Gran Canaria, San Agustin- Treningsreise med PT Linn Røymstad

Dato: 19 - 26 januar 2019
Leder: Linn Røymstad
Pris: 11 900,-

Bli med på treningsreise til Gran Canaria med førsteklasseshotell med trening to ganger om dagen. Det blir variert trening som tilpasses individuelt nivå, kostholdsråd - og masse tid til å nyte livet på flott hotell med sol og bad! Vår norske treningsleder Linn Røymstad vil komme med tips om hvordan du skal mestre treningen og lettere få det inn i hverdagen.

Hotellet vårt, Gloria Palace Royal San Agustin

Hotellet har flere basseng, bland annet takbasseng eller oppvarmet saltsvannbasseng i hotellets spaavdeling. Rommene er lyse og har en egen liten balkong. 
Hotellet her egen gratis shuttlebuss til Maspalomas eller Playa del Ingles om du ønsker litt shopping. Dersom du har lyst å ta deg en tur inn til Playa del Ingles kan du fint gå eller bruke hotellets egen shuttle bus. Bussen går også til Maspalomas om du vil kose deg på Gran Canarias beste strand. 

Enkeltromstilleg: 1500,-

Din instruktør og leder, Linn Røymstad

Linn Røymstad jobber til daglig på EVO Nydalen som personlig trener. Hun har jobbet i treningsbransjen siden 2011 og ser på helheten mellom det mentale og det fysiske hos sine kunder. Linn har utdanning innenfor coaching, pedagogikk og videreutdanning knyttet til yrket som personlig trener. Hennes motto er «opplev mestring med trening, og få det som livsstil».

Treningsopplegget på reisen

Det legges opp til allsidig trening som tilpasses individuelt. Både styrke, kondisjon og bevegelighet vil bli utfordret med to treningsøkter om dagen. Treningene vil bli gjennomført med egen kroppsvekt og med enkelt utstyr. Det blir også holdt et foredrag om hvordan legge opp til smart og variert trening, samt enkle kostholdsråd. Foredraget vil bli holdt etter en av morgenøktene og frokost. I mellom treningsøktene disponeres tiden fritt til det du måtte ønske. God tid til å nyte både sol, hav, bassenglivet, naturen og herlig fellesskap med andre treningsglade. Reisen er åpen for menn og kvinner.
Linn forteller: Trening skal oppleves som gøy og mestringsorientert. Framgang kommer av kontinuitet og at du som trener med meg også har en forståelse av hvorfor vi gjør det vi gjør og tar eierskap til din egen treing. Jeg fokuserer mye på mestringsfølelsen og den vet jeg at du raskt vil oppleve når vi har 2 treningsøkter sammen hver dag! Det blir stor variasjon i våre treningsøkter.

 

Pris:
11 900,-
Dager:8
Inkludert i reisen
● Fly tur retur Oslo - Gran Canaria
● Bagasje 2 x 20 kg
● Transfer flyplassen - hotellet t/r
● 3 felles middager inkludert
● Delt dobbeltrom i 4* hotell
● Frokost på hotellet
● Trening 2 x om dagen
● Norsk treningleder Linn Røymstad
Bestill reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
19/01Oslo GardermoenGran Canaria, San Agustin - Treningsreise med PT Linn!
Leder: Linn Røymstad
Mer enn 811 900,-Bestill