Skip to main content

Norge, Gaustablikk - Isbading og yoga på høyfjellet

Dato: 17.- 20.mars 2022

Isbading og yoga på høyfjellet i Telemark

Vintertrenden med isbading har virkelig tatt av. Vi kaster oss på bølgen og tilbyr deg isbading, badstue, meditasjon og yoga på høyfjellet. Du lærer deg litt pust og mindfulness før du kan dukke ned i en kald kulp i vannet - og varme deg i en deilig badstue etter badet. Akkompagnert av yoga og dyp avspenning, felles måltider og herlig fellesskap kan du nyte dagene i eksotiske vinternorge på Gaustablikk.

Høydepunkt

 • Isbading
 • Flytende privat badstue
 • Yoga, meditasjon, pust og mindfulness
 • Lokal mat og felles måltider
 • Spa og velvære
 • Vinternorge på sitt beste

Isbading - et kick for helse og humør

Ved University of Oulu har de studert isbadere over en periode. I denne studien fant de at isbadere hadde lavere blodtrykk i avslappet tilstand, bedre blodsirkulasjon, redusert smerte og følte seg mer våken, lykkeligere, mer aktive og hadde bedre selvfølelse. Det som skjer i kroppen, er at kulden frigjør endorfiner (som når du trener) som reduserer smerter og får oss til å føle oss bra. Bading i iskaldt vann utløser en stressreaksjon som aktiverer det sympatiske nervesystemet. Det gir blant annet økt reaksjonsevne, bedre konsentrasjon og fremmer positive følelser.

Kroppen blir flinkere til å regulere stress, litt som en «stressvaksinasjon». I tillegg sier nesten alle som tar et iskaldt bad at de føler seg sterkere, modigere og mer selvsikker etterpå.

Iskaldt vann og varm badstue

Badstue er en tradisjon som kom til Norden for rundt 2000 år siden. Nå viser forskning at det gir mer enn bare en hyggelig følelse. Badstue og isbad kan forbedre hjertehelsen, redusere smerte, styrke immunsystemet og forbedre kognitive evner. Det er dermed et velvære som er mer effektivt enn tidligere antatt.

Helhetlig opplevelse for kropp, tanke og sjel

Ved hjelp av ulike metoder lærer du deg nye måter å tenke og handle på, og bryte uønskede tanker og vanemønster. Bytt ut vaner som gjør deg redd og stresset og tren deg på å bli modig, takknemlig og dynamisk. Du lærer å være til stede i alle deler av livet.

Christina veileder deg igjennom disse tre metodene i tillegg til isbading:


Pust - en enestående teknikk for å utforske seg selv både psykisk, emosjonelt og åndelig. Metoden hjelper mange med å ta mer plass i sitt eget liv, mot til å ta utfordringer og øke ens indre frihetsfølelse.

Meditasjon - kom i kontakt med din kreative intelligens. Meditasjon er å hvile i deg selv, slippe tanker, observere deg selv, sine tanker og sin rekreasjon. Stilne sinnet og roe tankene.


Yoga - er med på å øke sirkulasjon av ryggmargsvæsken, øke blodsirkulasjon til indre organer, løsne og mykne opp i muskler og leddbånd.

Gaustablikk Høyfjellshotell midt i Telemark

Ved foten av Telemarks høyeste fjell, Gaustatoppen, finner du Gaustablikk på 960 m.o.h. Det som i 1970 startet som Gaustablikk Fjellstue, består i dag av 90 hotellrom med alle fasiliteter man kan tenke seg. Du bor sentralt, tett på Gausta Skisenter og Gaustatoppen. Fjellheimens fantastiske opplevelser er rett utenfor døren.

Du kan nyte den deilige velværeavdelingen med svømmebasseng, jacuzzi, steambad, badstue og relaxavdeling. I tillegg til flytende badstuer som er leid kun for vår gruppe.

Med snøen dalende utenfor nyter du den varme og herlige atmosfæren med felles måltider der praten går og latteren sitter løst.

Leder på reisen - Christina Nordstjärna

Dette nydelige konseptet med isbading, yoga, meditasjon, sammen med yoga og pust har Christina brukt store deler av hennes karriere på å utvikle. Metodene er satt sammen av personlige erfaringer og det som har fasinert og hjulpet Christin på sin egen sjelereise. Kurset er unikt og gir en helhetlig opplevelse av av kropp, tanke og sjel. Les mer om Christina her

Din leder: Christina Nordstjärna

Christina Nordstjärna, er utdannet spesialsykepleier, akupunktør, hypnoterapaut, yoga og mediasjonslærer samt Osho Breathwork terapeut. Tidligere har hun bodd i India med visdomslærere i over 10 år. Siden 2010 har Christ...

Pris: 8 550,-
Inkludert:
 • Innkvartering i delt twinrom (enkeltrom mot 1000,- i tillegg)
 • Yoga med meditasjon morgen og ettermiddag
 • Felles middag hver kveld
 • Daglig frokost
 • Badstue og isbading to dager
 • Sosialt fellesskap med andre jenter
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet
Reisedager: 4
Bestill reise

Søk reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris

Mars 2022

17/03Norge, Gaustablikk - Isbading og yoga på høyfjellet
Leder: Christina Nordstjärna
Mer enn 48 550,-Bestill
 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo