Frankrike, Provance

Dato: 18 - 24 mars 2019
Pris: 6 950,-

Bli med på en yogareise til vakre Provance

I hjerte av den Franske Rivieraen ligger denne spesielle retreaten som vil gi næring til både kropp og sjel. Gjennom dyp Hatha yoga klasser i vakker natur.I løpet av denne  drømmereisen vil du kanskje få muligheten til å nå nye høyder, forbedre din meditasjonsteknikk og gå i dybden av din yogalæren. Her vil du kunne bo med de lokale franskmennene(frogs), smake på de regionale produktene, betrakte det nydelige landskapet og oppleve den franske kulturen fra innsiden. 

16 km fra Nice og den Franske rivieraen ligger Siant Jeannet. I denne gamle middelalderske lille byen ligger alt vi skulle kunne trenge og vårt bostedet, The Frogs House.  Atmosfæren og energien som møter oss med vennlige ansikter er akkurat det vi ønsker oss.  Det er en fantastisk utsikt ut over kysten, da hotellet ligger på en høyde av 450m. 

Her føler vi oss velkomne fra første stund. Benoît, som er en av eierne, har studert yoga på Bali og vil være den lokale yogalæreren. Det vil være to yogaklasser om dagen, i tillegg til forskjellige utflukter hverdag. Det vil bli vandring,  2 utflukt til de to stedene; Perched Villages og Nissa La Bella. Vi vil ha et fransk kokekurs og den siste dagen tar vi en herlig sykkeltur.

Corinne, som er den andre eieren,  vil møte oss med varme croissanter til frokost på den solfylte terrassen. Hun vil dekke opp til flere herlige og typiske franske retter i løpet av reisen. Corinne er også den som vil vise oss noen franske hemmeligheter på det franske kjøkkenet.

Her bor vi

The Frogs House er et enkelt, men personlige lite bosted, hvor hvert rom er ulike. Ta gjerne en nærmere titt på thefrogshouse
Da det er begrenset med rom, vil vi ikke ha enkeltrom på denne reisen. Det vil være tre forskjellige værelser, hvor de første påmeldte vil få de beste rommene.
1. Dobbeltrom med balkong og havutsikt.
2. Dobbeltrom med balkong.
eller 3. Dobbeltrom.

Hvem passer reisen for? 

Reisen passer for alle. Enten du er helt grønn når det gjelder yoga, eller er en dreven yogini
Du velger helt selv hvor mye du vil delta på..

Bli med til den herlige Provance for en avslappende, energipåfyllende, og sosial yogareise!

 

Pris:
6 950,-
Dager:7
Inkludert i reisen
Fly t/r Oslo- Nice inkludert bagasje
Transport
Frokost alle dager
3x lunsj
Kvalifisert lokal yogalærer
To yoga sessions hver dag
En sykkelutflukt
Et kokkekurs
Utflukt til Perched Villages
Utflukt til Nissa La Bella
Bestill reise

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
18/03Oslo GardermoenFrankriket, Nice Mer enn 86 950,-Bestill