Frankrike, Provence - yogareise til vakre Provence

Dato: 18 - 24 mars 2019
Pris: 11 500,-
Dato: 10 - 15 mai 2019
Pris: 9 950,-

Bli med på yogareise til vakre Provence

I hjerte av den Franske Rivieraen ligger denne spesielle retreaten som vil gi næring til både kropp og sjel. Vi tilbyr Hatha yoga klasser i vakker natur. I løpet av denne  drømmereisen vil du kanskje få muligheten til å nå nye høyder, forbedre din meditasjonsteknikk og videreutvikle dine yogateknikker. Her bor vi i en lokal fransk landsby, du vil få mulighet til å smake på de regionale produktene, betrakte det nydelige landskapet og oppleve den franske kulturen fra innsiden. 

16 km fra Nice og den Franske rivieraen ligger Siant Jeannet. I denne gamle middelalderske lille byen ligger alt vi skulle kunne trenge og vårt bostedet, The Frogs House (lokale fransmenn kalles frogs på fransk).  Atmosfæren og energien som møter oss med vennlige ansikter er akkurat det vi ønsker oss.  Det er en fantastisk utsikt ut over kysten, da hotellet ligger på en høyde av 450 m over havet.

Her føler vi oss velkomne fra første stund. Benoît, som er en av eierne, har studert yoga på Bali og vil være den lokale yogalæreren. Det vil være to yogaklasser om dagen, i tillegg til forskjellige utflukter hverdag. Det blir vandring,  2 utflukt til de to stedene; Perched Villages og Nissa La Bella. Vi vil ha et fransk kokkekurs og den siste dagen tar vi en herlig sykkeltur.

Corinne, som er den andre eieren,  vil møte oss med varme croissanter til frokost på den solfylte terrassen. Hun vil dekke opp til flere herlige og typiske franske retter i løpet av reisen. Corinne er også den som vil vise oss noen franske hemmeligheter på det franske kjøkkenet.

Her bor vi

The Frogs House er et enkelt hotell, men med mye hjerterom. Det er et personlig lite bosted, hvor hvert rom er ulikt det andre. Ta gjerne en nærmere titt på hjemmesiden deres;  thefrogshouse
Da det er begrenset med rom,  kan det dessverre ikke tilbys enkeltrom.  Til gjengjeld er hele reisen veldig rimelig og man får super valuta for pengene. Det vil være tre forskjellige værelsestyper, hvor de første påmeldte vil få de beste rommene.
1. Suite med balkong og havutsikt for tre personer
2. Dobbeltrom med balkong.
3. Dobbeltrom.

Hvem passer reisen for? 

Reisen passer for alle. Enten du er nybegynner når det gjelder yoga, eller er en dreven yogini. Du velger helt selv hvor mye du vil delta på.

NB: Reisen er åpent for mennå delta på

Bli med til herlige Provence for en avslappende, energipåfyllende og sosial yogareise!

 

Pris:
9 950,-
Dager:6
Inkludert i reisen
● Fly t/r Oslo- Nice inkludert bagasje
● Transport til Froghouse
● Overnatting i delt dobbeltrom
● Frokost alle dager
● 3 x lunsj
● Kvalifisert lokal yogalærer
● To yoga sessions hver dag
● En sykkelutflukt
● Et kokkekurs
● Utflukt til Perched Villages
● Utflukt til Nissa La Bella
Bestill reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
18/03Oslo GardermoenFrankrike, Nice - yoga i ProvenceMer enn 811 500,-Bestill
AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
10/05Oslo GardermoenFrankrike, Nice - yoga i ProvenceMer enn 89 950,-Bestill