Skip to main content

Spania, Fuerteventura - Treningsreise med Ingrid Kristiansen

Dato: 9 - 16 november 2019
Pris: 15 950,-
Inkludert:
 • Flyreise t/r inkl. skatter og avgifter
 • 2 x 20 kg bagasje
 • Transfer til/fra hotellet
 • 7 netter i delt junior suite
 • All inklusive med all mat og drikke
 • 2 daglige varierte treningsøkter med Ingrid Kristiansen
 • Fellesskap og utflukt forslag
 • Medlem i Reisegarantifondet
Reisedagar: 8
Bestill reise

Glede, fellesskap og aktivitet - i verdensklasse!

En ukes treningssamling med Ingrid Kristiansen er først og fremst treningsglede og inspirasjon! Vi gjentar reisen med dyktige Ingrid i 2019 etter flere vellykkede løpereiser i siste årene :) Hun har den erfaringen som skal til for å kunne påvirke din løpeteknikk i fremtiden. Reisen er åpen for menn og kvinner.

Ingrid Kristiansen, vår treningsleder:

- Jeg legger opp til en ukes treningsopphold med variert trening, og vil snakke om bl.a. ”motivasjon for kropp og sjel”. Slike treningssamlinger er jeg god på! Det blir ikke noe blodslit men inspirerende trening, lære om løpingens fantastiske verden samt hvor effektivt det er å løpe. Alle damer og menn kan delta, uansett form. Trening skal være gøy på alle nivåer.
Jeg mener at du som velger å være med på denne uka sammen med meg vil lære mye både om trening, livsstil og ikke minst motivasjon. Gleder meg til å reise til Spania på treningssamling med deg! Ingrid Kristiansen, verdensmester og tidligere maratonløper med beste resultat på 2.21.06

Om Fuerteventura:

Fuerteventura er Kanariøyenes nest største øy. Her finnes noen av Europas beste strender og det er fint å reise hit året rundt. Jevn god temperatur både i luften og i Atlanterhavet. Det er ca 30 min utter å kjøre fra flyplassen midt på øyas østkyst til vårt hotell i Corralejo. Corralejo er en vel utviklet ferieby med mange restauranter, butikker og herlig miljø. Man kan leie sykkel og dra på dagsturer innover landet eller bli med over til Lanzarote - kort vei og ferja går ofte.

Hvem passer reisen for?

Reisen vil passe for deg som vil være fysisk aktiv, og trene sammen med andre. Det blir ikke bare løping og terpingpå det, det blir variert styrektrening og stretching og mye latter og glede. Mestringsfølelser! Her er ingen aldersgrense, kom som du er. Du er velkommen å reise singel eller med en venninne, søster eller mor! Her blir vi raskt en herlig gjeng som blir godt kjent og har mye moro og svett trening sammen.

Her bor vi: Atlantis hotell 4*

Atlantis hotell, ligger i byen Corralejo. Corralejo beach er kåret til en av de beste strendene på Fuerteventura. Hotellet er nylig blitt pusset opp og over her ser du helt nye bilder fra hotellet. Hoteller ligger sentralt til med kun 50 meter til stranden. Suitene er lyse og romslige. Stort og flott bassengområdet. Hotellet har egen spaavdeling, tennisbane og treningsrom. Du kan velge mellom å bo i vanlig dobbeltrom sammen med en annen eller som enkeltrom. Eller du kan velge å bo i suitte - her er det 2 soverom og felles bad. Da er det altså 2 som deler en suitte og har eget soverom men deler badet. Hotellet serverer all inclusive og har en stor felles buffetrestaurant samt 2 mindre a la carte restauranter. Det er aktiviteter på hotellet alle kvelder. Link til hotellet

Se også Ingrid Kristiansens hjemmeside

Kommentar fra reisende: " Ingrid Kristiansens positivitet, gode humør, konstruktive og inspirerende tilbakemeldinger ga meg stor porsjon motivasjon for å trene mer for å oppnå målet. Det at Ingrid hele tiden var sammen med oss inkl. utflukten vi tok til Lanzarote, ga oss mulighet for å bli kjent med henne og til å stille spørsmål om trening og hun delte velvillig med oss av sin solide erfaring. Hun sørget hele tiden for at alle i gruppen var inneforstått med hva vi skulle gjøre. Hun sørget også for at alle treninger var tilpasset for alle uansett form."

Søk reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
09/11Oslo GardermoenSpania, Fuerteventura - Treningsreise på all-inclusive hotell med Ingrid Kristiansen
Leder: Ingrid Kristiansen
Mer enn 815 950,-Bestill
 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo
 • IATA Logo
 • Gouda Logo