Skip to main content

Frankrike, Juan les Pins - Qi gong med mindfulness, kultur og ferieliv på rivieraen

Status:
Fullt

Qi gong med mindfulness, kultur og ferieliv på den franske riviera

Bli med oss til Juan Les Pins siste uken i september og opplev fransk kultur på rivieraen og unn deg litt luksus i vakre omgivelser. Den lille badebyen Juan Les Pins er en ferieperle, med attraktiv beliggenhet ved Antibes mellom Nice og Cannes på den franske rivieraen.

Beach Juan Les Pins

Badebyen Juan Les Pins

Juan les Pins har en lang sandstrand og en herlig strandpromenade omringet av fristende restauranter og kafeer. Vi besøker bl.a. historiske og kulturelle attraksjoner som Chateau Grimaldi med en stor og variert samling av Picassos verker, Botanisk hage i Villa Thuret og provençalsk marked i gamle Antibes. Byen ble grunnlagt av grekerne i antikken og har en gammeldags sjarm i de eldre kvarterene. Vi utforsker labyrinter av trange smug der det alltid skjer noe. Sophia er lokalkjent og viser vei.

Høydepunkter

 • Vakre og luksuriøse omgivelser
 • Sol, bad og strandliv
 • Qi gong hver morgen på den herlige stranden - og på kvelden
 • Utflukter og kulturelle opplevelser (om du vil)
 • Deilig middelhavsmat
 • Herlig kvinnefelleskap

Sophia Lea Kielland

Sophia Lea Kielland er sertifisert Helse, Livsstil og Mindfulness coach, forfatter, programleder og astrolog. Hun har skrevet flere bøker om astrologi og parforhold, hatt egne tv programmer om vår tids åndelige søken på TV2, vært fast spaltist i damemagasiner ELLE og TARA, skriver bloggen Sophias magiske verden og holder kurs og foredrag i selvutvikling. Sophia gleder seg veldig til å veilede deg, være sosial leder og å vise deg sitt Frankrike.

Om programmet med Sophia Lea

Vår treningsekspert på denne reisen er Sophia Lea, til daglig sertifisert helse, livsstil og mindfulnesscoach. Hun er opptatt av at vi må lære å være tilstede med alle sansene, tankene, følelsene, pusten og kroppen. Med mer tilstedeværelse i eget liv vil vi kunne beholde ro og balanse i alle situasjoner og oftere være i kontakt med den naturlige livsgleden. Ved hjelp av Qi gong øvelser lærer vi å finstemme sansene og kroppen. De myke og dynamiske Qi gong øvelsene gir utmerket trim for kropp og sinn, bedrer kroppsbalansen og redusere stress. Vi har to daglige økter med qi gong med Sophia.

Alle dager starter med å lade opp kroppen med Qi gong før frokost. Morgentrening vekker kroppens energi med flytende bevegelser og strekkøvelser, spesielt tilpasset for å lade opp muskulaturen med energi og gi mentalt fokus. Resten av dagen nyter du som du ønsker; Sophia har utfluktsforslag for de som ønsker å se og oppleve mer av Rivieraen. Det er også en meget fristende strand få minutter fra hotellet. Og sist men ikke minst er Juan led Pins en levende flott by med et vell av butikker, kafeer og restauranter. .

Sightseeing i Nice

Qi gong kan gi deg:

 • mer energi
 • glede
 • bedre søvn
 • indre ro
 • mental overskudd
 • selvinnsikt

Vi bor på Marriott Ambassadeur Antibes - Juan Le Pins Hotel 4*

Hotel Marriott Ambassadeur Antibes

Vi bor på 4-stjernershotellet AC Hotel by Marriott Ambassadeur Antibes - Juan Les Pins. Hotellet ligger midt i Juan-les-Pins, kun 2 km fra Antibes sentrum og 20 minutters kjøring til flyplassen i Nice. Dette flotte 4-stjerners hotellet har innendørs- og utendørsbasseng, treningssenter og en privat strand som ligger i gangavstand. Restauranten på Les Ambassadeur ligger på denne private stranden, og serverer herlig middelhavsmat. Lounge baren serverer cocktailer og sesongbaserte retter. Alle rom har klimaanlegg og LCD-TV, og de fleste har også egen balkong.

Reisen passer for deg som vil:

 • Redusere stress
 • Oppleve fransk mat og kultur
 • Nyte sol, bad og strandliv
 • Få bedre kroppsbalansen
 • Få mer overskudd
 • Nyte provençalsk stemning
 • Delta på sosialt og hyggelig samvær med andre kvinner

Det er ingen krav til god fysisk form, da treningen er lagt opp til å passe alle uansett nivå. Det er et variert og motiverende opplegg bestående av både Qi Gong, mindfulness, pust og avspenning. Du velger selv hvor mye du ønsker å delta på, tilbudet er der to ganger pr dag:)

Dette er en unik kombinasjonsreise som mange av våre kunder har spurt om; energigivende aktivitet, litt sightseeing, litt påfyll, kulturelle severdigheter, opplevelser, mye for pengene, god tid til egne aktiviteter/ferieliv og supert hotell med god beliggenhet og egen strand.

Mange bruker en slik ferie som et avbrekk for å ta (enda) bedre vare på seg selv. Ikke vær redd for å melde deg på alene – det er det mange som gjør. 8 av 10 damer kjenner ingen ved avreise - men 10 av 10 kjenner alle på returreisen! Jentene som melder seg på er single, gifte, skilt eller sambo – men felles for alle er å ha lyst på en ferie som gir noe mer. Vi bor 5 netter i disse vakre omgivelser. Gleden er alltid tilgjengelig - du må bare lære å koble deg til den, mener Sophia, og vil legge til rette for unike opplevelser, mye glede, god mat og hyggelig felleskap. Velkommen!

Søk reise

Program

To daglige økter med Qi Gong og mindfulness:
før frokost fra 08.00-09.00
og sen ettermiddag fra 18.00 – 19.00.

All trening skjer på  stranden mens vi nyter solen og det Azur blå Middelhavet.

Og innimellom er det bare å la seg friste av den eksklusive stranden, sightseeing og shopping i de små butikkene på strandpromenaden, en tur til provencalsk marked eller katedralen i Antibes, Chateau Grimaldi med Picasso kunstverker , botanisk hage i Villa Thuret, blomstertorget I Nice eller andre utflukter som frister.

Sophia er lokalkjent og kommer gjerne med anbefalinger og organiserer oss.

Forbehold om programendringer

Kart

 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo
 • IATA Logo