvelder
 • Egne massasjeterapeuter

Hva er programmet denne uken?

I løpet av uken blir det 1-2 daglige treningsøkter (avhengig av om det er utflukt den dagen eller ikke). Fokuset er lettere trening som passer alle, både for deg som er utrent og for deg som kanskje allerede trener litt fra før av. Vi tilpasser treningen til nivået på gruppen.

Treningen kommer til å variere mellom følgende:

 • Lett yoga med fokus på fleksibilitet
 • Vanngymnastikk
 • Morgentur der vi går langs kysten
 • Danseinspirerte trening

Våre massasjeterapeuter er her hver dag for å kunne gi deg en deilig massasje for å løse opp stive muskler. Dette bookes utenom (ikke inkludert i prisen) og ved forhåndsbooking av dette, gis det spesialpriser til alle som er med på reisen. Mer informasjon om dette kommer nærmere avreise.
NB! Mulighet for små justeringer av dag for dag programmet (f.eks at en av utfluktene endrer dag). Se vårt inneholdsrike dag for dag program litt lengre ned.

Overnatting i fine bungalower på Rocas Rojas i San Augustin

Vi skal bo i San Augustin på et koselig område med bungalower der det blant annet finnes eget kjøkken. De heter Rocas Rojas. Bungalowene ligger i grønne omgivelser og det er kort gangavstand til bassengområdet som består av 3 forskjellige bassenger. Vil du heller ta deg en tur til stranden, ligger dette ca 5 minutters gåtur unna. På området finnes restaurant, matbutikk, frisør, tennisbane mm og ligger ca 7 minutter fra sentrum der det finnes et utvalg av restauranter.

bungalower på Rocas Rojas i San Augustin

Frokost spiser vi på et nærliggende hotell med kort gåavstand. Her serveres en deilig frokostbuffet med et utvalg for enhver smak.

Muligheter og priser for enkeltrom/egen bungalow

Utgangsprisen er for delt 1 roms bungalow med en annen dame. Ønsker du kan du bestille eget rom i delt bungalow - da har vi bungalow med 2 separate soverom men man deler et bad. Dette er det gungstigste enkelromsvalget og koster kun 1200,- ekstra. VIl du ha helt egen bungalow kan vi tilby det med - da får du 1-roms bungalow til eget bruk og det koster 3100,- ekstra. Prisen er pr uke. Velger du eget rom når du bestiller blir det reservert i 2-roms bungalow - ønsker du alternativet som er helt privat (kr 3100,- ) vennligst skriv det på din bestilling.

San Augustin

Området er vakkert med flotte hotellområder omgitt av palmer, hibiskus og bougainvillea. San Augustin ligger i et dalsøkk mellom fjellene rundt. Langs den fine strandpromenaden kan man spasere hele veien inn til Playa del Inglés, en spasertur på ca. 4 kilometer. Noen av Gran Canarias mest velrenommerte restauranter ligger nettopp i San Agustín. Europas største spa med thalassoterapi finner du på hotell Gloria Palace, som holder åpent for allmennheten.

Vår leder Elisabeth Eriksen

Elisabeth Eriksen elsker å være aktiv på reise. Ved siden av å reise verden rundt og dele opplevelsene dine med deg gjennom reisebloggen GlobetrotterElisa (www.globetrotterelisa.com), er hun leder for Jomfrureiser. Elisabeth er overbevist om at Gran Canaria er den perfekte destinasjonen når det er ellers er ganske så kaldt og guffent hjemme i Norge. En av grunnene til at Gran Canaria falt så i smak, er at øya kan tilby flotte fjellområder der du kan vandre og nyte flott utsikt, i tillegg til å ta deg en forfriskende dukkert i havet etter endt vandredag. Et av høydepunktene på denne reisen, er nemlig fotturen til Roque Nublo, selve symbolet på Gran Canaria! Her kan du lese Elisabeths blogg om forrige gang hun vandret dit: Roque Nublo

Elisabeth Eriksen

Søk reise

Dag for dag program

Dag 1. Avreise Oslo – Gran Canaria:
Avgang Oslo 10:50  - Ankomst Gran Canaria 15:35
Ved ankomst blir vi hentet på flyplassen av vårt vertskap på Gran Canaria, og kjørt til San Augustin på sørsiden av øya. Vi sjekker inn og slapper litt av før vi møtes til felles middag der kan vi kan bli litt bedre kjent.

Dag 2. Trening og utflukt:
Vi starter dagen med en lett morgenstrekk før vi nyter en deilig frokost. Denne dagen drar vi over til Agaete som ligger nordvest på øya. Her finnes Europas eneste kaffeplantasjer og vi skal besøke en av dem. Gården vi skal besøke dyrker egne kaffebønner og går gjennom hele prosessen fra kaffebønne til ferdig, drikkeklar kaffe. I tillegg til kaffe, produseres det også druer til egen prisbelønnet vin på denne gården. Vi får en guidet rundtur som avsluttes med høydepunktet, nemlig prøvesmakingen!
Vi spiser en lett lunsj på gården og det blir mulighet til å handle med seg lokalproduserte varer fra gårdens egen butikk.

Dag 3. Trening og avslapping:
2 økter med trening. En på formiddagen og en på ettermiddagen.
Dagen ellers kan benyttes slik du selv ønsker, ved svømmebassenget eller stranden som er 5 minutters gange unna, eller du rusle litt rundt og bli kjent i nærområdet.

Dag 4. Trening og utflukt
Vi starter dagen med en lett morgenstrekk før vi nyter en deilig frokost. I dag skal vi vandre i de vakre fjellområdene på øya. Vi kjører opp til startpunktet for dagens turmål: Roque Nublo
Roque Nublo er selve symbolet på Gran Canaria og er en gigantisk monolitt, også forklart som en vulkansk klippe som har hevet seg opp fra dalbunnen. Turen er hverken lang eller teknisk vanskelig, men den gir deg storslått 360-graders utsikt fra den som er det nest høyeste punktet midt på Gran Canaria. Vi spiser medbragt matpakke på turen.
Vel tilbake i San Augustin slapper vi litt av før vi møtes for en felles middag.

Dag 5. Trening og avslapping:
2 økter med trening. En på formiddagen og en på ettermiddagen.
Dagen ellers kan benyttes slik du selv ønsker, ved svømmebassenget eller stranden som er 5 minutters gange unna, eller du kan bli kjent i nærområdet.

Dag 6. Dans og utflukt:
Vi starter dagen med danseinspirert time før vi går ombord i en katamaran. Her skal vi tilbringe dagen og det er bading og avslapping i fokus. Vi spiser lunsj på båten.

Dag 7. Trening og avslapping
2 økter med trening. En på formiddagen og en på ettermiddagen.
Dagen ellers kan benyttes slik du selv ønsker, ved svømmebassenget eller stranden som er 5 minutters gange unna, eller du kan bli kjent i nærområdet.
Når kvelden kommer, samles vi og nyter den siste felles middagen.

Dag 8. Hjemreise:
Vi rekker en treningsøkt på morgenen/formiddagen før vi må pakke sakene våre og tenke på hjemreisen.
Avgang Gran Canaria 16:40 - Ankomst Oslo 23:20  - tusen takk for nå!

Kart

 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo
 • IATA Logo
 • Gouda Logo