Dato: 19 - 26 september 2018
Pris: 12 500,-

Høydepunkter:

- To daglige treningsøkter
- Foredrag med instruktør og leder Natalie Totland
- 10 minutter fra stranden
- Frokost på hotellet
- Tre felles middager

- Mange fasiliteter på hotellet: treningsrom, spa, tennisbane m.m.

 

Treningsreise til Den franske rivieraen med herlig fellesskap :)
 

Antibes/Juan-les-Pins: 

Vi bor ca 10 min med buss/taxi fra den herlige byen Antibes, midt på den franske rivieraen. Antibes er ekte fransk og her er det et mangfold av shoppingmuligheter, lang sandstrand, mange restauranter og kafeer og ikke minst et yrende nattliv for de som ønsker det. Vi kommer til å ha felles middag i Juan-les-Pins et par kvelder og en blir garantert på stranden med tærne i sanden. Området er et av de mest populære reisemålene på Den franske riviera, med Europas største yachthavn og sjarmerende gamle bydeler. Byen ble grunnlagt av grekerne i antikken og kan friste med en gammeldags sjarm i de eldre kvarterene. Utforsk for eksempel området mellom Rue James Close og busstasjonen – en labyrint av trange smug der det alltid skjer noe. Lenger ned mot havet ligger Chateau Grimaldi med en stor og variert samling av Picassos verk. Og rusler du rundt i området tar det ikke lang tid før du finner et lite marked eller en koselig restaurant. Herfra kan man også ta toget til alle de kjente stedene langs rivieraen; Monaco, Villefrance, Nice, Cannes, Saint-Maxime etc. Toget går ofte og har en rimelig pris. Juan les Pins er et klassisk badested med en lang strand og en herlig strandpromenade, kantet av hyggelige restauranter og kafeer. Mange opplevelser venter deg som blir med oss til Valbonne/Antibes i år.

Litt om hotellet:

Vi har booket oss inn på det 4 stjerners hotellet Novotel Antibes Sophia Antipolis, et hotell som ligger fint til i en grønn oase i Valbonne, ti minutter fra stranden. Det er ca 10 min til Antibes og Juan-les-Pins, 20 minutter til Cannes og 1 time til Nice. Hotellet er et 100% røykfritt hotell med fasiliteter som innebærer spa og treningsrom, stort grøntareal, svømmebasseng, golf- og tennisbane samt egen restaurant og bar. Rommene har twin beds og også en dobbeltseng og en sofa. Det er også gratis Wi-Fi og aircondition. 

Hvem passer turen for?

Turen er tilpasset jenter i alle aldre. Det legges opp til allsidig trening, og uavhengig av din fysiske form, vil du garantert få utbytte av denne turen. Dersom du liker å bevege deg, og lære mer om hvordan du enkelt kan spise bedre, føle deg bedre, og ta litt bedre vare på deg selv, er denne turen midt i blinken.

Treningsopplegget:

Det blir lagt opp til to treningsøkter hver dag, hvor opplegget tilrettelegges individuelt, slik at du blir fulgt opp på ditt eget nivå. Treningen vil blant annet bestå av trening med strikk, intervalltrening, bootcamp, mobilitetstrening, styrke og kondisjon, Catslide og mye mer. Det vil også være muligheter til å bli med på inspirerende foredrag, hvor engasjementet pleier å være stort! I tillegg til treninger og foredrag, vil det også bli muligheter til å bli med på diverse utflukter. Vi har inkludert en felles fottur.

Eksempel på dagsplan:

Formiddag:
Kl. 08.30-09.30: Trening: Sterk med strikk

Kl. 10.00: Felles frokost.
Massevis av tid til å slappe av, og nyte solen.

Ettermiddag:
Kl. 17.30-18.30: Trening: Bootcamp på stranden.
Kl. 20.00: Felles middag.

*Alt er frivillig, så det er helt opp til deg hva du ønsker å delta på.

Instruktør og turleder på reisen: Natalie Totland

Vår treningsekspert på denne reisen er Natalie Totland, til daglig å finne på EVO Fitness i Bergen. Natalie jobber med hverdagshelter, og brenner for å gjøre trening og kosthold så enkelt, og ukomplisert som mulig. På Natalies treningsreiser vil du oppleve et unikt samhold, kjenne på mestringsfølelse, treningsglede, og hvem vet, kanskje litt stølhet også? Med tilrettelagte, effektive og varierte økter, vil hun pushe nettopp deg til å klare å yte det lille ekstra. Natalie er flink til å se hver enkelt, og til å sørge for at du får maksimalt utbytte av treningsturen.

Vil du ha et innblikk i hvordan det er å være på tur med Natalie?
Sjekk ut facebooksiden hennes: Personlig trener Natalie Totland. 
Og/eller Instagram: @NatalieTotlandHjertelig velkommen på den splitter nye turen vår til Antibes! :)  

 

Pris:
12 500,-
Dager:8
Inkludert i reisen
• Direktefly Bergen-Nice
• Transfer t/r
• Syv netter i delt dobbeltrom
• Frokost på hotellet
• 3 felles middager
• To daglige treningsøkter + foredrag med Natalie Totland
Transporttype:Fly
Bestill reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
19/09BergenFrankrike, Antibes - Treningsreise med Natalie TotlandMer enn 812 500,-Bestill