Skip to main content

Spania, Fuerteventura - Treningsreise med Ingrid Kristiansen

Dato: 9 - 16 november 2019
Pris: 15 950,-
Inkludert:
 • Flyreise t/r inkl. skatter og avgifter
 • 2 x 20 kg bagasje
 • Transfer til/fra hotellet
 • 7 netter i delt junior suite
 • All inklusive med all mat og drikke
 • 2 daglige varierte treningsøkter med Ingrid Kristiansen
 • Fellesskap og utflukt forslag
 • Medlem i Reisegarantifondet
Reisedagar: 8
Bestill reise

Spania, Fuerteventura - treningsreise med Ingrid Kristiansen

Dato: 09.-16. November 2019

En ukes treningssamling med Ingrid Kristiansen er først og fremst treningsglede og inspirasjon! Vi gjentar reise med dyktige Ingrid i 2019 etter flere vellykkede løpereiser i siste årene :) Hun har den erfaringen som skal til for å kunne påvirke din løpeteknikk i fremtiden.

"- Jeg legger opp til en ukes treningsopphold med variert trening, og vil snakke om bl.a. ”motivasjon for kropp og sjel”. Slike treningssamlinger er jeg god på! Det blir ikke noe blodslit men inspirerende trening, lære om løpingens fantastiske verden samt hvor effektivt det er å løpe. Alle damer og menn kan delta, uansett form. Trening skal være gøy på alle nivåer. Jeg mener at du som velger å være med på denne uka sammen med meg vil lære mye både om trening, livsstil og ikke minst motivasjon. Jeg gleder meg til å reise til Spania på treningssamling med deg!
Ingrid Kristiansen, verdensmester og tidligere maratonløper med beste resultat på 2.21.06 "

Inkludert: Flyreise t/r, 2 x 20 kg bagasje + 10 kg håndbagasje, skatter og avgifter, transfer tilog fra hotell, 7 netter i delt rom, all inclusive (alt av mat og drikke), 2 daglige treningsøkter med Ingrid Kristiansen samt hennes motivasjonsforedrag

Vi har alltid fokus på fellesskap og mestring samt velger oss et supert hotell med luksuspreg til fornuftig pris. Merk at denne reisen er åpen for både menn og kvinner.
Hotell: Atlantis Hotel Se også Ingrid Kristiansens hjemmeside

Suite Hotel Atlantis Fuerteventura Resort 4* er et lekkert hotell med stort basseng, rett ved havet, deilig strand og store utearealer og fine løpetraseer i nabolaget. All-inclusive i pakken med alt av mat og drikke under hele oppholdet..

Kommentar fra reisende: " Ingrid Kristiansens positivitet, gode humør, konstruktive og inspirerende tilbakemeldinger ga meg stor porsjon motivasjon for å trene mer for å oppnå målet. Det at Ingrid hele tiden var sammen med oss inkl. utflukten vi tok til Lanzarote, ga oss mulighet for å bli kjent med henne og til å stille spørsmål om trening og hun delte velvillig med oss av sin solide erfaring. Hun sørget hele tiden for at alle i gruppen var inneforstått med hva vi skulle gjøre. Hun sørget også for at alle treninger var tilpasset for alle uansett form."

Søk reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
09/11Oslo GardermoenSpania, Fuerteventura - Treningsreise på all-inclusive hotell med Ingrid Kristiansen
Leder: Ingrid Kristiansen
Mer enn 815 950,-Bestill
 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo
 • IATA Logo
 • Gouda Logo