Skip to main content

Spania, Fuerteventura - Digg treningsuke på all inclusive hotell

Dato: 16 - 23 november 2019
Pris: 14 000,-
Inkludert:
 • Flyreise tur/retur med direktefly og bagasje
 • Transfer fra og til flyplassen - hotellet
 • 7 netter i valgt delt rom/suitte
 • Alle måltider med drikkevarer
 • 2 daglige treningsøkter med Marit Endresen
 • Inspirasjonsforedrag under uken
 • Medlem RGF
 • Påmeldingsfrist 10.08.2019
Reisedagar: 8
Bestill reise

Bli med på digg treningsuke til favoritthotellet vårt i november med all inclusive:)

VARIASJON OG MESTRING er stikkord som alltid er med når vår leder Marit gjennomfører trening med kundene sine. Samtidig vet vi at det er utenfor komfortsonene magien skjer - Kom og bli med, la deg inspirere, og test dine grenser en uke i november med herlig sol & bad og sommertemperaturer.

Vi venter på at fly kan bekreftes og korrekt pris kommer da - 14.000 er estimert pris pr 10.01.19.

Om Fuerteventura:

Fuerteventura er Kanariøyenes nest største øy. Her finnes noen av Europas beste strender og det er fint å reise hit året rundt. Jevn god temperatur både i luften og i Atlanterhavet. Det er ca 30 min utter å kjøre fra flyplassen midt på øyas østkyst til vårt hotell i Corralejo. Corralejo er en vel utviklet ferieby med mange restauranter, butikker og herlig miljø. Mankan leie sykkel og dra på dagsturer innover landet eller bli med over til Lanzarote - kort vei og ferja går ofte.

Hvem passer reisen for?

Reisen vil passe for deg som vil være fysisk aktiv, og trene sammen med andre. Ønsker du treningsinspirasjon og påfyll av D-vitimain i mørkeste høsten er dette reisen for deg! Her er ingen aldersgrense, kom som du er, og jeg vil legge til rette for at du skal oppleve mestring og treningsglede! Trening legges opp ut fra ditt nivå. Du er velkomen å reise singel eller med en venninne, søster eller mor! Her blir vi raskt en herlig gjeng som blir godt kjent og har mye moro og svett trening sammen.

Her bor vi: Atlantis hotell 4*

Atlantis hotell, ligger i byen Corralejo. Corralejo beach er kåret til en av de beste strendene på Fuerteventura. Hotellet er nylig blitt pusset opp og over her ser du helt nye bilder fra hotellet. Hoteller ligger sentralt til med kun 50 meter til stranden. Suitene er lyse og romslige. Stort og flott bassengområdet. Hotellet har egen spaavdeling, tennisbane og treningsrom. Du kan velge mellom å bo i vanlig dobbeltrom sammen med en annen eller som enkeltrom. Eller du kan velge å bo i suitte - her er det 2 soverom og felles bad. Da er det altså 2 som deler en suitte og har eget soverom men deler badet. Hotellet serverer all inclusive og har en stor felles buffetrestaurant samt 2 mindre a la carte restauranter. Det er aktiviteter på hotellet alle kvelder. Link til hotellet

Hvordan type trening vil jeg delta på?

Trening vil gjennomføres med egen kroppsvekt og småutstyr som minibands, strikk og matter. Det blir økter med fokus på styrke av hele kroppen, og av hjertepumpa samt intervalltrening. I tillegg blir det yogainspirert bevegelighetstrening. variert og allsidig og garantert noe sompasser en hver.

I tillegg blir det et par inspirasjonsforedrag under uken. Her vil innholdet tilpasses ut fra deres behov. Det kan dreie seg kostholdsvaner, treningsvaner eller andre tema. Det vil det være mulig å bestille individuell oppfølging, men det er ikke inkludert i reisen.

Hvem er min treingsleder?

Jeg heter Marit Endresen og er utdannet allmennlærer, personlig trener samt sertifisert coach. Jeg har jobbet i treningsbransjen siden 1997, som treningsveileder og gruppeinstruktør De siste 8 årene som personlig trener hos EVO fitness, i tillegg til oppdrag i bedrifter og utetrening for grupper. Jeg digger å inspirere andre til å trene og gleder meg til å inspirerer deg sammen med andre på Fuerteventura i november!

Hvilken resultat kan jeg forvente meg etter en uke med trening på Fuerteventura?

Etter en uke med meg har du lært hvordan du kan få inn trening i en en hektisk hverdag, med korte effektive økte som du kan gjøre når som helst, hvor som helst. Du har også med deg kunnskap om hvordan du kan etablere gode vaner i forhold til kosthold og trening. Du drar hjem med overskudd og energi, og full av D-vitaminer inn i høstmørket!!

Marits motto er : "Action is the power of the word ". Jeg er opptatt av å skape handling, det vil si å kunne gi deg et verktøy til hvordan du skal klare å gjennomføre det du har lyst til, og ikke bare snakke om det. Så her er det ferdig snakka - nå er det bare for deg å melde deg på, så sees vi! Velkommen!

Søk reise

Program

Eksempel på dagsprogram:

Styrketrening for hele kroppen

Frokost

Foredrag

FRITID til utflukter, soling, avslapping

Lunsj

Mobilitetsøkt

Felles Middag

 

En annen dag kan se slik ut: 

Kondisjonstrening

Frokost

FRITID

Lunsj

Trening med minibands

Felles Middag

Ut på tur 

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
16/11Oslo GardermoenSpania, Fuerteventura - Digg treningsuke på all inclusive hotell714 000,-Bestill
 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo
 • IATA Logo
 • Gouda Logo