Spania, Fuerteventura - treningsreise med Jahne

Høydepunkter 
- Sommervarme i november
- Inspirerende trening
- All inclusive 
- Atlanterhavet

Fuerteventura - variert trening med P.T Jahne Christoffersen 


I år kan Du bli med oss til Fuerteventura på treningsuke og i tillegg finner du milelange, hvite stender og et turkisblått hav. Vår inspirerende treningsleder Jahne er klar, er du? Her bor vi på det herlige hotellet Atlantis hotel som ligger rett på stranden. Hotellet er all inclusive så alt av mat og drikke er inkludert under uken. Det blir variert og morsom trening med Jahne to ganger om dagen samt hyggelige middager og fellesskap. I november er det fine temperaturer på Fuerteventura  ca 23-25 grader. Hotellet er nettopp pusset opp og over her ser du helt nye bilder fra hotellet. 

Treningsprogrammet settes opp nærmere av Jahne, ut ifra hvem som er med og deres behov og ønsker. Treningstimene blir veldig variert, aldri en økt som er lik den forrige. Motiverende, morsomme, humørfylte timer basert på diverse treningsformer som innholder klassisk aerobic, step, styrke, utholdenhet, sykkel, boksing, dans (Latino), core og sirkeltrening. Her har du stor mulighet til å påvirke hva som blir av trening :)

Linken til hotellet: Atlantis Hotel

Pris: kr 13.950,- i delt rom i junuior suite (det er 1 soverom og 1 bad)
Tillegg for egen junior suite: kr 2.700,-.
Tillegg for eget soverom i en 2-roms suite: kr 1.000,- (vennligst oppgi i bestiling om du ønsker denne muligheten, begrensede plasser)

Inkludert: Flyreise t/r inkl. skatter og avgifter, 2 x 20 kg bagasje, transfer til hotellet, 7 netter i delt junior suite med 1 soverom, all-inclusive, trening med Jahne daglig. Mye for pengene og mye moro og herlig trening + sol & bad :) Velkommen!

 

 

 

Status:
Fullt

Kart